Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SevenArch Marek Bończyk

Zawód: Architekt 
Adres: Śląskie, 41-902 Bytom Jainty 16
Telefon: Kom. 608 304 991
Adres e-mail: Sevenarch(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 1x 2x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 2x 1x
Ceny usług: 75% niskie 6x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1393
Data utworzenia profilu: 2012-07-25 20:29:48
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-25 20:29:48 

Opinie o SevenArch Marek Bończyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam w biurze seven projekt dotyczący zagospodarowania działki budowlanej, bo ich cennik był bardzo atrakcyjny, a renomę mają doskonałą. Z samego projektu jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LudmiłaS dnia: 2017-01-16 10:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt od firmy seven jest doskonały i zawiera wszelkie specyfikacje techniczne i wiem, że w realu wybudowanie domku będzie proste, a efekt końcowy będzie doskonały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klaudia44 dnia: 2016-12-13 13:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się profesjonalne podejście do sprawy, a także trzymanie się terminu i ustalonej ceny. Same projekty są bardzo dobrze wykonane i widać, że nie na kolanie, a wszystkie normy są odpowiednio opisane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: honorka dnia: 2016-11-20 22:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do czynienia z tym biurem i bardzo ładnie i w terminie zrobili projekt przebudowy poddasza. Świetny kontakt i miła współpraca. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margaret dnia: 2016-10-26 23:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepsze biuro projektowe w mojej okolicy. Współpraca z nim była bezproblemowa, a efekt finalny w postaci projektu był bardzo dobry. Wszystko zrealizowane według ustalonego terminu i ceny. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AntoniS dnia: 2016-09-17 23:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialam do czynienia z tym biurem dwa razy, za kazdym razem zostalam nalezycie obsluzona, a projekt spelnial moje oczekiwania, brawo, oby wiecej takich specjalistow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irena dnia: 2016-08-22 20:35:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odradzam wszystkim, po wpłacie zaliczki, brak kontaktu, na umówione spotkania Pan nie przyjeżdżał, zawsze oczywiście miał wymyśloną wymówkę. Totalny brak szacunku dla innego człowieka. odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 22:58:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ha ha ha bończyk architekt dobre sobie Ludzie nie dajcie się nabrać, chłop ledwo technikum skończył.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bytomiak dnia: 2012-11-17 15:46:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwykły cwaniak, podaje się za architekta a nim nie jest.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Siemion dnia: 2012-10-09 20:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i rzetelny architekt, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Centrum dnia: 2012-07-31 09:21:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją