Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Le belle visage

Zawód: ubezpieczenia Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik Kościelna 1
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 3x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 1x 2x
Ceny usług: 50% niskie 2x 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2464
Data utworzenia profilu: 2012-05-12 15:42:36
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-12 15:42:36 

Opinie o Le belle visage

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg zagęszczania rzęs to jakas porażka. Sztuczne rzęsy są bardzo złej jakości. Sa przyklejone krzywo. A co gorsza tego samego dnia kilka godzin po zabiegu odpadły juz 4 sztuki!!! Zapłaciłam za zageszczanie 1:1 a w rzeczywistosci jedna sztyczna przyklejona jest do 3 naturalnych. Calosc rzes utrzymuje sie krocej niz 2 tygodnie. Do tego brak profesjonalizmu. Brak bialego kitla, pAni kosmetyczka nawet rak nie umyla przed przystapieniem do pracy. Nie polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2015-07-30 08:37:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam salonu !Byłam na manicure oraz pedicure pani pomalowała mi paznokcie starym wyschniętym lakierem wlewała do niego przy mnie zmywacz zapłaciłam 50 zł za usługę pieniądze wyrzucone w błoto gdy wróciłam do domu sciągnełam buty lakier cały zszedł pani założyła za dużo warstw tym starym lakierem moja siostra była na depilacji brwi to gdy wróciła do domu miała pozostawionych pełno włosków oraz podrażnienia a henne ścierała jej szarym szorstkim papierem toaletowym ta pani nic się nie stara jest bez życia i slamazowata salon również nie wyglada za ciekawie w środku omijajcie szerokim łukiem !! Nie polecam
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-15 18:16:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Przedluzanie rzes i zageszczanie w tym salonie to koszmar. Do kilku naturalnych rzes przykleja sie jedna sztuczna a chyba na tym nie polega metoda 1:1. Rzesy krzywo przyklejone... Pieniadze wyrzucone w bloto i strata czasu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-26 12:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona od samego początku z usług, tam klient jest najważniejszy i czuje się bardzo dobrze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 09:49:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2013-10-27 20:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon. Wszystkie usługi zostały wykonane estetycznie i dokładnie tak, jak sobie tego życzyłam. Gdy nie miałam pomysłu na siebie miła obsługa pomogła mi w wyborze i byłam bardzo zadowolona. Dodatkowo fakt, że jest tam fryzjer, stylizacja paznokci, kosmetyczka i opalanie natryskowe dodatkowo działają na korzyść. Super! wszystko w jednym !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2012-05-12 15:45:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją