Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Markom Mariusz Komar

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, 30-418 Kraków Zakopiańska 56
Telefon: 122907097 Kom. 6060304082
Adres e-mail: biuro(małpa)markom-drzwi.pl
Strona internetowa: www.markom.org.pl
NIP:
5391359008
Opis działalności: Okona drewniane pozbud, okna pcv vetrex, drzwi drewniane montaz porodukcja Słowa kluczowe: okna drewniane, drzwi drewniane

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 6x
Ceny usług: 0% niskie 4x 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4468
Data utworzenia profilu: 2012-01-26 12:48:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-15 17:06:26 

Opinie o Markom Mariusz Komar

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła współpraca z właścicielem jak i z montażystami. Montaż czysty i staranny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-06-19 22:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzały porządna i uczciwa firma miła współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-12-25 11:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: okna vetrex zamontowali Panowie z firmy markom.Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu tranzakcji. zarówno szef jak i pracownicy bardzo kompetentni.Polecamy tych fachowców.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-02-11 07:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Mariusz zamontowała stolarkę okienna w naszym domu w Zelkowie.Mieliśmy bardzo nietypowe zlecenie ale firma Markom sobie poradziła bez trudu. Tranzakcja przebiegła bardzo miło i sprawnie.Nic tylko polecić tych Fachowców. Czekamy na drzwi wewnętrzne od firmy.Pozdrawiamy wszystkich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: była niewielka ale szybko została usunęta.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-06 16:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybraliśmy okna pozbud. Okna są poprosi super tak samo jak panowie, którzy je montowali. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kraków dnia: 2013-05-04 12:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma,drzwi piekne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-10-15 12:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi drewniane naprawdę przepiękne.Wybraliśmy firmę Markom, ponieważ wstawiała stolarkę drzwiowa u naszego sasiada i nie żałujemy. Polecamy. Miła wspólpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: basia dnia: 2012-08-10 15:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne okna, dobrzy fachowcy POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2012-05-15 17:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY. NAPRAWDĘ BARDZO PORZĄDNA I UCZCIWA FIRMA. OKNA SĄ NAPRAWDĘ ŁADNE.WSZYSTKO ZARAZIE SUPER.CENA TROCHĘ WYSOKA ALE PRZECIEŻ TO SIĘ KUPUJE NA LATA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MARIA dnia: 2012-04-28 10:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Markom zamontowała stolarkę okienną firmy Pozbud w naszym domu w Krakowie. Nic tylko polecić tego fachowca. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-04-12 21:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejście do klienta i jakość oferowanego produktu jest na najwyższym poziomie.Miła obsługa nie tylko do czasu podpisania umowy.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2012-03-31 23:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo porządna i uczciwa firma.Wszystkie formalności załatwia się z właścicielem, co jest bardzo dużym plusem uważam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-26 12:55:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją