Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Kosmetyczny Kinga Pantera-Ziomek

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Podkarpackie, 35-111 Rzeszów Księdza Jałowego 20
Telefon: Kom. 600330435
Adres e-mail: kingapantera(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.kosmetyka-ziomek.pl
Opis działalności: Usługi kosmetyczne oraz medycyna estetyczna Słowa kluczowe: kosmetyczka, zabiegi wyszczuplające, tradzik, cellulit, fizjoterapia.

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x 2x
Ceny usług: 100% niskie 41x 7x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 3679
Data utworzenia profilu: 03.09.2012 11:21:55
Data ostatniej aktualizacji: 03.09.2012 11:21:55 

Opinie o Gabinet Kosmetyczny Kinga Pantera-Ziomek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra profesjonalistka w zakresie zabiegów z dziedziny medycyny chińskiej. Bardzo dobre wyniki po takich masażach. Na uwage zasługuje też, ze bardzo zwraca uwagę na wytyczne sanepidu, co jest dodatkowym plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 15.09.2020 15:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie gabinet Pani Kingi. Bogata oferta zabiegów, które dobrze działają na skórę. Dzięki wizytom tutaj poprawiłam wygląd twarzy i szyi a teraz mam nadzieję pozbyć się nieestetycznych przebarwień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 28.08.2020 11:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kinga to bardzo miła i profesjonalna kosmetyczka. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam właśnie do niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 18.08.2020 13:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiada szeroki wybór usług w atrakcyjnej cenie. Śmiało można zadbac o właśną urodę, a zabiegi na cerę są owocne, a skóra jędrna i bez zmarszczek. Nic więcej nie oczekuję, a jest bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 13.07.2020 13:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę masaże a robiąca je pani kinga ma wrodzony talent i duze doświadczenie w tej branży. Zawsze po takiej sesji czuje sie o niebo zdrowiej, a kostza takiej rehabilitacji nie są wysokie. Tu jak najbardziej te usługi polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tola dnia: 09.06.2020 19:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to najbardziej zadbany i klimatyczny gabinet w całym mieście. Wykonująca je kosmetyczka ma fajny charakter i miłe podejście do klientów. Ma sporo zabiegów i nowinek kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 25.05.2020 17:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Kingi zawsze robiłam odmładzające zabiegi na twarz, które przynosiły porządany dla mnie efekt. Zawsze wizyta miła, przyjemnie można porozmawiać o wszystkim, a teraz nie mam takiej możliwości. Bardzo brakuje mi tych zabiegów i mam nadzieję, że niebawem znów będę mogła być poddana niesamowitym zabiegom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia dnia: 21.04.2020 16:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo się cieszę, że trafiłam w dobre ręce tak doswiadczonej kosmetyczki jak pani Kinga.. jej porady i zabiegi są bardzo dobrej jakości i co istotne przynosza właściwy efekt. Teraz moja cera jest gładka i pozbawiona zmarszczek mimo że mam swoje lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 26.03.2020 18:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam ostatnio z baniek, bo dużo o tym czytałam, a zwłaszcza o wyśmienitych wynikach, a w mojej okolicy praktycznie tylko tym zajmuje się Pani Kinga. Wizyta bardzo przyjemna, a cena była też jak naj bardziej okazyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 17.02.2020 11:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ciekawości zrobiłam zabieg mezoterapii w Lublinie podczas szkolenia i chciałam porównać jak to wygląda cenowo i jakościowo w Lublinie i tu na miejscu w Rzeszowie. Jednak zdecydowanie lepiej wypada w tym temacie gabinet pani Kingi. Przede wszystkim indywidualne podejście do klienta i zdecydowanie taniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 27.01.2020 17:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilkakrotnie korzystałam z zabiegów z dziedziny medycyny chińskiej i byłam pod dużym wrażeniem z jakości wykonania i dobrego efektu. Cenowo również to wszystko wyglądało bardzo dobrze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 13.12.2019 21:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem już długoletnią klientką tego gabinetu i nigdy się nie zawiodłam na żadnym zabiegu czy poradzie. Do tego można też zakupić atrakcyjne kremy w bardzo dobrych cenach. Co najistotniejsze, to dzieki temu wszystkiemu mam bardzo zadbaną cerę i minimalną ilość zmarszczek. Przy okazji pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 22.11.2019 17:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jako kosmetyczka świetnie się sprawdza a jej gabinet jest rewelacyjnie przystosowany do zabiegów kosmetycznych i terapii manualnej. Będąc w nim czuje się w pełni odprężona i gotowa na nowe wyzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 09.10.2019 14:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pod kazdym względem rewelacyjny gabinet. Ma on bardzo szeroki pakiet usług kosmetycznych, ale też można kupić w promocyjnej cenie dobre kosmetyki do skóry. Co istotne ceny też zachęcają do odwiedzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria dnia: 15.09.2019 18:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Kingę i jej usługi, znakomita specjalistka w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2019 14:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak zawsze w zabiegach upiększających kosmetyczka zprawdza się idealnie. Do tego świetnie też sprawdza się w doradzaniu i sprzedaży kosmetyków dobrych firm. Ogólnie za całość chcę podziękowac i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 22.07.2019 14:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna korzystam z zabiegów w tym gabinecie, a dokładnie mówiąć jest to mezoterapia igłowa. Cała procedura odbywa się bardzo profesjonalnie, a wykonująca ją kosmetyczka ma dużą wprawę. Jak na razie z zabiegów i ich wyników jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 26.06.2019 12:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklicznie zaglądam do tej kosmetyczki na drobne zabiegi dotyczące oczyszczania twarzy, ale również po nowości kosmetyczne w postaci kremów. Tutaj kosmetyczka sprawdza się doskonale też jako konsultantka i potrafi dobrze doradzić przy doborze właściwego kosmetyku do posiadanej cery. Cenowo wygląda to też świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 26.05.2019 17:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet, gdzie nie tylko wykonano dobry zabieg odmładzający, ale mogę porozmawiać o kosmetykach i kupić sobie dobrej jakości kremy na twarz. Tu musze się [rzyznać, że kosmetyczka sprzedaje kosmetyki w dobrych i konkurencyjnych cenach, które się sprawdzają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia dnia: 23.04.2019 18:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to salon najlepszy w mieście. Pani Kinga jest prawdziwą profesjonalistką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 24.11.2015 07:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon ! Rzeszów powinien się szczycić takimi fachowcami jak Pani Kinga !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2015 13:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ulubiona kosmetyczka ! Doradzi, podpowie, a depilacja u niej to czysta "przyjemność" ;P Szybko i naprawdę bezboleśnie, a do tego w dobrej cenie ! Polecam
Opinia dodana przez: Marta dnia: 11.07.2015 14:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona na urodziny zafundowała mi masaż w gabinecie Pani Kingi - byłem do tego bardzo sceptycznie nastawiony ale po wizycie jestem bardzo zadowolony i zrelaksowany ! Super !
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 23.06.2015 08:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do Pani Kingi. Korzystam z masaży i są rewelacyjne.
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 03.02.2015 15:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna Pani. Gabinet czysty i zadbany. Świetnie wykonany makijaż wieczorowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 20.11.2014 17:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok, mila obsluga, higienicznie, czysto, znizki dla stalych klientow i pani Kinga bardzo profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgosia dnia: 24.10.2014 13:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny przeciętne. Zabiegi na rewitalizację skóry skuteczne. Musiałam poczekać na efekty kilka miesięcy, ale zostałam o tym uprzedzona. Opłaciło się. Od tej pory unikam słońca, szkoda przyspieszać proces starzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Koala dnia: 22.04.2014 14:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet mi przypasował od samego początku. Jestem bardzo zadowolona,że przychodzę tu na zabiegi. Wszystko tu jest pięknie opanowane. Obsługa ma świetne podejście. W gabinecie panuje zawsze miła atmosfera. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2014 08:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odmładzanie laserem z falą radiową się sprawdza. Zniknęły mi m.in. worki pod oczami.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2014 08:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wpierw starczał mi masaż, ale z czasem dałam się namówić na drobne zabiegi kosmetyczne. Bardzo sympatyczna kobieta.
Opinia dodana przez: Antonia dnia: 09.12.2013 12:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego gabinetu kosmetycznego ;) Pozdrawiam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.10.2013 09:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po paru wizytach po trądziku i niedoskonałościach na twarzy nie ma nawet znaku. Jestem wdzięczna Pani Kindze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.09.2013 14:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po opiniach widzę, że to jest świetny gabinet, więc pewnie się tam udam, tym bardziej, że moje koleżanki też mi polecały aby tam podejść, a to że mam niedaleko to jeszcze ułatwia sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 09:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast również jestem zadowolona z mezoterapii. Moja skóra jest w lepszym stanie, wyglądam młodziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. dnia: 05.09.2013 10:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kawitację ud. Dobrze rozbija cellulit.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2013 14:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mezoterapię. Skuteczny zabieg. Czuję się o wiele lepiej, także jeśli chodzi o komfort psychiczny. Sugerowałam się opiniami zanim poszłam po raz pierwszy. Nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2013 13:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2013 11:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zrobionym makijażu byłam pod wrażeniem umiejętności Pani kosmetyczki. Bardzo mi się spodobał efekt. Na weselu będę wyglądać bombowo. Już nie mogę się doczekać :) Wspaniała sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2013 09:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że tu trafiłam ale to dzięki mojej przyjaciolce, która mnie tu przyprowadziła. Zabieg mi się spodobał, został wykonany dokładnie i delikatnie. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2013 10:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sterylny i czysty gabinet. Zabiegi wykonywane ze starannością i dbałością. Miła obsługa no i fajna lokalizacja. Same plusy tego gabinetu. trzeba koniecznie go odwiedzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2013 09:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet godny polecenia. Brak uwag. Skuteczność działania, widzę bowiem efekty zabiegów odmładzających.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2013 13:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Gabinet godny polecenia. Osobiście lubię odprężające masaże w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.04.2013 09:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem tak, warto. mogę rzec, że do tej pory nie zawiodłam się, gdy miałam wizytę u Pani K. sympatyczna kobieta, delikatna, naprawdę widać i czuć z jej strony doświadczenie. szczerze polecam, wyrazu uznania za włożony wysiłek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2013 13:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam na mezoterapii mikroigłowej u Pani Kingii nie było to przyjemne ale Kosmetyczka jest ok,wszystko wytłumaczy,nie śpieszy się,Pani bardzo na miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 11.02.2013 19:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mnie tam zaprowadziła i jestem bardzo zadowolona, usługi odpowiadają mi bardzo, bo jakościowo wszystko jest super;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.02.2013 13:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można się poczuć młodo i pięknie po ich zabiegach.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 15:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi opiniami przedmówców.Każda wizyta poprawia mój stan skóry i samopoczucie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jula dnia: 11.12.2012 22:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, zabiegi są super, obsluga też.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2012 11:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesionalna i doświadczona pani kosmetyczka zna się na rzeczy i potrafi wykonać zabieg bezboleśnie :) Fajny cennik . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2012 23:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen,wrecz przeciwnie bardzo przyjemny ganinet az sie chce tam chodzić kilka razy w miesiącu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2012 10:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet Kosmetyczny jest miły i przyjazny. Zabiegi są wykonywane perfekcyjnie.Terminy są odpowiednie.Ceny są przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kubiak dnia: 27.09.2012 11:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strasznie miła kosmetyczka. Zna się na swoim fachu. Gabinet ma czysty, kameralny i czuje sie intymna atmosfere. Byłam na peelingu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milenka dnia: 03.09.2012 11:23:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją