Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INSPIRODESIGN

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Mazowieckie, 03-231 Warszawa Odlewnicza 5
Telefon: Kom. 608642642
Adres e-mail: info(małpa)inspirodesign.pl
Strona internetowa: www.inspirodesign.pl
Opis działalności: Nowoczesne i stylowe meble na wymiar i zamówienie, aranżacja wnętrz. Słowa kluczowe: meble, sprzedaż, aranżacja wnętrz, architekt, oświetlenie, dekoracja, architektura wnętrz, sklep

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3473
Data utworzenia profilu: 2012-05-15 16:53:05
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-15 16:53:05 

Opinie o INSPIRODESIGN

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne przedmioty i przyjemna obsługa. Trochę trzeba czekać na realizację, ale warto.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna Czorsztyńska dnia: 2019-09-26 10:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Inspirodesign także wystawiam zasłużony pozytyw. Wybrane przeze mnie meble nie były tanie, ale jakość wykonania okazała się adekwatna do ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2017-10-05 20:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny partner do współpracy, zawsze na czas, meble porządnie wykonane, projekty niebanalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GrupaArcheton dnia: 2013-08-12 12:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stół jest przepiękny, gorąco polecam i bardzo dziękuję zespołowi Inspirodesign za projekt i wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2012-09-12 10:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble zamówione na wymiar okazały się ładniejsze niż myśleliśmy, oboje z żoną jesteśmy zachwyceni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-06-27 13:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawe wzornictwo i wykonanie. Sklep został mi polecony przez architekta i spełnił moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-06-17 11:03:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją