Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Notariusz Paulina Nowaczyk-Kaczmarek

Zawód: Notariusz 
Adres: Wielkopolskie, 60-864 Poznań Jeżycka 31/13
Telefon: 0618427073
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.notariusz-nowaczyk.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x 1x
Ceny usług: 75% niskie 6x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3845
Data utworzenia profilu: 2012-06-23 10:57:05
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-23 10:57:05 

Opinie o Notariusz Paulina Nowaczyk-Kaczmarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta przy podpisywaniu aktu notarialnego i innych poświadczeń. Pani Rejent potrafi rzetelnie wytłumaczyć wszelkie niejasności i sprawić, że nerwowy laik przestaje się denerwować :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-08 13:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne i fachowe podejście do klienta. Obdzwoniliśmy z żoną połowę kancelarii notarialnych w Poznaniu, aby poprosić o wizytę do pełnomocnictwa w szpitalu u żony w 7-mym miesiącu ciąży - tylko ta Pani Notariusz nas zrozumiała. W profesjonalny sposób, tłumacząc wszystko dokładnie. Polecamy i sami będziemy dalej z pomocy tej Pani Notariusz korzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek i Ilona dnia: 2014-03-03 22:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisywalem umowy w tej kancelarii juz kilka razy, nie tylko rzetelna i kompletna informacja, ale rowniez mila i fachowa obsluga. Pani notariusz zawsze znalazla czas na rozmowe ze mna i nigdy nie kazala na siebie czekac, wyjasniala wszystko cierpliwie. Kancelaria godna polecenie! Ja czuje sie tam po prostu bezpiecznie bo widac ze pani notariusz ma duza wiedze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2014-03-01 23:02:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedynie Ta Pani w sekretariacie coś łapie, bo Pani Notariusz ma problem ze znalezieniem nawet drzwi , a co dopiero z aktami
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 16:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisywałem umowę w ubiegłym miesiącu, bardzo fajna kancelaria, przyjazna klientom, Pani Rejent bardzo rzeczowa, nie miałem najmniejszego problemu z umową; szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-02-19 11:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna i kompetentna młoda kobieta. Korzystalismy z pomocy tej Pani Notariusz już dwa razy i polecamy dalej! Roztropna, uśmiechnięta i inteligentna. Podeszła do na po ludzku i fajnie wytłumaczyła i pomogla rozwiazac nasz problem! Super babka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda i Artur Cz. dnia: 2012-11-15 15:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisywałam akt u Pani notariusz. Konsultacja umowy przebiegła bez żadnych zastrzeżeń. Pani notariusz jest rzeczowa, miła a co najważniejsze wszystko wytłumaczyła językiem zrozumiałym dla kogoś kto nie ma styczności z prawem. Moja sprawa została załatwiona szybko i rzetelnie. Duży pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-08-01 07:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna notariuszka, cierpliwie i spokojnie wyjasnila nam wszystkie nasze problemy, poswiecila nam naprawde sporo czasu i wyczerpujaco odpowiadala na nasze pytania. Kancelaria godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-31 23:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra merytorycznie, duże doświadczenie mimo młodego wieku, szybk i sprawna obsługa, niskie ceny. Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin z Poznania dnia: 2012-07-30 13:54:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciętna wiedza prawna, kłopoty z prowadzeniem nietypowych spraw. Nie zostałem poinformowany o wszystkich wymaganiach potrzebnych do podpisania aktu notarialnego. Wobec czego straciłem wiele czasu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-06-23 11:08:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją