Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Elektrofach Service Sławomir Gacioch

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Pomorskie, Gdynia,Puck,Wejherowo
Telefon: Kom. 793 948 771
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
744-145-29-24
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3007
Data utworzenia profilu: 2012-01-30 08:04:25
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-13 21:08:21 

Opinie o Elektrofach Service Sławomir Gacioch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacje w naszym domu wykonywała firma z gdyni, wzystko było pięknie dopóki nie podłączyliśmy żarówek, wszystkie bezpieczniki wyłączały prąd, pan który wykonywał nie odbierał od nas telefonu, zadzwoniłem do p. Sławka, przyjechał mierzył sprawdzał po 1 godz wszystko działa jak należy, przestrzegam wszystkich CENA USŁUGI NIE IDZIE W PARZE Z JAKOSCIĄ , tanio została wykonana instalacja ....., polecam wszystkim p. Sławka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-06-06 16:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko naprawił instalacje elektryczną, jeżeli komuś przytrafi się awaria to polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zebri dnia: 2014-11-12 17:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, miałem okazje korzystać z usług fachowca, coś się stało w domu z instalacja elekt. przyjechał Pan Sławek ( nie było problemu żeby przyjechać w środku nocy,) szybko osunął awarię, jesteśmy bardzo zadowoleni i wszystkim potrzebującym elektryka polecamy Pana Sławka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grześ,Alina dnia: 2013-11-28 21:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, pilnie potrzebowaliśmy elektryka (awaria w domu) namiar na fachowca znaleźliśmy właśnie dzięki tej stronie. Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez p. Sławka, instalacja została naprawiona, polecam tego fachowca wszystkim których maja problem z prądem w domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: evet dnia: 2013-02-10 09:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, skorzystałam z usług Pana Sławka jestem bardzo zadowolona z usługi, pełny profesjonalizm, solidnośc, wszystko działa tak jak powinno, Polecam wszystkim którzy mają problemy z instalacja elektryczną,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia. J dnia: 2013-01-07 23:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWIEC Z ZAMIŁOWANIA, Z DUŻYM DOŚWIADCZENIEM, DOSKONAŁĄ WIEDZA NA TEMAT ELEKTRYCZNOŚCI, TYLKO ON POTRAFIŁ WYKONAĆ SKOMPLIKOWANA INSTALACJĘ DO SAMOCZYNNEGO WŁĄCZENIA AGREGATU PRĄDOTWÓRCZEGO, KTÓRA DZIAŁA BEZBŁĘDNIE,A NA DODATEK WYTŁUMACZYŁ MI JAK DZIAŁA AGREGAT, CO SIĘ CZYM REGULUJE ŻEBY BYŁO OK, ( SPRZEDAWCA OD KTÓREGO KUPIŁEM AGREGAT NIEZBYT TRYSKA WIEDZA NA TEN TEMAT) POLECAM W 10000%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadnych reklamacji nie ma , wszystko działa bez zarzutu
Opinia dodana przez: j.k.banin dnia: 2012-11-05 00:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich, dziękuję za możliwość skorzystania z tego portalu, dziękuje elektrykowi panu Sławkowi że mógł przyjechać w środku nocy naprawić instalacje,której poprzedni elektryk nie mógł naprawić, polecam wszystkim takiego fachowca. pozdrawiam kasik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasik dnia: 2012-08-22 10:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam awarię w domu , wezwałam jednego elektryka- powiedział że musi wymienić całą instalację, no cóż dzwonie do drugiego, drugi przyjechał ładnym autem nic nie zrobił, aż wreszcie natrafiłam na pana Sławka, przyjechał, powiedział co sie stało z instalacją po 2 godzinach instalacja sprawna, prawdziwy cudotwórca, Dziekuje Panie Sławku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W.Ł dnia: 2012-07-13 20:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa. Pan obejrzał kilka rzeczy, wyskrobał, wymienił i działa. No i szybko. No i w nietypowych godzinach można się umówić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: urbanwino dnia: 2012-05-30 11:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam , fachowiec z zamiłowania, doradzi, podpowie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2012-04-01 19:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie z poprzednia opinią, polecam tą firmę, nr do własciciela 793 948 771
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2012-03-27 10:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny dokładny fachowiec, "czuje to co robi" prawdziwa złota rączka, bardzo duzo doradził, o czym nawet nam sie nie śniło, kiedys miałem stycznośc z innymi elektrykami ale niestety oni nie dorastaja Panu Sławkowi do pięt, naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: jack dnia: 2012-01-30 08:08:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją