Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Justyna Blandzi

Zawód: Notariusz 
Adres: Wielkopolskie, 61-725 Poznań Mielżyńskiego 18/5
Telefon: 61 843 34 34 Kom. 501 098 339 Fax: 61 843 34 36
Adres e-mail: j.blandzi(małpa)rejent.org.pl
Strona internetowa: www.rejent.org.pl
Opis działalności: Kancelaria Notarialna Słowa kluczowe: Notariusz

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 2x
Ceny usług: 100% niskie 7x 7x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4202
Data utworzenia profilu: 2012-07-18 15:55:39
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-18 15:55:39 

Opinie o Kancelaria Notarialna Justyna Blandzi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak wszyscy ludzie nie mający kontaktu z prawnikami umieralem że strachu przed wizytą u Pani rejent Blandzi. Po kupnie mieszkania wyszedłem mega zadowolony. Okazało sie, że prawnik może być normalnym człowiekiem. Uzyskałem odpowiedzi wszystkie pytania, a było ich dużo;-) Polecam wszystkim,co do kosztów to nie była to najtańsza kancelaria ale tych najtańszych to się boję - często to osoby po studiach bez doświadczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek B. dnia: 2018-03-13 11:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz korzystałam z usług notariusza. Pani Rejent Justyna Blandzi była bardzo pomocna, rzetelna, anielsko cierpliwa. Wszystko jasno i kompetentnie tłumaczyła - co było dla mnie istotne, bo znalazłam się w sytuacji zupełnie dla mnie nowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gp dnia: 2017-06-02 15:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystamy z usług Kancelarii od kilku lat - Pani Justyna jest bardzo profesjonalnym i dobrym Notariuszem - POLECAM W 101%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcopolo dnia: 2016-04-15 15:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani rejent Justyna Blandzi jest osobą wysoce kompetentną, życzliwą i bardzo pomocną. Udzieliła mi bezpłatnej porady,nie żałując czasu. Na pewno wrócę do Jej kancelarii, kiedy będę załatwiać sprawy spadkowe.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara M. dnia: 2015-11-06 08:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie trafiłam do notariusza, który jest rzetelny. Dodatkowo w stresującej dla mnie sytuacji jaką jest zakup mieszkanie Pani rejent z anielską cierpliwością wyjaśniła mi wszystkie niejasności. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja W. dnia: 2015-09-21 18:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna, sympatyczna, terminowa obsługa, ceny umiarkowane. Na pewno skorzystam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszek jabłoński dnia: 2015-02-20 18:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są takie rankingi. Dzięki wcześniejszym opiniom trafiłam do Pani Rejent Blandzi. Jest super, pierwszy raz kupowałam mieszkanie i bardzo mnie to stresowało. Okazało się, że może to być spokojny i miły moment w życiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2014-10-23 21:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwiałem tam już kilka spraw i zawsze jest bardzo miło i konkretnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 08:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rejent była ósmym notariuszem, do którego dzwoniłam. Żadnemu rejentowi nie chciało się przyjeżdżać do chorego do domu tylko po podpis żeby złożył w jego obecności podpis. Na tym nie było zarobku. Dla Pani Rejent nie był to problem. Bardzo polecam, przemiła i kompetentna osoba a do tego człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria K. dnia: 2014-01-08 13:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Super miejsce, bardzo kompetentna i miła obsługa a do tego Pani Rejent - pełen profesjonalizm /bez nadęcia jak to bywa gdzie indziej/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-09-11 12:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wpisy moich poprzedników - profesjonalnie a do tego bardzo miło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-07-04 13:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem Panią Rejent po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy i to był strzał w dziesiątkę. Sposób w jaki Pani Rejent wytłumaczyła mi moją zawiłą sytuację był perfekcyjny. Jako osoba nie mająca wiedzy na temat nieruchomości itd. zrozumiałem całą skomplikowaną koncepcję umowy. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kupujący dnia: 2013-06-04 10:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś ma dosyć nadętych prawników to polecam Panią Justynę. Fachowa, miła i elegancka. Wyjaśniła wszystko. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-05-09 14:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dotarłem do tej kancelarii po przeczytaniu opinii na tej stronie. Po wizycie dodaje swoją równie pozytywną. Dobrze, że w sieci pojawiają się portale gdzie można wyrazić swoją opinię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-03-12 11:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój zawód zmusza mnie do częstych wizyt u Notariusza. Z reguły bywałem u jednego, ale na życzenie klienta dotarłem do Pani Blandzi. Jestem bardzo zadowolony z jakości "całej usługi". Przenoszę się ze wszystkimi umowami do tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pośrednik dnia: 2012-09-08 01:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła Pani rejent. Szczegółowo wyjaśniła wszystkie niebezpieczeństwa wynikające z zawieranej umowy. Dodatkowo sam lokal nowoczesny i gustowny z super kawą;-) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2012-07-18 15:58:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją