Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjerski Kamila Urbańska Kamila Urbańska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-034 Bydgoszcz Pod Blankami 23
Telefon: Kom. 511871683
Adres e-mail: salon(małpa)kamilaurbanska.pl
Strona internetowa: www.kamilaurbanska.pl
Opis działalności: usługi fryzjerskie Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 22x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 22x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 5x
Ceny usług: 75% niskie 6x 18x 2x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 6761
Data utworzenia profilu: 2009-12-23 00:00:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-22 17:17:14 

Opinie o Salon Fryzjerski Kamila Urbańska Kamila Urbańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe cięcie i super kolor! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 16:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzura i podejście do klientki :) doskonałe zrozumienie o jaką fryzurę chodzi :)będę z ochotą salon odwiedzała co miesiąc :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-04-28 18:40:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to nie ta sama pani kamila co dawniej; obcięcie od niechcenia a o kolorze już nie wspomnę; bardzo się zawiodłam chociaż byłam ponoć stałą klientką.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-17 20:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem klientkom pani Kamili od dawna naprawde bardzo dobry fachowiec z niej zawsze byłam i jestem zadowolona z jaj usług gorąco polecam. Denerwuje mnie to że jak dzwonie to odbiera inna pani i nie chce mnie zapisać do pani Kamili tylko do siebie tak nie może być!!! POLECAM PANIĄ KAMILE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-10-19 20:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich fachowców właśnie brakuje. Drogie panie, od dziś chodzę już tylko do pani Kamili. Profesjonalna w każdym calu. Super babka, która doskonale wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta P. dnia: 2012-06-22 17:25:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zgadzam się z innymi negatywnymi wypowiedziami. Pani Kamila żartuje sobie w dziwny sposób, który chyba rzeczywiście bawi tylko autorkę. Pierwsza wizyta była super, chyba chciała się pokazać (trafiłam do zakładu z polecenia), kolejna beznadziejna. Tak mi pocieniowała włosy, że nie wiedziałam co mam z nimi robić. No i kultury mocno brak. Opryskliwa. Dobrze byłoby zadbać o wizerunek osobisty.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-05-24 11:54:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pójdę już do żadnego innego fryzjera prócz pani Kamili Urbańskiej. Wysłucha, fachowo doradzi,kiedy ktoś nie ma pomysłu zawsze znajdzie rozwiązanie. Pozdrawiam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina Malicka dnia: 2011-10-21 16:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila farbowała mi włosy i przedłużała metodą Hairdreams cena przeciętna ale efekt naprawdę wspaniały! Profesjonalne i szczere podejście do klienta zarówno przed jak i po usłudze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Misia dnia: 2011-08-19 16:28:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam,dolaczam sie w pelni do. Wyzej wyrazonej opinii...obsluga obojetna z dryfowaniem w kierunku niemilej, zarty smiesza tylko autorke a szczere opinie wydobywajace sie z ust p.Kamili sa niekiedy bezczelne w stosunku do klienta , ktory za jej uslugi placi niemale pieniadze. Samo obciecie calkiem fajne...ale Pani Wlascicielka musi popracowac nad kultura bo w tym zakresie spore braki niestety.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ara dnia: 2011-07-26 13:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Fryzjerski Kamili Urbańskiej! Po moich nieciekawych przeżyciach w innych bydgoskich renomowanych salonach, właśnie tam znalazłam swojego fryzjera, a właściwie fryzjerkę. Polecam Panią Kamilę. Świetna jakość, przeciętna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lara dnia: 2011-07-21 14:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KAMILA JESTES BOSKA A TWOJE UMIEJETNOSCI FRYZJERSKIE DOSKONAŁE....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GWIAZDA BDG dnia: 2011-06-15 21:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon bardzo profesjonalne podejście do klienta efekt końcowy bardzo zadowalający polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-11 19:52:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no mnie obsługa nie zachwyciła...podejście bardzo obojętne, żarty pani Kamili mało zabawne, efekt koncowy mało zadawalający jak na takie wysokie opinie i cene. Osobiscie nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-18 15:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerki , profesjonalne podejście do klienta, jestem naprawdę bardzo zadowolona! Gorąco polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2011-04-08 18:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Salon Fryzjerski Kamili Urbańskiej który znajduje się w Instytucie Spa Dermiki, bardzo ekskluzywny, czysty, super fryzjerki dużo nowoczesnego sprzętu, a do tego tani , Farbę robilam jestem zachwycona taki kolor zawsze chcialam mieć. Gorąco Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Wójcik dnia: 2011-02-20 16:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi pani Kamili dowiedziałam się o niej z tego portalu.Polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2011-02-11 19:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec, profesjonalna obsługa, mistrzyni w swoim fachu! Polecam wszystkim wymagającym paniom i panom, wychodzę zawsze zadowolona z fryzury!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2011-02-11 15:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon!byłam bardzo zadowolona z usługi wykonannej przez panią Kamile,włosy same sie układają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2011-02-04 19:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor rewelacyjny bez zastrzeżeń miła i sympatyczna obsługa polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka W dnia: 2011-02-01 19:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super strzyżenie włoski same się układają
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mandaryna dnia: 2011-01-17 20:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne przedłużanie włoski najwyższej jakości wszystko super polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2010-12-28 11:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne ciecie włosow bardzo dobrze dobrana fryzura wraz z super kolorem jestem zachwycona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Podolska dnia: 2010-12-01 20:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie dobrany kolor wspaniałe cięcie "gorącymi nożyczkami" oraz darmowe badanie skóry głowy. Gorąco Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria M. dnia: 2010-10-29 17:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe cięcia i super kolory naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2010-10-21 14:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila jest cudotwórcom goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maja666 dnia: 2009-12-23 18:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka profesjonalna obsluga swietna stylistka-fryzjerka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kacholek dnia: 2009-12-23 00:10:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją