Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Jan Montowski Jan Montowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-104 Bydgoszcz Batorego 4
Telefon: 523289267 Kom. 609497517 Fax: 523462190
Adres e-mail: adw.montowscy(małpa)post.pl
Strona internetowa: www.adwokat.bydgoszcz.com
NIP:
5540407676
Opis działalności: KANCELARIA ADWOKACKA ADWOKAT JAN MONTOWSKI BYDGOSZCZ Słowa kluczowe: adwokat bydgoszcz radca prawny bydgoszcz prawnik rozwody bydgoszcz separacja podziały majątku sprawy karne europejski nakaz aresztowania posiedzenia aresztowe podzial nieruchomosci

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 10x 10x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 13334
Data utworzenia profilu: 2010-09-22 01:14:30
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-06 23:13:56 

Opinie o Adwokat Jan Montowski Jan Montowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny prawnik , precyzyjny i rzetelny ! Dobry kontakt i jasne warunki finansowe. Wybronił mnie z zarzutu 286 co jak wiadomo nie jest łatwe. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2017-05-16 16:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretnie przedstawiony plan działania, niejasności wytłumaczone. Pomimo braku możliwości osobistego reprezentowania mnie w sądzie zastępująca mec. spisała się bdb. Dużym plusem jest normalny kontakt telefoniczny.W sprawie o ojcostwo i alimenty polecam. Osobiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maryna dnia: 2017-03-13 12:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, profesjonalny, rzeczowy i bardzo spokojny adwokat. Czułam się przy nim bardzo bezpiecznie podczas sprawy rozwodowej. Sprawę oczywiście wygraliśmy i to dzięki Panu Mecenasowi, który zapędził w kozi róg mojego byłego męża. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona i wdzięczna dnia: 2016-11-13 15:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity człowiek, profesjonalny i rzeczowy. Zaufałam Panu Janowi bezgranicznie i nie zawiodłam się. Rozwód, alimenty i prawa rodzicielskie - wszystko na pierwszej rozprawie. Przejrzał exmałżonka na wylot. Nie słyszałam o bardziej skutecznym adwokacie i przekonałam się na własnym przykładzie. Przy tym potrafi rozładować każde emocje, dowcipny i taktowny. Dziękuję Panie Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wdzięczna dnia: 2016-07-13 19:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, szczery i doświadczony adwokat ! Czułam sie przy nim w pełni bezpiecznie w trakcie sprawy sądowej . Polecam całym sercem !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Z. dnia: 2016-04-16 19:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i skutecznie działający adwokat. Sprawa wydawała się nie do przejścia, a on potrzebował kilku dni aby uratować moją wolność, i moj majatek. Inny podobnie znany adwokat odmowil bo twerdzili że sprawa jest przegrana ... a jednak nie miał racji. Super kontakt, super szybko i super skutecznie. Nic tylko polecać Pan usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek z rodziną dnia: 2016-01-14 18:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, doświadczony i uczciwy adwokat. Przeszliśmy razem przez bardzo trudny i bolesny dla mojej osoby rozwód. Zawsze mogłam na Pana Mecenasa liczyć, przez całą sprawę wspierał mnie i chronił przed atakami ze strony męża. Sprawę wygraliśmy, a z tego co powiedziała Pani Sędzia to wygraną zawdzięczam Pan Janowi. Pani Sędzia odnosiła się do Pana Mecenasa z bardzo dużym szacunkiem, widać że ma wielki autorytet. Poprowadził moją sprawę tak, że mój mąż nawet nie złożył apelacji. Po prostu nie miał szans wygrać. Bardzo Panu dziękuję, i życzę dalszych sukcesów !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-09-11 12:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROWADZI MOJA SPRAWE BOSKI ADWOKAT
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MYSZKA dnia: 2015-01-07 18:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, bogate doświadczenie, zaangażowanie, skuteczność. Adwokat na najwyższym poziomie-najlepszy. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonim P. dnia: 2014-11-22 09:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo procesjonalny, dokładny i skuteczny adwokat ! Położył .. 2 razy ... znaną bydgoską adwokat na "łopatki" ! (rozwód, a potem podział domu i samochodów i lokat). Zdecydowanie wart każdych pieniędzy. Polecam , i jeszcze raz polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonimus Magdalen dnia: 2014-04-19 23:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż dodać wysokiej kategorii specjalista profesjonalne podejście do spraw y nawet po zakończeniu bezinteresownie pomógł w całkowitym zakończeniu Rzadko spotykana cecha jak na te czasy Polecam z całym przekonaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mat dnia: 2014-03-19 04:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Mecenasowi za serce i wiedzę którą włożył w moją sprawę. Sprawa (karna) kilka lat temu zapowiadała się na dramat ... a jednak udało się mnie uniewinnić ! Prawda zwycięży ! Początkowo byłem zdruzgotany i nie liczyłem na wiele. Mecenas też nie obiecywał "gruszek na wierzbie". Powiedział jednak, że jak będę wobec niego szczery, to widzi szanse na uniewinniający wyrok. Udało się. Biegli wydali kilka sprzecznych opinii, i to wyłącznie dzięki Mecenasowi i jego OGROMNEJ wiedzy (medycznej i fizycznej !!! ) udało się przekonać sąd ! Raz jeszcze dziękuję i polecam Pana Jana Montowskiego jako najlepszego, uczciwego i ludzkiego adwokata !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek L. :-) dnia: 2013-11-30 21:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już rozmowa telefoniczna przekonala mnie o kulturze fachowości i znajomości sprawy przez Pana MECENASA.SUPER GOSC
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-10-18 11:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę bardzo podziękować i polecić usługi Pana Montowskiego. Bardzo dobrze się z nim współpracuje, jest spokojnym i uczciwym człowiekiem. Pan Mecenas został mi polecany przez wiele osób, więc się zdecydowałam na jego pomoc. Nie żałuję, i chcę podziękować za fachowe podejście oraz pełne "ogranie" przeciwnika. Dołączam się do wszystkich pozytywnych opinii na temat tej Kancelarii !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wdzieczni z Bydgoszczy dnia: 2013-08-15 23:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo doświadczony adwokat. Widać , że w sądzie czuje się jak ryba w wodzie. Miły , kulturalny i kompetentny, jak trzeba to stanowczy. Podpisuję się pod wszystkimi opiniami o tym Mecenasie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gk dnia: 2013-03-01 08:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan, to bardzo sympatyczny i kompetentny adwokat. Potrafi wszystko wytłumaczyć, i jest prawdziwą podporą na rozprawie w Sądzie. Widziałam że ma duży szacunek Sędziny, która mnie rozwodziła. Jego osobowość i szacunek z jakim odnoszą się inni ludzie, są bezcenne. Polecam Państwu usługi tego Pana, bo to bardzo dobry fachowiec. Dziękuję Panie Mecenasie i życzę, wielu kolejnych sukcesów. Jak tylko będę miała inne problemy to na pewno się do Pana zgłoszę ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna M. dnia: 2013-02-11 17:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to doskonały fachowiec. Jest bardzo doświadczonym i uczciwym prawnikiem. Bycie na sprawie z taką osobą jest czystą przyjemnością. Polecam do rozwodów !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jur dnia: 2012-07-23 14:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to człowiek z wielkim sercem ! Nie dość, że dostosował cenę swoich usług do moich niskich zarobków (da się negocjować), to jeszcze załatwił sprawę w 5 minut. Mam poczucie, że dobrze wydałam pieniądze. Polecam i jeszcze raz polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2012-02-15 12:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat. Zawsze znalazł czas, i miał pomysł na sprawę. Mało już takich zacnych adwokatów. Jak Panu Mecenasowi powierzy się sprawę to można spać spokojnie. Polecam wszystkim, a ilość chętnych do Pana Jana świadczy o jego jakości usług !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2012-02-05 15:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały prawnik . niedrogi i bardzo sumienny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2011-09-24 10:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat.Polecam w sprawach o dozór elektroniczny.Krótki czas oczekiwania na załatwienie sprawy,skuteczny i bardzo kulturalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-05 18:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny , profesjonalny ,niezwykle uprzejmy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-07-13 13:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. To adwokat o wielkiej kulturze osobistej.Jestem pod wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-02-14 11:01:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją