Opinie o Tartak Stolarnia - Ryszard Stasiak Ryn

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tartak Stolarnia - Ryszard Stasiak

Zawód: meble - renowacja Stolarz 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 11-520 Ryn Zamiejska 7
Telefon: Kom. 603067481
Adres e-mail: biuro(małpa)stasiak.biz.pl
Strona internetowa: www.stasiak.biz.pl
Opis działalności: Budowa domów drewnianych, okna drewno PCV Słowa kluczowe: Stolarz, Budowa domów drewnianych, okna drewniane PCV

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3274
Data utworzenia profilu: 2012-08-21 08:48:26
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-21 08:48:26 

Opinie o Tartak Stolarnia - Ryszard Stasiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowała mi dom „Kamieniec”. Justem bardzo zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-01-28 12:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wybudowała mi solidny dom z litych bali. Jej pracownicy to wykwalifikowana kadra z bogatym doświadczeniem. Naprawdę ludzie na wagę złota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-01-21 14:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć, ich pracę oceniam bardzo pozytywnie, wszystko super opanowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 08:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Domek jest prześliczny,wymysliłam sobie ze jak beda przyjezdzać goście we wakacje to im wynajme, ma widok na morze, no coś niesamowitego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-10 08:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna są super,bardzo sie ciesze ze mnie zrozumieli w sensie ze co mieli wykonać,wszystko sie zgadzało i pasuja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 12:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.stasiak.biz.pl/ Fantastycznie profesionalna i szybka w budowie firma . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 23:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postawiliśmy naszym dzieciom domek w ogródku do zabawy. Bardzo im się podoba i prawie całe lato w nim przebywają a czasem nawet pozwalamy spac jak jest ciepła noc. Bardzo fajna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-24 09:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymyśliłam sobie żeby postawili mi domek drewniany na działce dla moich dzieci i postarali sie bardzo. Wyszło im to rewelacyjnie a dzieciaki są bardzo zadowolone. Budowa szła im szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cecylia dnia: 2012-10-17 09:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Właśnie skończyliśmy budowe domu. jest piękny! Praca przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. jeśli pojawiły się jakies błędy to szybko je poprawiano.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka Walik dnia: 2012-09-17 10:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna i rzetelna stolarnia. Zamawiałem ostsatnio u nich domek letniskowy z drewno. Wykonanie i jakość spełniły moje oczekiwania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-21 08:49:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją