Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Monika Gurbiel

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-514 Kraków al. Płk Beliny Prażmowskiego 42/1A
Telefon: 12 413-85-22 Kom. 600 87 90 09 Fax: 12 413-85-22
Adres e-mail: monika.gurbiel(małpa)adwokatura.krakow.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: prawo cywilne, rodzinne, gospodarcze Słowa kluczowe:

Ocena: 66% pozytywna 8x 4x

Jakość usług: 66% wysoka 8x 4x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 3x
Ceny usług: 55% niskie 5x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3631
Data utworzenia profilu: 2012-07-30 12:56:23
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-30 12:56:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Monika Gurbiel

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam przez dłuższy czas klientką mecenas i jak można się tylko domyślać straciłam mnóstwo pieniędzy, bez rezultatu w mojej sprawie. Szokujące dla mnie było również to, że chcąc uzyskać jakąkolwiek poradę telefonicznie spotkałam się ze zdecydowaną odmową (choć była to tylko kwestia dopytania o pewne szczegóły). Zostałam natomiast poinformowana że wyjaśni mi to na kolejnym spotkaniu (bo wiadomo że chodziłó tylko o kasę, o kolejne kilka stóweczek za spotkanie!) ZDECYDOWANIE ODRADZAM I WRĘCZ PRZESTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG PANI MECENAS!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-29 11:27:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomoże każdemu kto się do niej zgłosi bardzo skutecznie opróżnić portfel , nic poza tym. Żadnej profesjonalnej porady, nie mówiąc już o pomocy!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-11-20 13:40:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak profesjonalizmu i rzetelności, za to naciąganie klienta na dodatkowe koszty
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 20:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem Pani Mecenas sprawdza się w trudnych sprawach. Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Będę zawsze polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-12-12 22:30:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: mnie mecenas rozczarowała. Zapłaciłam bardzo dużo, a bez żadnego efektu dla sprawy, drugi raz bym nie skorzystała z jej usług
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-29 11:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocna, miła i kompetentna pani adwokat, której pomoc wykracza poza zakres przyjętych obowiązków. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-10 08:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziekowania dla Pani Mecenas za załatwienie sprawy.Pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2013-08-02 18:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: profesjonalizm 100%.Dziekuję za pomoc Pani Monice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alina dnia: 2013-07-03 21:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pełen profesjonalizm...z problemem to tylko do tej Pani polecam 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Czesław D dnia: 2013-07-03 20:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja Pani adwokat. Prawo cywilne ma w jednym paluszku polecam!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 18:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaaaa dnia: 2013-03-21 17:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna, terminowa obsługa. Rzetelność i nie naciąganie klienta na dodatkowe koszty z czym już kiedyś korzystając z innej kancelarii miało miejsce. Bardzo polecam Pani Adwokat Monika Gurbiel w 110 % pełen profesjonalizm i zrozumienie klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gosik1234 dnia: 2012-12-20 03:54:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją