Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jakub Kamiński Adwokat Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Panny Marii 3/6
Telefon: 56 621 00 51 Kom. 605 573 344
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokatkaminski.pl
Strona internetowa: www.adwokatkaminski.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka usługi prawnicze Słowa kluczowe: Kancelaria prawna, adwokaci, prawnik, radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 22x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 9694
Data utworzenia profilu: 2012-07-10 23:05:41
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-10 23:05:41 

Opinie o Jakub Kamiński Adwokat Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywną opinię. Adwokat profesjonalny. Nie obiecuje, podchodzi rzeczowo. Dobry kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wilq dnia: 2016-08-03 19:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię Pana Jakuba Kamińskiego polecam jako dobry wybór dla osób poszukujących porad prawnych w Toruniu odnośnie spraw spadkowych, zasiedzenia itp. Sam miałem taki problem. Wybrałem się do trzech adwokatów najczęßciej polecanych na tym portalu. Tylko Pan Kamiński odpowiedział rzetelnie na mój problem, przy tym u niego zapłaciłem najmniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 2015-06-07 16:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością polecam Pana Mecenasa jako profesjonalistę w swoim fachu. Jest to niewątpliwie osoba bardzo konkretna, kompetentna a przy tym posiadająca klasę zarówno w Sądzie jak i poza nim. Doskonale wie co robi i robi to skutecznie. Do prowadzonej mojej sprawy sądowej podszedł rzeczowo, indywidualnie i z pełną precyzją. Dzięki mecenasowi koszty sprawy dla mnie były minimalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bartłomiej dnia: 2015-05-11 20:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm połączony doświadczeniem i wysoką kulturą osobistą. Sprawa rozwodowa przeprowadzona koncertowo. Serdecznie polecam tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mkk dnia: 2015-03-30 08:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny, profesjonalny a przede wszystkim konkretny człowiek. Pozytywnie nastawiony do ludzi i życia. W ciągu kilku dni załatwił wszelkie formalności związane z pozwem. Ekspresowa obsługa. Z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Marek z Grudziądza dnia: 2015-01-13 21:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na poradzie u tego adwokata i muszę przyznać, że wzbogacił moją wiedzę, mówił o wielu przydatnych dla mnie rzeczach, nawet wykraczał poza moje, uprzednio przygotowane pytania. Widać, że prawnik zaangażowany. Jestem zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Dorota Markiewicz dnia: 2014-12-14 22:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem spoza Torunia, ale miałem sprawę przed sądem w Toruniu.Dlatego poszukiwałem prawnika w tym mieście.Poczytałem opinie i wybrałem tego adwokata.Poszedłem na poradę i jestem pozytywnie zaskoczony.Duże zaangażowanie,wiedza,kultura osobista,niezbyt drogo.Na prawde szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-10-26 21:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Kamiński z Torunia - krótki opis: młody, ambitny, fachowo podchodzi do sprawy. W moim przypadku chodziło o sprawę spadkową-sprawa przebiegła super. Dlatego będę mecenasa polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-07-27 21:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do klienta. Rozsądne stawki za porady prawne i prowadzenie spraw sądowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł W. dnia: 2014-07-16 22:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna adwokata Kamińskiego okazała się bardzo przydatna. Uniknąłem ogromnych problemów z prawem. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Patryk dnia: 2014-07-01 17:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Super adwokat. Dobry partner w biznesie. Korzystałam 2 razy i za każdym razem byłam zadowolona. A w ogóle mecenas nam bardzo pomógł i za to mu jestem wdzięczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: LR dnia: 2014-04-24 21:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tyle co adwokat Kamiński pomógł mi w czasie jednej porady nie dowiedziałem się od wszystkich prawników z jakimi miałem wcześniej do czynienia razem wziętych. Nawiasem mówiąc wydałem na nich kupę kasy i teraz wiem, że to kasa utopiona.. Szkoda, że nie spotkałem wcześniej Pana mecenasa, bo zaoszczędziłbym pieniądze, czas i nerwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Radosław Majchrowski dnia: 2014-03-27 00:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i solidny prawnik. Jest dobrze obeznany z prawem cywilnym i karnym. Nie ma problemów z kontaktem w razie potrzeby. Ceny usług też nie są wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: KRogowski dnia: 2014-03-16 19:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdaję sobie sprawę, że opinie dzielą się na bardzo pozytywne i wyjątkowo szkalujące ale postaram się być rzeczowy. Uważam, że mecenas Jakub Kamiński wykonał dobrą pracę. Sam nie poradziłbym sobie przed sądem. A tak sprawa była bezbolesna. Adwokat Kamiński poświęcił mi naprawdę dużo swojego cennego czasu, przygotował strategię na każdą ewentualność, pisma sądowe przygotowane były super. Minęło już sporo czasu, ale tego nie zapomnę, że świetnie mi doradził jak wybrnąć z problemu. Co do strony finansowej też nie mogę nic złego zarzucić. W porównaniu do adwokata drugiej strony po prostu był bardziej profesjonalny. W sumie więc uważam, że można go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: TL dnia: 2014-01-12 18:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną w Toruniu. Mecenas zadbał o wszystko. Dzięki temu cieszę się wolnością i mam sprawę z głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krawiec dnia: 2013-12-09 20:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Za profesjonalizm.Skorzystałem z porady prawnej adwokata Jakuba Kamińskiego pomoc przy trudnej sprawie spadkowej oraz sprawie o rozwód. Według mnie naprawdę dobry fachowiec, który z zaangażowaniem traktuje każdą sprawę, którą się zajmuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kolanski dnia: 2013-11-10 18:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2010 zleciłem sprawę o zapłatę od dłużnika należnego mi wynagrodzenia. Mecenas sprawę wygrał. Ja odzyskałem kasę. W 2012 prowadził dla mnie sprawę o podział majątku po dzadku. Jestem zadowolony i z tej sprawy. Młody, ale skuteczny adwokat, a przede wszystkim uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: A.R. dnia: 2013-08-17 00:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem prowadzenie sprawy karnej. Udało się uzyskać korzystny dla mnie wyrok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ksar dnia: 2013-07-15 09:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam za dużo porównania, ale zrobił na mnie dobre wrażenie. Młody ale zdolny prawnik. Do teg niedrogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2013-07-14 22:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z porady prawnej dotyczącej darowizny nieruchomości. Otrzymałam pełną informację przedstawioną w profesjonalny sposób. Dlatego polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta błaszczyk dnia: 2013-06-29 22:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług radcy prawnego, też z Torunia. Nie dosyć,że sprawa nie ruszyła z miejsca, to jeszcze wydałem furę kasy. Dopiero adwokat Kamiński faktycznie zajął się sprawą. Dzięki temu jestem do przodu i to sporo. A w końcu o to chodzi. Kancelarię mogę spokojnie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-06-29 20:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daruś dnia: 2013-01-24 22:39:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją