Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

zwierzaczek szymon karnas

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 53-411 wroclaw krucza 2 2
Telefon: Kom. 665599115
Adres e-mail: zwierzaczek71(małpa)gg.pl
Strona internetowa: www.zwierzaczek-wroclaw.pl
NIP:
894 108 50 62
Opis działalności: Psi fryzjer Słowa kluczowe: pies, fryzjer, fryzjer psi, fryzjer dla psa, psów, kota,strzyżenie, strzyżenie psów, trymowanie

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 75% niskie 3x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3113
Data utworzenia profilu: 2012-07-12 20:40:38
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-12 20:40:38 

Opinie o zwierzaczek szymon karnas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładnie strzyże, ma podejście do psiaka, sympatyczna obsługa,terminowość bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dobrucki dnia: 2017-08-19 16:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z zakupów wróciłam mądrzejsza jeśli chodzi o kwestie żywieniowe. Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór porządnych karm, ogromna wiedza Pani Moniki (przypuszczam właścicielki sklepu), Osobiście zaufałam w 100%, a rzadko mi się to zdarza.
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2015-05-15 07:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i wspaniała, ciepła, sympatyczna atmosfera sklepu Emotikon smile Kto nie był osobiście, musi koniecznie się przekonać na własnej skórze co znaczy sklep z duszą i powołaniem. Gorąco polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-05-12 14:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sklep, świetny asortyment i rewelacyjna atmosfera :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-03-05 08:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od Pana Szymona moja Shilla wychodzi zawsze piekna i zadowolona, po drodze wszyscy podziwiają fryzurkę a ja zachwalam fachowe podejście do zwierzaka, a w sklepiku kupuję zawsze dobrze dobraną karmę i inne towary. Załoga wita z uśmiechem. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Kowalczyk dnia: 2015-02-25 20:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukaliśmy diety dla naszego alergika w wielu sklepach i lecznicach.Pani Gosia bezbłędnie oceniła, gdzie leży nasz problem. Dostosowaliśmy się do sugestii. Pies cieszy się zdrowiem, odeszły wieczne drapania i niestrawności.Szczerze polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek i Ala dnia: 2015-01-29 22:26:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby mijsce przyjazne zwierzakom a sprzedają karmę na wage- ktoś ktoma troche pojecia w temacie, nigdy tego nie zrobi. rozczarowałem sie strasznie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-10 16:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny, pewny siebie, dokładny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-05-10 20:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę już szukać innego sklepu zoologicznego,innego groomera, bo i nie znajdę. Kto jeszcze nie był w ZWIERZACZKU powinien choć raz tam zajechać. Bo na pewno zostanie ich klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz Szkudlarczyk dnia: 2013-10-27 08:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To wielkie szczęście,że mam w sąsiedztwie taki sklep i takich ludzi. Oboje pracujący w sklepie prezentują wysoką fachową wiedzę w swojej branży. Sama zostałam do sklepu skierowana przez lekarza weterynarza i otrzymałam fachową poradę oraz karmę,która świetnie przypasowała naszemu spanielowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-10-03 17:37:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam tam kiedyś pól kg karmy ZiwiPeak. Karma droga niesamowicie, mimo iż ważona to była resztka z dużego worka, to cena wieksza niż w małym opakowaniu! Kiedy zamówiłam orginalny worek, zupełnie inna jest ta karma- tłusta, wilgotna, pachnąca. Tamta kupiona w tym sklepie sucha jak wiór , pokruszona - więc pewnie przeterminowana albo zleżała niesamowicie! W życiu już nic nie kupię na wagę! Za tą cenę-89 zł za kg to wypadałoby coś świeżego sprzedawać!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bros dnia: 2013-09-19 16:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedmówcę popieram. Fantastyczne miejsce, bo tam widać fachowość, pasję i oddanie. Zarówno Pana Szymona, jak i Pani Gosi. Nie ma we Wrocławiu drugiego takiego duetu na pewno. Podczas, kiedy Pan Szymon robił na bóstwo naszą suczkę Pani Małgosia argumentując mi w sposób prosty i przejrzysty, że ' mój kot nie jest kurą' zaproponowała dla niego kilka zupełnie nie znanych mi karm, odważyła darmowe próbki i...oczywiście trafiła w jego wybredne gusta. Pozostaję u nich na zawsze klientem i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Zych dnia: 2012-11-26 22:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity chłopak, to jest artysta po prostu. I umie rozmawiac z psem. Wraz z nim rzeska babeczka, pasjonatka zakrecona, nie widziałem kogos kto tyle wie o zarciu dla psów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: basket dnia: 2012-07-12 20:43:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją