Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA NOTARIALNA ADRIANA PLIŻGA-WOJTUNIK

Zawód: Notariusz 
Adres: Śląskie, DĄBROWA GÓRNICZA 3 MAJA 11
Telefon: 32/764 00 47 Kom. 534 40 49 49
Adres e-mail: notariuszdabrowa(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.notariuszdabrowa.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 12x 4x

Jakość usług: 80% wysoka 12x 3x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 1x 2x
Ceny usług: 66% niskie 2x 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 5580
Data utworzenia profilu: 2012-05-11 09:37:35
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-11 09:37:35 

Opinie o KANCELARIA NOTARIALNA ADRIANA PLIŻGA-WOJTUNIK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rejent jest rzetelną, kompetentną osobą. Do tego miłą i cierpliwą. Wszystko bardzo szczegółowo tłumaczy. Terminy są elastyczne. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-12-27 10:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna, znająca prawo, szybka obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 2017-05-25 08:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy dotąd nie spotkałem się z tak mila i fachowa obsługą. Pani notariusz wraz z reszta osób pracujących w kancelarii potrafi stworzyć bardzo mila atmosferę. Wszelkie formalności załatwiane są w dogodnym dla klienta terminie. Polecam wszystkim z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2016-08-19 22:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam tą Panią Notariusz. Bardzo rzeczowa, konkretna, posiada dużą wiedzę. Zgodzę się z opinią wyżej, że oddzwania sekretarka, ale jest ona bardzo uprzejmą osobą i stara się pomóc. Jeśli ktoś wymaga, żeby Pani Notariusz osobiście oddzwaniała na każdy telefon to świadczy to tylko o braku wiedzy takiej osoby i podświadomym podwyższaniu swojego ego. Czekając w poczekali na rozmowe ,sekretarka i taka druga Pani, która tam kiedyś pracowała (ciemne włosy - nie pamiętam imienia) miały mnóstwo telefonów. Właśnie ta druga Pani udzielila mi rzeczowych informacji, ale na samym poczatku zaznaczyłą, że w kwestiach, których nie bedzie pewna skonsultuje się z Notariusz. Nie było takiej potrzeby.. Rozmawiałąm z nia, bo sama sie zaproponowala i zasugerowała, że nie bedziemy musieli czekac. Na akt przyjechałam i nie było zadnego opóznienia, wszystko było dobrze przygotowane. Nie mam zadnej literówki. Na akcie Pani Notariusz dokładnie tłumaczyła poszczególne kwestie. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam reklamacji
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2015-05-26 16:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani notariusz miła, konkretna, profesjonalna. Nie mieliśmy zastrzeżeń, wszystko zostało nam starannie wytłumaczone, terminowość też w porządku. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sombresalir dnia: 2015-03-12 00:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rejent, bardzo miła, rzeczowa, słowna. Stara się proponować konkurencyjne ceny za sporządzanie aktów notarialnych. Chętna do udzielenia porad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 13:02:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Notariusz nie ma czasu dla klienta,kontakt tylko przez sekretarkę która dzwoni co drugi dzień (na polecenie szefowej)i podwyższa na początku ustaloną już kwotę za akt notarialny nie umiejąc racjonalnie wytłumaczyć dlaczego koszt wzrósł dwukrotnie dzień przed umówionym terminem.Jednym słowem mówiąc Pani notariusz traktuje klienta z góry,dla niej liczy się tylko kasa i nic poza tym.NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ala dnia: 2015-02-27 12:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Notariusz bardzo miła. Wszystko dokładnie tłumaczy. Literówek u siebie nie miałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-11-18 09:39:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani notariusz tylko kase widzi....żadnych porad nie można uzyskać od niej a bynajmniej nic czego by się człowiek wcześniej nie dowiedział.....nie polecam najgorszy notariusz z jakim miałam do czynienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można tydzień czasu trzymać dokumenty i nie udzielić żadnych informacji??????? ŻENADA
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AGNIESZKA dnia: 2014-07-08 12:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo kompetentna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 16:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli kolczyk dla Ciebie to dyskwalifikacja urzędnika to polecam wczasy w szpitalu najlepiej psychiatrycznym. Spojrz w lustro i na swoje zycie a potem oceniaj innych po wygladzie. Bylem klientem tej Pani w ostatnich dniach i jestem mile zaskoczony atmosfera i obsluga. To pierwszy notariusz ktory jest mlody usmiechniety i otwarty a nie sztywny i zimny jak to zwyklo bywac na tym stanowisku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bez kolczyka dnia: 2012-12-01 14:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A co ma kolczyk do etyki czy aktu (notarialnego)? niektórzy chyba woleliby żeby notariusze i prawnicy mieli kij w tyłku i byli w uniformach. Ja uzyskałem tam fachowe porady, jasno wytłumaczone. nie było problemu z terminem. Ciesze się że tam trafiłem. Literówek nie zauważyłem ale jeszcze poszukam:) Póki co polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KK dnia: 2012-08-01 15:06:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Liczne błędy (literówki) w akcie notarialnym sporządzonym w tej Kancelarii. Do tego nie miła obsługa i traktowanie klienta z góry. Nie polecam! PS. Kolczyka akurat nie widziałam :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2012-07-23 12:37:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i kompetentna Pani Notariusz. Pomimo młodego wieku dysponuje ogromna wiedzą i co najważniejsze - umie ją przekazać "zwykłemu śmiertelnikowi". Miałem dosyć skomplikowaną sprawę spadkową i wyjaśniła mi to tak przystępnie że teraz sam to mogę komuś wytłumaczyć. Jezeli miałbym komuś polecić jakiegoś notariusza to tylko Panią Adrianę, warto przyjechać nawet z innego miasta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert L. dnia: 2012-06-10 14:10:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani notariusz ma kolczyk w pępku i go publicznie pokazuje. Gdzie tu etyka zawodowa??? Żenada!!!
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2012-06-07 21:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie - notariusz który zajmuje się klientem osobiscie, a nie sekretarka czy jakis inny pracownik ! I w końcu notariusz idący z duchem czasu - niemalże wszystko ustaliłem telefonicznie i mailowo, nie musiałem kilka razy przyejżdzać na osobiste rozmowy z "sekretarką" - super, naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin O. dnia: 2012-05-11 09:43:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją