Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ELTRON

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektronik 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-900 Olsztyn Pstrowskiego 33A
Telefon: 89 41 83 81
Adres e-mail: pweltron(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.eltron.olsztyn.pl
Opis działalności: ochrona, monitoring, alarmy, telewizja przemysłowa, systemy antywłamaniowe Słowa kluczowe: ochrona, monitoring, alarmy, telewizja przemysłowa, systemy antywłamaniowe

Ocena: 100% pozytywna 34x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 34x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x 4x
Ceny usług: 95% niskie 23x 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 2590
Data utworzenia profilu: 12.06.2012 12:12:30
Data ostatniej aktualizacji: 12.06.2012 12:12:30 

Opinie o ELTRON

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej jakości sprzęt oaz obsługa klienta. Ja z tej firmy jestem bardzo zadowolony i ją rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stasikowski dnia: 08.04.2015 15:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra cena, terminowość, fachowe podejscie do tematu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz W. dnia: 09.10.2014 19:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Tanio, szybko i bardzo solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 19.09.2014 15:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Bardzo jestem zadowolony z jakości usług wykonywanych przez nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adamczyk W, dnia: 07.02.2014 17:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szybko, sprawnie i nie za drogo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michalczyk E. dnia: 28.01.2014 12:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma- jestem zadowolony z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. Leszczak dnia: 07.01.2014 15:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma szybko i sprawnie założyli alarm i kamery w moim sklepie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 22.10.2013 10:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie poprzedników. Ja też skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Ceny bardzo ok, fachowe podejście pracowników. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert W. dnia: 26.09.2013 15:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z ich usług i musze przyznać , że jestem bardzo zadowolona. Było małe opóźnienie ale na szczęście jeden dzień tylko. Wszystko działa bez zarzutu. Panowie przekonali mnie do systemów bezprzewodowych dzięki temu udało mi się uniknąć w domu rewolucji. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnNa W. dnia: 23.09.2013 10:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja rowniez polecam Eltron to dobra firma. Ceny nie sa przeasadzone a terminy realuzacji szybkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowalsku Adam dnia: 17.09.2013 14:47:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to dobra firma. Korzystam z ich uslug od trzech lat i nie zamierzam jak narazie ich zmieniac. Cen sa ok, urzadzenia bardzo dobre mi to wystarczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Witkowski dnia: 11.09.2013 17:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie założylimi system alarmowy w domu. Ceny nie są wygórowane a jakość urządzeń z tego co sie orientował mój mąż napradwę dobra. Polecam tą firmę :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Michał W. dnia: 08.09.2013 19:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i solidna firma. W terminie zrealizowali moje zamówienie cena dość przystepna. POLECAM z czystym sumieniem. właścciciel sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert S. dnia: 13.08.2013 11:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: full profeska. dobra firma jakosc i cena ok.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 21.07.2013 00:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo wysoka jakosc, fachowe podejscie do klienta, cena warta produktu. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Witczak dnia: 19.07.2013 13:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firme. Szybko i solidnie zrobili alarm w moim domu. Cena ok. jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal W. dnia: 09.07.2013 21:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM ELTRON TO DOBRA FIRMA. PONAD 20 LAT SA NA RYNKU, WIEC TO TEZ DO CZEGOS ZOBOWIAZUJE. CHRONIA NASZ SKLEP OD KILKU LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RYSZARD W. dnia: 05.06.2013 12:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 20.05.2013 10:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firme. Razem z zona jestesmy zadowoleni z jakosci uslug przez nich swiadczonych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. i B. Raclawcy dnia: 21.04.2013 21:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fakt na rynku Olsztynskim jest sporo firm z tej branzy. Ja jednak z usług firmy ELRON korzystam od paru lat. Nie mam nic im do zarzucenia, jestem zadowolony z jakosći świadczonych przez nich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2013 11:08:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesadzacie trochę z tymi pozytywnymi opiniami, owszem firma zna się na rzeczy, wykonanie niczym się nie wyróżnia od innych firm. Moim zdaniem jest to bardzo przeciętna firma, a jakość wykonania jest bardzo przeciętna.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Olsztyniak dnia: 02.02.2013 16:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam bardzo dobra firma. Ceny sa naprawde dobre a jakosc super. Chlopaki znaja sie na rzeczy:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł. L. dnia: 24.01.2013 19:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. Wysoka jakość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej K. dnia: 13.01.2013 19:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Wiem, ze ma ponad 20 letni staz, wiec doswiadczenie Panowie jak najbardziej maja. Mi firma ta chroni domek letniskowy. Jetsem bardzo zadowolony z uslug swiadczonych przez Eltron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatkowski Andrzej dnia: 04.01.2013 09:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI. DOBRA FIRMA NA RYNKU OLSZTYŃSKIM Z TEGO CO WIEM KILKA RAZY WYRÓŻNIONA NAWET.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLIENT dnia: 18.12.2012 13:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę. Działaja szybko i sprawnie. Robota, az pali im sie w rekach. Nigdy nie ma z nimi problemu. Alarm od paru lat chodzi w moim domu bez zastrzeń. Ceny przystępne. Dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Pawlikowski dnia: 17.12.2012 14:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę Eltron!!! Najlepsza na rynku olsztyńskim z jakich do tej pory korzystałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej SOKÓLCZAK dnia: 07.12.2012 14:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FIRME ELTRON. NAJLEPSZA FIRMA W OLSZTYNIE. FACHOWE PODEJSCIE DO KLIENTA, DO TEGO PANOWIE TAM PRACUJĄCY NAPRAWDE ZNAJA SIE NA RZECZY. FIRMA GODNA UWAGI!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dyrektor spółdzielni dnia: 04.12.2012 14:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu duzo pisac firma porzadna. Wlascicielka bardzo mila i do tego sliczna dziewczyna wszystko z nimi da sie uzgodnic. Pracownicy punktualni i pracowici widac. Ceny ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Mikulski dnia: 16.09.2012 14:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług firmy Eltron - polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes Banku dnia: 10.07.2012 10:38:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy. Z tego co mi wiadomo jest to firma powazana na rynku olsztynskim od dawna. Ja skorzystałam z jej usług monitoringu oraz instalacji alarmowej i razem z mezem jestesmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. i M. Podolscy dnia: 06.07.2012 10:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tego co mi wiadomo firma ta istnieje na rynku od ponad 20 lat. Doswiadczenia. wiec im nie brakuje. Przekonalem sie o tym osobiscie. POlecam ta firme jest wiarygodna i rzetelna!! i ceny dobre:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 18.06.2012 09:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług firmy Eltron od paru dobrych lat. Przychylam sie do moich przedmowców. Ceny monitoringu Ddomu od paru lat sa stale co mnie bardzo cieszy. Jakosc wykonywanych usług bardzo wysoka, pracownicy widac znaja sie na rzeczy. Polecam to firme !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Jaskólski dnia: 14.06.2012 09:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, wysoka jakość usług, szybka realizacja, dobre ceny !! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sklep dnia: 13.06.2012 11:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, fachowe podejście, duze zaangazowanie!!! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadwolony klient dnia: 12.06.2012 12:13:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją