Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Lewandowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-022 Lublin Okopowa 20/1
Telefon: 814511487 Kom. 721687858
Adres e-mail: annalewandowska(małpa)vp.pl
Strona internetowa: lewandowska-adwokat.pl
NIP:
6612151093
Opis działalności: Adwokat Lublin- rozwody, sprawy karne, alimenty, odszkodowania, umowy, obsługa firm Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, odszkodowanie komunikacyjne, błąd w sztuce medycznej, obsługa firmy

Ocena: 76% pozytywna 23x 7x

Jakość usług: 79% wysoka 23x 1x 6x
Terminowość: 78% bez zastrzeżeń 22x 1x 6x
Ceny usług: 83% niskie 5x 23x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 7756
Data utworzenia profilu: 2012-05-31 19:11:12
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-31 19:11:12 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Lewandowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Panią Mecenas już od 5 lat w różnych sprawach- był rozwód, był spadek,sprawy firmowe o spore pieniądze. Zdecydowanie polecam. Renesansowy umysł,trafne przewidywania kroków przeciwnika, prawnik-psycholog w jednym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-06-19 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Trudna sprawa ciągnąca się od dłuższego czasu w końcu wygrana! Dużo pomysłów w głowie na rozwiązanie sytuacji. Widać że ma pojęcie o prawie. Osobiście w razie potrzeby będę korzystać z usług Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2018-01-03 23:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas dziękuję za wygrana sprawę. pozdrawiam i polem wszystkim. Kontakt czasem utrudniony ale nie dziwne skoro przy mojej sprawie spedzalismy csly dzien w sadzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-12-16 17:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam z całego serca. Cudowna kobieta. A na sali sądowej jak ryba w wodzie. Prowadzi mi już trzecią sprawę, poprzednie wygrane.bez owijania w bawełnę i zbędnych ceregieli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-20 00:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas do rozwodów. Mnie wyciągnęła z poważnych kłopotów szybko i pomyślnie za co jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-07-26 18:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest złotą kobietą, wszystko mi powiedziała jak to będzie się działo i tak było. Uprzedziła mnie że sprawa potrwa długo, no i było 3 lata, ale w końcu i tak wyszło na moje. Sprawa o zachowek, pani mecenas świetnie zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-05-24 08:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Poświęciła mi bardzo dużo czasu, wszystko wytłumaczyła, to i sprawa sprawniej poszła. Nie rozumiem negatywnych wpisów, chyba to zazdrość. Ja ze szczerością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-04-20 23:33:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat, ma przedmiotowe podejście do klienta. Interesują ją tylko pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-04 09:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszyscy wymagają od adwokatów aby zdziałali cuda ale czasem sprawy są tak skomplikowane i trudne że nawet i najlepszy adwokat nie wybroni każdego kto tego chce.Ja uważam że Pani Ania na tyle na ile może stara się aby jej klienci byli zadowoleni. To nie prawda że ignoruje swoich klientów. Jeżeli jest w sądzie lub w trasie nie może odebrać-to oczywiste.Ale potem zawsze oddzwania a jeśli nawet nie to trzeba próbować się dodzwonić jeszcze raz. Każdy z nas jest tylko człowiekiem i każdemu może zdarzyć się zapomnieć coś zrobić a napewno podczas całego dnia dzwoni do Niej mnóstwo osób bo nie prowadzi tylko jednej sprawy ale kilka.Jest to naprawdę mądra osoba która nie kłamie że zdziała cuda.Mówi od razu czego można się spodziewać i to w niej cenię bo nie lubię kłamstwa. Ale widać że wiedzę ma dużą,w sądzie również bardzo dobrze sobie radzi. Dlatego jeżeli chodzi o mnie to polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-01-15 13:02:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna Lewandowska Jest osoba nie punktualną nie załatwia spraw klienta jak należy a telefon to chyba nie wie do czego służy bo na pewno nie do nagrywania się na pocztę 10 razy pod rząd,bez skutku. Pobrała pieniążki tylko nie wiem za co?.Pierwszy raz zasięgałem po pomoc specjalisty i jestem zażenowany jak można mówić że się pilnuje interesu jak tak w ogóle brakuje Pani szacunku do klienta, Ja zostałem potraktowany bardzo nie ładnie a kasę tak jak inni klienci opowiadają że byli oszukani WYRZUCIŁEM W BŁOTO!!! NAPRAWDĘ SZCZERA PRAWDA:Nie polecam najgorszemu wrogowi tej Kobiety bez jakichkolwiek pozytywnych zasad i atutów adwokackich.Myślałem ze każdy adwokat pomoże ale się myliłem.Wyrazy współczucia i zrozumienia dla pokrzywdzonych przez tą pania...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan oszukany dnia: 2014-12-19 10:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z pomocy Pani Mecenas i polecam każdemu, kto potrzebuje adwokata. Podjęła się bardzo trudnej nietypowej sprawy i razem ją wygraliśmy za co będę jej zawsze wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek K. dnia: 2014-11-24 17:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie podzielam zdania że Pani Ania jest spóżnialska i że nie ma czasu dla klientów. Owszem jest bardzo zabiegana ale gdy tylko może a przede wszystkim gdy tylko coś się złego dzieje to od razu dzwoni do danej osoby. Jest profesjonalistką w 100% i jestem zdania że angażuję się w to co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-11-09 17:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś w końcu skończyła się moja sprawa rozwodowa, jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Mecenas, która już na wstępie wszystko wytłumaczyła, z czym się liczyć, a co się da ugrać. Sprawdziło się za co jestem wdzięczna bo wiedziałam na co się przygotować. Dobrze zrobiony rozwód za co dziękuję, Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-08-12 21:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa fachowe doradztwo a także przystępna cena .Odpowiedzialnie polecam panią mecenas Lewandowską
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian .K dnia: 2014-08-08 12:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem Panią Mecenas z urzędu i jestem bardzo zadowolony. Na początku już powiedziała ile da się ugrać i się sprawdziło za co dziekuje jej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-03-13 21:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz korzystałam z prawnika i kancelarii adwokackiej nie zawiodłam się. Przygotowana przez panią Annę Lewandowską analiza prawna skutecznie pomogła mi w negocjacjach z moim byłym już mężem . Rzetelna mecenas !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena W. dnia: 2014-02-27 07:20:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ,nie polecam usług tej Pani adwokat,ponieważ na wizycie zostałam cierpliwie wysłuchana, ale nie usłyszałam drążących temat pytań .Owszem Pani adwokat zapytała mnie o parę niewiele znaczących kwestii i udzieliła mi bardzo, ale to bardzo ogólnie brzmiącej porady z której nic nie wynikało ...ogólnie mówią poczułam się """odfajkowana"""i KP.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa W dnia: 2014-02-04 11:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, negocjacje w rozwodzie pierwsza klasa, informacja rzetelna, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2014-02-03 20:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa.Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-11-25 18:20:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!! Pani Anna Lewandowska bardzo ladnie gada na spotkaniu a po wzieciu kasy nie ma juz czasu dla klienta a co za tym idzie unika jakiegokolwiek kontaktu. Goni tylko za pieniadzem. Jest nieodpowiedzialna i nie rzetelna.Nie potrafi doprowadzic sprawy do konca za co miala zaplacone. A moze wlasnie dlatego ze otrzymala kase to reszte miala juz gdzies.Radze powaznie sie zastanowic nad wzieciem tej Pani na obronce!No chyba ze mamy duzo kasy bo honorarium Pani mecenas to pieniadze wyrzucone w bloto~!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miroslaw dnia: 2013-11-12 15:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam . Czytając niektóre opinie (negatywne )nie wiem czy piszę o tej samej pani mecenas ANNA LEWANDOWSKA.Ogólnie rzecz mówiąc jest to bardzo odpowiedzialna ,zorganizowana i ma wiedzę o tym co robi. Mnie pomogła. Polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr W. dnia: 2013-10-29 18:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i profesjonalna Pani Mecenas.Bardzo opanowana i jednocześnie zaangażowana w sprawę co przekłada się na skuteczność. Szczera nie owija w bawełnę i mówi konkretnie jakie są szanse na wygranie sprawy i co można osiągnąć.Z pełną świadomością polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: robert dnia: 2013-10-24 15:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas. Sprawa trudna, ale udało się wygrać :) Młoda, ambitna i znająca doskonale prawo, polecam. Opłata za usługę przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2013-10-02 19:09:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nierzetelna,całkowity brak profesjonalizmu,zajęta wszystkim tylko nie twoją sprawą, brak kontaktu, NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-08-26 21:55:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą, która ma przydzielonego adwokata z tzw. " z urzędu", przeciwnikiem moim jest osoba mec.Hadaj Beata oczywiście w sądzie...., była jej aplikantka to Anna Lewandowska, która jest właśnie moim adwokatem " z urzędu" nic nie działa w mojej sprawie. Czy tak powinno być? Czy to prawidłowe? Myślę, że powinnam poprosić o zmanę adwokata. Moja adwokat boi się odezwać na sprawie!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-21 19:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to miła młoda osoba ,żeletnie wykonywująca swoją prace ,naprwde polecam Pomogła mi wiele choć na stałe przywam za granicami kraju
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2012-10-09 14:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobało mi się, że od początku określiła, co się może udać, a na co nie ma szans. Poprzedni adwokat wziął dużo pieniędzy, naobiecywał, nic z tego nie wyszło. Czasem trudno było się umówić, ale dało się. Polecam za profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-08-21 22:27:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ciagly brak czasu dla klienta, nieuporzdkowana, spoznialska. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-15 18:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowo, solidnie, fachowo. Profesjonalistka wysokiej klasy. Przygotowana i na bieżąco z tym, co działo się przez rok w nietypowej sprawie. Dzięki pomocy mec. Lewandowskiej wygraliśmy bardzo trudną sprawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-08-03 11:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jest, spokojem i opanowaniem wyprowadza innych z równowagi. Dobrze sprawę znała. Dla mnie czas zawsze miała, telefon odbiera albo oddzwania, dobry kontakt. Zrobiła wszystko co się dało- sprawa beznadziejna okazała się nie taka straszna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2012-05-31 19:14:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją