Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Schody Mieczkowski

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 05-071 Sulejówek Żelazna 28
Telefon: Kom. 791-501-528 ; 601-392-771
Adres e-mail: biuro(małpa)mieczkowski.com.pl
Strona internetowa: www.mieczkowski.com.pl
Opis działalności: Jesteśmy firmą produkującą schody z drewna na konstrukcji własnej jak i na beton. Schody wykonujemy na indywidualne zamówienie klienta. Nasza firma wykonuje wszystkie produkty z najlepszej jakości drewna krajowego jak i egzotycznego. Słowa kluczowe: schody, schody drewniane, schody na beton, schody z drewna, schody warszawa, schody wewnętrzne , schody samonośne, schody dywanowe

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4390
Data utworzenia profilu: 30.05.2012 14:30:23
Data ostatniej aktualizacji: 30.05.2012 14:30:23 

Opinie o Schody Mieczkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok, schody wyszły bardzo ładne. Ogólnie bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 22.04.2015 13:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Schody wykonali super i co też ważne doradzają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 14.11.2014 12:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, wykonywali mi schody i wyszły świetnie. Może cena nie była najniższa na rynku ( bo w wielu firmach miałem wyceniane schody) ale są warte każdej złotówki. Polecam każdemu kto chce mieć piękne schody którymi będzie mógł się chwalić przed znajomymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 21.10.2014 13:34:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna wykonała u minę schody na beton. Wszystko jak należy wykonanie terminowość oraz kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2014 12:42:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili u nas schody. Firmę mogę z czysty sumieniem polecić. Dobry kontakt, terminowość a schody są świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Elwira z Sulejówka
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2014 11:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonałem u nich schody z merbau. Wyszły świetnie !!!! Z czystym sumieniem polecam panów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 03.01.2014 08:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali u mnie antresolę. Efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S. Jan z Warszawy dnia: 20.09.2013 15:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali u mnie w domu schody wyszły świetnie. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 10.09.2013 12:15:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili mi schody wyszły świetnie. Wszystko w terminie bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2013 09:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla nas schody na beton. Wszystko w terminie, z dużą dbałością o szczegóły zamówienia. Solidni i godni polecenia. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola z Warszawy dnia: 15.07.2012 19:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali mi schody w 2009 i wtedy i teraz po 3 latach urzytkowsnia schody są cały czas piękne. Materiał bardzo dobrej jakości. Wykonanie bez zastrzeżeń. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Korecka dnia: 17.06.2012 16:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Schody, jakie wykonali są po prostu wspaniałe. Nie spodziewałam się sie takiego efektu po prostuy cudowne. Przez cały okres montażu byłam w domu wiec widziałam jak powstają i byłam w szoku, z jaką precyzją i zaangażowaniem panowie wykonywali swoją prace. Nie jest to tylko moja opinia, bo wszyscy znajomi są nimi zachwyceni a schody wykonywali jeszcze u 3 moich znajomych. Cena za schody nie była najniższa, ale warto było wydać każdą złotówkę tym bardziej, że schody będą służyć przez wiele lat. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2012 10:08:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją