Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dąbrowska Iwona, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-326 Wrocław Buska 5A
Telefon: Kom. 509505069 Fax:
Adres e-mail: adw.dabrowska(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.adwokat-dabrowska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4615
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-24 14:16:52 

Opinie o Dąbrowska Iwona, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas wygrałem z urzędem skarbowym w sądzie kasacyjnym. To była pierwsza sprawa Pani Mecenas w sądzie kasacyjnym i od razu wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-22 13:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do p. Mecenas ze sprawą, która w opinii innych "znanych" adwokatów była nie do wygrania. Okazało się, że jednak się udało. Pani Mecenas poprowadziła sprawę profesjonalnie i z doskonałym skutkiem.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2012-10-09 20:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zna się na swoim zawodzie. Przez dwa lata inny adwokat zajmował się moją sprawą i stwierdził, że nie da się nic zrobić. Z apelacją poszłam do Pani Mecenas i wygrałam. Bardzo jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-09-05 10:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z usług Pani Adwokat. Bardzo miła i nie obiecuje gruszek na wierzbie. Wie jak i o co pytać. Klienta przygotowuje wcześniej do rozprawy i mówi co ważne a czego lepiej nie mówić. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał O. dnia: 2012-05-23 09:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa rozwodowa. Pani mec. jest bardzo obowiązkowa, przygotowana na rozprawę i nie wystawia do wiatru przed sala sądową jak inni znani wrocławscy adwokaci. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2010-11-24 10:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od nkilku lat prowadzi moje sprawy w sadzie zawsze wygrywam.!!!!polecam !!!!!EXPERT!!!fachowa pomoc i wsparcie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: osak malgorzata dnia: 2010-01-17 20:15:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją