Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Montserrat Design Sp. z o.o.

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Mazowieckie, 00-195 Warszawa Słomińskiego 15 /510A
Telefon: (22) 412 01 68 Kom. 0-600 57 15 15
Adres e-mail: sekretariat(małpa)montserratdesign.com.pl
Strona internetowa: www.montserratdesign.com.pl
Opis działalności: Pracownia architektury wnętrz Słowa kluczowe: wnętrze,architekt,profesjonalista,projektowanie

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2520
Data utworzenia profilu: 2012-05-16 14:57:01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-16 14:57:01 

Opinie o Montserrat Design Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i dziękuję za realizację od fazy początkowej do pomocy przy realizacji projektu .Konsultacje i nadzór perfect nawet po godz 20 -tej co rzadko się zdarza Dom marzenie które się spełniło ,Prace trwały długo ale mam dom o jakim marzyłem Było warto .Ceny bardzo rozsądne ja jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Niezabitowski Ryszard dnia: 2013-02-20 01:29:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie płaci swoim pracownikom, wisi ludziom pieniądze! Oszu..ka, podpisuje umowy, z których się nie wywiązuje...kradnie prawa autorskie i nieswoją pracę...praca z tą kobietą to ciągłe ponad już półroczne starania się o odzyskanie sporych pieniędzy - na początku płaci ludziom grosze i naciąga co chwilę młodych, chcących zdobyć doświadczenie w pracowni studentów. Sama więcej gada niż ma pojęcie o temacie...wszystkie projekty wykonują zatrudnieni przez nią ludzie...a sama nie wie nawet jak zrobić wizualizacje, które wysyła ludziom. Zgrywa wielkiego architekta - mam wątpliwości czy w ogóle nim jest - o oczywiście podczas współpracy z tą kobietą nigdy nie było o tym mowy. Wykorzystuje wymaga a nic w zamian nie daje. Proszę uważajcie na tą pracownię, gdyż proponuje ludziom drogie produkty - nie zawsze dobre, z których ma wielkie prowizje. To się nazywa oszu..wo...Pani Agnieszko!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 31.01.2013r.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pracownik dnia: 2013-01-31 23:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy które proponuje Montserrat pozwoliły mi na szybkie urządzenie mojego domu , rabaty , miałem asystenta i kilka konsultacji ,zawsze pomocni . Naprawdę warto Polecam sprawnie i baardzo profesjonalnie za nieduże pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-10 23:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była możliwość skorzystania z zakupu bonu na konsultacje z architektem z tej pracowni -warto skorzystać ze względu choćby na cenę takiej porady !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-02 18:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kontakt z firmą,jestem zadowolony z nawiązanej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-06-04 13:06:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją