Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KS System Kamil Szczepanik

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 08-400 Garwolin, Dęblin, Maciejowice Garwolin Al Legionów 7a
Telefon: Kom. 500 700 427
Adres e-mail: biuro(małpa)ks-system.pl
Strona internetowa: www.ks-system.pl
Opis działalności: SPRZEDAŻ I MONTAŻ POKRYĆ DACHOWYCH, BUDOWA DOMÓW POD KLUCZ Słowa kluczowe: DACHY, BUDOWA, DEKARSKIE, USŁUGI, OKNA,

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3661
Data utworzenia profilu: 2012-07-15 22:03:05
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-15 22:03:05 

Opinie o KS System Kamil Szczepanik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez firmę KS System z Garwolina. Doradztwo wzorowe, mają wiele materiałów na wyłączność w bardzo atrakcyjnych cenach. Przy montażu było opóźnienie w realizacji ale zostało zrekompensowane;) warto było czekać efekt super polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Jacek dnia: 2016-03-31 21:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytałam opinie o firmie KS System - Kamil Szczepanik, skorzystałam z ich obsługi i potwierdzam, że to bardzo solidna firma wzorowe doradztwo. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka Garwolin dnia: 2013-11-15 18:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 20:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca, szybko i solidnie. Sprawdziłam - mają najlepsze ceny w całym Garwolinie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2013-07-14 12:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-23 18:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-17 15:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme KS System. Solidni ludzie, bez problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-09 19:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KS System Kamil Szczepanik to solidna firma, chłopcy pracują szybko i sprawnie. polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-12-31 17:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA FIRMA, PRAWDZIWI FACHOWCY, SZYBKO SOLIDNIE, CHŁOPCY ZNAJA SIĘ NA PRACY NAWET WARUNKI ATMOSFERYCZNE NIE PRZESZKADZAJĄ IM W PRACY. KONKRETNI LUDZIE AŻ MIŁO POLECAM KRZYSIEK F.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-08 23:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 22:05:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją