Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BMS OKNA I DRZWI B.M. STRYJEWSCY S.C. STRYJEWSCY

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 80-415 GDAŃSK PSTROWSKIEGO 26
Telefon: 583445023 Kom. 510262609
Adres e-mail: info(małpa)bms-okna.pl
Strona internetowa: WWW.BMS-OKNA.PL
Opis działalności: SPRZEDAŻ, MONTAŻ - OKIEN, DRZWI I BRAM Słowa kluczowe: BRAMY, OKNA, DRZWI, BUDOWNICTWO, MONTAŻ

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4006
Data utworzenia profilu: 28.08.2012 12:50:53
Data ostatniej aktualizacji: 28.08.2012 12:50:53 

Opinie o BMS OKNA I DRZWI B.M. STRYJEWSCY S.C. STRYJEWSCY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W DNIU 8 KWIETNIA BR.DZIĘKI FIRMIE BMS ODZYSKAŁAM WIARĘ W ISTNIENIE UCZCIWYCH WYKONAWCÓW ! JESTEM OGROMNIE ZADOWOLONA Z W PEŁNI PROFESJONALNEJ PRZEMIŁEJ OBSŁUGI I FACHOWEGO DOKŁADNEGO, SOLIDNEGO,, BARDZO SPRAWNEGO, PRZEDTERMINOWEGO MONTAŻU DRZWI ANTYWŁAMANIOWYCH JUWENT, JAK RÓWNIEŻ BARDZO DOKŁADNEGO WYKONANIA PRAC WYKOŃCZENIOWYCH I PORZĄDKOWYCH, WYBRAŁAM BMS SUGERUJĄC SIĘ OPINIAMI INTERNAUTÓW - NIE ZAWIODŁAM SIĘ I JA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, DZIĘKUJĄC PIĘKNIE, POLECAM TĘ WSPANIAŁA NIEZWYKLE UCZCIWĄ FIRMĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HALINA ROGOWSKA dnia: 10.04.2013 20:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy w każdym calu! Staranni, słowni a do tego niedrodzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2013 08:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo terminowi ludzie, punktualni, wysoka jakość towaru jak i samej usługi. polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 20.12.2012 13:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o wymianę i montaż, to bardzo profesjonalna firma, posiadają bardzo duży wybór nie tylko drzwi ale i rolet, parapetów czy okien. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 07.12.2012 09:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rok temu wymieniali mi drzwi wejściowe, kompletnie na tym się nie znam, dlatego doradzono mi wybór najlepszych, jestem bardzo zadowolona, montaż przebiegał bez zakłóceń, szybko i na czas. Trzymają się chłopaki terminów, co jest na duży plus. Fachowość i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 06.12.2012 13:59:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem na etapie szukania firm które będą montować u mnie okna i z tego co obiło mi się o uszy od znajomych to podobno warto nawiązać współpracę z BMS. Spróbuję tylko ze względu na fakt, że widziałem na własne oczy efekty pracy tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Stały kontakt. W każdej sprawie doradzą.
Opinia dodana przez: ManifoM dnia: 15.10.2012 13:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny sprzedawca okien. Wysoka jakość okien, sprawny montaż, robota, szybka czysta i sprawna. Spora konkurencyjność cenowa i spore rabaty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misiek dnia: 12.09.2012 12:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę BMS. Zamówiliśmy u nich okna, drzwi zewnętrzne, bramy garażowe oraz rolety zewnętrzne. Oferują produkty dobrej jakości, dobrze doradzają. Świetna obsługa, bardzo dobrze zgrywają firmy montażowe (montowali nam w grudniu 2011 r. - w jeden dzień zamontowali wszystko jednocześnie). Polecam wszystkim, którzy chcą być bezproblemowo obsłużeni i zadowoleni, tak jak my.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma powodu do reklamacji;o)
Opinia dodana przez: KamilLLa dnia: 28.08.2012 12:53:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją