Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przeprowadzki.wroc.pl Janusz Mikiewicz

Zawód: przeprowadzki  
Adres: Dolnośląskie, 53-607 Wrocław Robotnicza 5
Telefon: 713733333 Kom. 602 360 470
Adres e-mail: biuro(małpa)przeprowadzki.wroc.pl
Strona internetowa: www.przeprowadzki.wroc.pl
NIP:
8971778522
Opis działalności: Przeprowadzki Wrocław, przeprowadzki firm,magazynowanie mienia, utylizacja, niszczenie dokumentów Słowa kluczowe: przeprowadzki wrocław, magazynowanie, transport

Ocena: 83% pozytywna 25x 5x

Jakość usług: 83% wysoka 25x 5x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 25x 1x 4x
Ceny usług: 88% niskie 24x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 3307
Data utworzenia profilu: 21.09.2012 21:37:27
Data ostatniej aktualizacji: 21.09.2012 21:37:27 

Opinie o Przeprowadzki.wroc.pl Janusz Mikiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę, profesjonalnie i szybko !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 30.04.2016 11:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę polecać wszystkim, Panowie przewieźli mi lodówkę szybko fajnie, jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 14.07.2015 00:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie firma na medal, bardzo szybko przewieźli moje mebelki, mili Panowie ustawili w domu jak prosiłam. Cena bardzo przystępna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 22.04.2015 13:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Organizowali dla mnie transport mebli i komputerów, gdyż firma zmieniała siedzibę. Sprawnie sobie poradzili, dodatkowo zutylizowali niepotrzebne wyposażenie. Cenowo przystępnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 26.03.2015 10:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i polecać będę, szybko, tanio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 23.03.2015 12:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobre doświadczenie z firmą Przeprowadzki.wroc.pl bardzo mili Panowie, bardzo szybko i sprawnie i nawet znalazło się dla mnie miejsce w ich samochodzie. Będę polecać !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 23.02.2015 13:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pomogła mi w przeprowadzce mojego dobytku do nowego mieszkania. Ogarnęli wszystko niezwykle sprawnie, dorzucili kartony i zadbali, żeby rzeczy zostały bezpiecznie przewiezione i odpowiednio zabezpieczone do transportu. Świetne, profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek lagosz dnia: 22.02.2015 18:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z firmą „Przeprowadzki” oceniam bardzo dobrze, pomogli nam szybko wykalkulować czas trwania usługi (kiedy zrealizują) oraz koszt. Na szczęście drogo nie wyszło a firma bardzo sprawnie zapakowała wszystko i przetransportowała do naszego nowego gniazdka. Poza tym duży plus dla nich za obsługę klienta!!! Sympatycznie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ekkk dnia: 10.02.2015 12:34:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy więcej!! Niedoświadczeni ludzie z łapanki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: x dnia: 30.11.2014 20:41:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Pierwszy raz używam tego narzędzia (opinie), żeby wyrazić własne zdanie, ale czuję po prostu wściekłość. Firma ta przeprowadzała moją bratanicę z maleńkim dzieckiem do Wrocławia. Usługa - zresztą zgodnie z ofertą - miała być od a do z (wraz z demontażem i montażem mebli). Meble zostały owinięte tylko w cienką folię (nie bąbelkową) w żaden sposób nie zabezpieczone - efekt to liczne rysy na niemal nowej komodzie i łóżeczku. Dziś po prawie tygodniu i czterech przekładanych terminach panowie skręcali dziecinne łóżeczko (musieli dokupywać mocowania, które "zgubili" w czasie transportu. Nie skręcili do końca, przesłana mailem dokumentacja fotograficzna uszkodzeń nie spotkała się nawet z odpowiedzią. Sprawę kieruję w poniedziałek do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta a Państwa przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Proszę nie kierować się wysoką pozycją w wyszukiwarce - to kwestia płatnej reklamy. A dobre opinie - no cóż, sami Państwo oceńcie i zanim podejmiecie decyzję przeczytajcie te negatywne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Reklamacja nie została obsłużonna
Opinia dodana przez: Anneta Cisło dnia: 15.11.2014 13:19:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej ze 4 lata temu miałem przeprowadzkę z firmą Mikiewicz i to była tragedia!!! Tutaj pracownicy śmierdzieli alkoholem, uszkodzili mi stół oraz kredens (wyrwali drzwi) i wszystko trwało 14 godzin.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zdzisiek dnia: 25.03.2014 21:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna szybka ekipa, silne chłopaki,mile zaskoczony dbałością o detale.Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel.P dnia: 03.03.2014 23:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybko, sprawnie , silni panowie dali rade, a łatwo nie było. Na pewno skorzystam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 21.02.2014 20:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usługi, panowie punktualnie przyjechali pod mój dom, sprawnie wynieśli moje meble,kartony oraz sprzęt AGD,równie sprawnie wnieśli i rozpakowali oraz poustawiali moje meble tak jak ich poprosiłam. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzki i z całą odpowiedzialnością polecam tą firmę, bardzo sympatyczny kontakt telefoniczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 17.02.2014 01:25:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właśnie usiadłam szukać innej firmy.Byli umówieni ze mna dzisiaj na godz. 17.30.Nie przyjechali.całkowity brak kontaktu.Komórka nieodbierana.Numer stacjonarny -komunikat -połączenie nie może być zrealizowane.zostałam z popakowanymi do przeprowadzki pudłami i przez to brakiem możliwości pakowania pozostałych rzeczy.A to miało być zrobione weekend.Stracili nie tylko mnie jako klienta , ale tez jednego ze stałych ,który ich polecił.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2013 18:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mili panowie, transport lodówki przebiegł bardzo szybko miło i w przystępnej cenie. Miły kontakt z Panem Januszem, ja polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 10.03.2013 21:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z tej firmy.Wszystko profesjonalnie przeprowadzone. Widać spore doświadczenie. Nic nie zostało uszkodzone. Polecam do przeprowadzek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2013 14:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma, przewozili mi fortepian, bardzo jestem zadowolony z wykonanej usługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 04.01.2013 16:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme przeprowadzkową - www.przeprowadzka.wroc.pl.Rzetelni i dobrze wyszkoleni fachowcy szybko radzą sobie z przeprowadzaniem nawet najcięższych rzeczy. Dysponują własnymi kartonami i rzeczami do zabezpieczania mebli itp. oraz magazynem w centrum Wrocławia. Ceny bardzo przestępne. Mają łatwy do zapamiętania numer - 71 373 33 3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.01.2013 19:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i zachęcam do korzystania z tej firmy. Mili i profesjonalni panowie szybko uporali się z przeprowadzką mojego mieszkania. Elegancko zabezpieczają meble i nie tylko. Nic nie zostało uszkodzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.01.2013 18:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z tej firmy przeprowadzkowej. Punktualni i profesjonalni pracownicy. Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam. Mają łatwy numer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2012 02:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, przewozili mi narożnik i lodówkę, sprawnie, szybko tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 24.12.2012 20:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług firmy przeprowadzkowej www.przeprowadzka.wroc.pl. Rzetelni pracownicy, pełne zawodostwo. Oraz mają możliwość magazynowania rzeczy. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2012 17:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualni zgrani fachowcy, firma ma wieloletnie doświadczenie, w dodatku mogą zamontować lub zdemontować meble. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2012 16:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam wielokrotnie, zawsze tak samo profesjonalnie podejście do pracy. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edytka dnia: 07.12.2012 16:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Polecam tą firmę , jestem bardzo zadowolona z wykonanej dla mnie usługi, firma zajęła się wszystkim, do mnie należało podać tylko adresy gdzie mają jechać moje rzeczy.Sprawnie i w niskiej cenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 27.11.2012 00:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma, naprawdę zgrana ekipa,uważam że mają duże doświadczenie w tym co robią. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 21.11.2012 16:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja przeprowadzka z firmą przeprowadzki.wroc.pl przebiegła bardzo sprawnie, dostałem nawet kilka kartonów za free. Finansowo również przystępnie. Polecam Spoko firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 19.11.2012 18:34:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie kompetentna spóźnili ok godz. pracownicy mało doświadczeni przeciągali wykonywanie przeprowadzki. Naciągali na czas bym więcej zapłaciła za usługę. Samochód brudny, brak materiałów zabezpieczających moje mienie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2012 18:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Przeprowadzki.wroc.pl godna polecenia, bardzo sprawnie przewieźli moje meble, panowie punktualnie stawili się do pracy , kontakt z szefem Panem Januszem bardzo miły.Ceny przystępne. Serdecznie polecam firma bardzo profesjonalna. Krystyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia K. dnia: 21.09.2012 21:45:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją