Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Konrad Widziszewski

Zawód: Notariusz 
Adres: Łódzkie, 90-102 Łódź 726-223-48-43 Piotrkowska 76 76
Telefon: Kom. 607 293 618 Fax: 726-223-48-43
Adres e-mail: kancelaria(małpa)notariusz-lodz.com
Strona internetowa: www.notariusz-lodz.com
NIP:
726-223-48-43
Opis działalności: Do zakresu usług świadczonych przez kancelarię należą:sporządzanie aktów notarialnych, w tym między innymi:umowy sprzedaży,umowy spółki i wiele innych Słowa kluczowe: porady prawne, notariusz, dobry notariusz,

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 3426
Data utworzenia profilu: 2012-06-28 14:34:31
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-28 14:34:31 

Opinie o Kancelaria Notarialna Konrad Widziszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swojej ofercie mają dużo usług, które świadczą w swojej kancelarii, dlatego wybrałem ich. Polecam, bo profesjonalizm widać już na pierwszym spotkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-05-29 14:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, sprawnie, bez żadnej stronniczości, profesjonalne podejście do sporządzanego dokumentu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Senga dnia: 2013-07-10 23:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządnie konstruowane umowy, żadnych kruczków, żadnych sposobów na „obejście”. Moja spółka jest w długofalowej współpracy z ową kancelarią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wojtek z dnia: 2013-07-04 09:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pana Konrada, sprawnie zrealizowany temat, jakim było sporządzenie umowy sprzedaży. Do tego miły kontakt. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: polecam, rzetelnie i fachowo
Opinia dodana przez: Z.Nałęcz dnia: 2013-02-12 10:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzony! Solindy i rzetelny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-28 14:35:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją