Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parkiety-Kosinski Wojciech Kosinski

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Małopolskie, 30-864 Kraków Krakow ul. Mała Góra 71 a
Telefon: 12 658-21-05 Kom. 501-577-988 Fax: 12 658-21-05
Adres e-mail: biuro(małpa)parkietykosinski.com.pl
Strona internetowa: www.parkietykosinski.com.pl
NIP:
679-127-24-87
Opis działalności: Sprzedaż i autoryzowany montaż parkietów,desek podłogowych,schodów,tarasów Słowa kluczowe: parkiet,parkiety,deski podłogowe,cyklinowanie,renowacja,panmar,mapei,osmo

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 75% wysoka 3x 1x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 2x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3289
Data utworzenia profilu: 2010-08-03 17:11:19
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-02 12:56:31 

Opinie o Parkiety-Kosinski Wojciech Kosinski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedawca nie wywiązuje się z umowy. Omijajcie tę firmę.
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2015-01-20 11:49:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same kłopoty od poczatku do końca inwestycji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-11-25 19:31:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pakiety pierwsza klasa, natomiast załatwianie spraw dotyczących reklamowanych desek ma bardzo dużo do życzenia. Kontakt z klientem (w tym przypadku z nami) żaden, nie raczą nawet zadzwonić i poinformować o etapie rozpatrywanej reklamacji. Wizyta w domu (oględziny) po trzykrotnym albo czterokrotnym kontakcie telefonicznym. Kiedy już przyjechali,spisali reklamację na wymianę dwóch rozwarstwionych desek a my dalej czekamy, nie kłamiąc 7 miesiąc. W tym czasie wykonaliśmy mnóstwo telefonów i w końcu otrzymałam informacje, że będzie się z nami kontaktowała fabryka. Ciekawe ile jeszcze będziemy czekali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Naganne
Opinia dodana przez: Cooky dnia: 2014-04-08 12:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Edwardzie zapomniał Pan na wstępie swojej negatywnej opini o naszej firmie wspomnieć iż w/w posadzka drewniana zamontowana w Pana domu ( wykończona woskami olejnymi Osmo) została wupucowana przez Pańską żonę sidoluxem i domyślamy się że miało to mniejsce nie jeden raz. Także zniszczyli Państwo warstwę wosku twardego włanoręcznie do czego się Państwo przyznali prosząc o naprawę posadzki. Nie rozmumiem Państwa bulwersacji w momencie wystawienia przez naszą firmę fak. za woski olejne. Ale rozumiem iż właśnie w taki sposób Państwo działacie.
Obsługa reklamacji: uzasadnionych - pozytywna
Opinia dodana przez: M. Kosińska dnia: 2013-04-05 16:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wpiszę gdzie tylko będę mogła,jedyna godna polecenia firma wykańczająca mój dom(szkoda że wykonują tylko podłogi)PROFESJONALIZM!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji tylko rekomendacje!!!
Opinia dodana przez: Jolanta F dnia: 2011-01-10 19:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleceni przez znajomoego,godni polecenia dalej,firma ,materiał wykonawcy-REWELACJA!!! Dziwię się negatywnej opini Pani powyżej może poprostu przesuszyła parkiecik i szuka kozła ofiarnego w firmie - nie da się zażucić F.H.U Parkiety Kosiński nie fachowości czy braku wiedzy wręcz przeciwnie, a pracują na materiałach tylko znanych firm! u mnie rewelacja !!! komentaż powyżej chyba złośliwy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było oczywiści
Opinia dodana przez: Polecacz dnia: 2010-08-06 13:58:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją