Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DROBET J. Jendrysik

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Portowa 18
Telefon: 32-271-63-99 Kom. 502-041-737
Adres e-mail: biuro(małpa)drobet.com.pl
Strona internetowa: www.drobet.com.pl
NIP:
648-000-75-53
Opis działalności: Usługi brukarskie, sprzedarz kostki brukowej, przyłącza kanalizacyjne Słowa kluczowe: brukarstwo, usługi brukarskie, kostka brukowa, brukarz,

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2680
Data utworzenia profilu: 2012-06-27 20:46:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-27 20:46:22 

Opinie o DROBET J. Jendrysik

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracując w sąsiedztwie siedziby firmy zostaliśmy bardzo nieprzyjemnie potraktowani przez jej pracowników. Co prawda nie współpracowałem z nimi, ale kontakt na poziomie niebiznesowym (chciałoby się powiedzieć ludzkim) pozostawia wiele do życzenia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2013-06-11 13:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam,że wybór wykonawcy dojazdu do garażu i chodnika jest taki. Firm i ogłoszeń dużo. Ale albo terminu nie ma, albo cena duża, albo przyjdzie jakiś wielce fachowiec co nawet swojej łopaty nie ma. Na firme Drobet trafiłam przypadkiem, ale podejście do klienta i kreatywność szefa przekonała mnie. Zadanie zostało wykonane bez najmniejszych problemów, a jakość super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-12-03 17:36:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolony z usług tej firmy. Widać, że wieloletnie doświadczenie ma duża przewagę nad nowymi tanimi firmami. realizowałem już wiele obiektów i musiałem się borykać w wieloma firmami. Firma Drobet zna się na rzeczy. Chętnie podpowie i doradzi jak będzie lepiej. Wykonali dla mnie kawał dobrej roboty. Parking i chodnik przed firmą. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-10-04 13:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma DROBET realizowała dla mnie wykonanie podjazdu pod domem, wraz z wykonaniem odwodnienia i chodnikami w koło domu. Mogę szczerze polecić. Usługa wykonana 2 lata temu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-07-06 08:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma DROBET wykonała już dla mnie dwa zlecenia polegające ,na wykonaniu parkingu i obejścia wokoło budynku. Prace zostały wykonanie rzetelnie, szybko i w dobrej cenie. Firma posiada dobry sprzęt i zgranych fachowców. Przy kolejnych inwestycjach na pewno skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2012-06-27 20:52:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją