Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dermedika

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 21x 1x 4x

Jakość usług: 86% wysoka 20x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 10x
Ceny usług: 90% niskie 9x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 8206
Data utworzenia profilu: 2012-04-24 17:35:34
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-24 17:35:34 

Opinie o Dermedika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu na który się zapisałam. Gabinet bardzo schludny i czysty. A obsługa bardzo miła i kontaktowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-25 12:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu kriolipolizy czyli wymrażaniu tkanki tłuszczowej. Zabieg trwał stosunkowo krótko i został dokładnie wykonany. W tym gabinecie pracują bardzo profesjonalne osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-07 15:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w gabinecie na zabiegu kriolipolizy, czyli wymrażania tkanki tłuszczowej. I zajęła się mną bardzo miła i kompetentna Pani, która wszystko super wyjaśniła a potem dokładnie wykonała zabieg. Po tygodniu widzę sporą różnicę i zapisałam się już na kolejne sesje. Zdecydowanie polecam ten gabinet :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-27 12:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie Dermedika była na zabiegu mezoterapii igłowej oraz oksybrazji, wszystko przebiegło tak jak należy a efekty są świetne. Polecam ten gabinet, Panie kosmetolożki znają się na rzeczy i mają doświadczenie a sam gabinet jest dobrze wyposażony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marge23 dnia: 2018-08-10 10:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Dermedika robiłam zabieg powiększania ust i mogę jak najbardziej polecić, bezboleśnie, efekt długo się utrzymuje i do tego w dobrej cenie. Czego chcieć więcej?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kala22 dnia: 2018-05-03 14:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce ludzi z pasją. Panie są bardzo miłe i umiejętnie dobierają zabiegi. Ja długo wahałam się jaki typ peelingu wybrać i dopiero na miejscu Pani wyjaśniła mi co będzie dla mojego typu skóry najlepsze. Myślę, że to dobre miejsce gdzie można zaufać pracującej tam kadrze.
Opinia dodana przez: mari33 dnia: 2018-03-19 00:12:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykupiłam karnet 10 zabiegów IPL, efekt- łydkach po 10 zabiegach wlosy były jak wcześniej dodatkowo został mi "prezent" w postaci prostokąta wielkości głowicy popękanych naczynek. Pani wykonująca zabieg miła ale brak jej profesjonalizmu i wiedzy. Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karka dnia: 2015-09-26 17:39:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwukrotnie korzystałem z zabiegu liposukcji w Dermiedika na Wybickiego. Najpierw zaproponowano mi zabieg z użyciem ultradźwięków, niewiele to dało. Potem już za kwotę dwukrotnie wyższą zrobiono mi krioliposukcję. To była porażka jeszcze większa. Efektu żadnego, a skasowano mnie na 900 zł. Podczas zabiegu przekonywano, że efekt będzie ale po miesiącu od zakończenia terapii. Minęło półtora miesiąca i nie wiedzę, aby choć deko tłuszczu z mojego brzucha zniknęło. W rozmowie z panią, która prowadziła tę terapię dowiedziałem się, że liposukcja z użyciem ultradźwięków istotnie nie przynosiła efektów i zrezygnowano z niej. Ale użycie niskich temperatur miało być już na pewno skuteczne. Mam wrażenie, że celowo wprowadzono mnie w błąd. I co z tego, że panie są miłe, gra kojąca muzyka, jak efekt jest żaden.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-04-03 00:19:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na wizycie kupionej na Grupon.pl. Zabieg zrobiony był bardzo powierzchownie, byle jak i zdecydowanie za szybko. Wszystko trwało max 15-20 min, przy czym w innych salonach na ten sam zabieg poświęcana jest minimum godzina...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-09-07 16:38:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsluga klientów z kuponami powoduje wrażenie że klient jest intruzem i nie trzeba się z nim liczyć. Z pewnością nie zachęca to do kolejnych wizyt. Ceny i promocje zachęcające ale jakość wykonania przeciętna. Choć personel bardzo miły, ale już osoba przyjmująca zgłoszenia (jak mniemam zarządzająca) - zniechęcająca do kontaktów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 12:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w listopadzie na kwasach. Salon malutki, ale mnie to nie przeszkadza. Dziewczyny bardzo symaptyczne, od razu witały mnie z usmiechem, poczestowały herbata. Gdy czekalam na zabieg, nawiazały ze mna luzna rozmowe, co mnie cieszylo, gdyz nie siedzialam w krepujacej ciszy. Zabieg mialam z groupona, ale nie róznil sie niczym zabieg od zabiegu pełnopłatnego. Zabieg mi robiła najpierw p.Kasia, pozniej p Wiola. Obie zasłuzyly na pochwałę. Byłam bardzo zadowolona. Kosmetyczki schludne, związane włosy miały, bez biżuterii. Pełna piątka za personel. Bardzo mi sie podobało to, iz kosmetyczki były ze mna do ostatniej chwili, tzn az do wyjscia. Tzn ze były zainteresowane nastepna wizytą. Ogólnie dziewczyny były pełne usmiechu, widac, iz lubią swoją pracę. Polecam panie kosmetyczki :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 18:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w gabinecie wykonuję zabiegi depilacji laserowej twarzy. Zabiegi wykonuję u pani Wioli i zawsze zabieg jest wykonany bardzo rzetelnie. Poza tym w końcu dowiedziałam się jakie zabiegi są dla mojej cery, a których mam unikać. Krótko mówiąc POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-12-06 10:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,bylam w sierpniu w tym gabinecie i jestem bardzo zadowolona ,mialam mezoterapie iglowa wokol oczu . Pani Patrycja jest cudowna ,ukłucia zupełnie nie czulam ,delikatna ,doradzi ,wytłumaczy .Po zabiegu nie wygladałam zle ,ale leciałam na urlop nad morze za 3 godz. i by sie nie stresowac pPatrycja zrobila mi delikatny makijazyk ,polecam ten Gabinet zreszta wszyscy sa tam mili .Wroce tam wiosna nie mieszkam w Krakowie ale czesto bywam Pozdrawiam...Lidia K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2012-11-26 15:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam! Do salonu trafiłam właściwie przez przypadek, ale muszę przyznać, że jestem zachwycona. W środku jest troszkę ciasno, ale przyjemnie. Zabieg, który mi poleciła p.Patrycja naprawdę na mnie super działa (bardzo polecam tę Panią), mimo, że się wahałam w związku z ceną. Mezoterapia igłowa, polecam wszystkim! Wcześniej polecano mi takie zabiegi jak mikrodermabrazja, peelingi kwasami itd, ale to nie byly efekty, jakie chcialam osiągnąć ( i jak stwierdziła pani w salonie, nieodpowiednie do mojej skory i wieku) mimo, ze widac było, że coś się dzieje. Dodatkowo muszę przyznać, ze wszystkie Panie, które tam spotkałam wydają się mieć naprawdę dużą wiedzę na temat, az przyjemnie się słucha. Recepecja rowniez bardzo mila i usmiechnięta, Jednym słowem, polecam i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-29 19:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrowienia dla p. Wioli sz., p. patrycji oraz p. Kasi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-10-28 22:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu trafiłam przez grupon i tak już zostałam. Świetna obsługa. Zabiegi wykonywało mi kilka Pań wszystkie bardzo mile i sympatyczne, polecam. Szczególnie panią Patrycje - super fachowiec, nie spotkałam jeszcze kosmetyczki o tak ogromnej wiedzy, można zapytać o wszystko i dostaje się wyczerpującą odpowiedź. Pani Patrycja zawsze w trakcie zabiegu opowiada co robi i w jakim celu. Korzystam min z depilacji ipl, peelingu migdałowego i mezohialuronika, usuwałam też popękane naczynka. Ceny są wysokie ale w salonie jest zawsze dużo promocji więc warto dzwonić i pytać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2012-10-16 23:26:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem czym jest to spowodowane ale terminy dodawanych opinii budzą pewne zastrzeżenia. Czy to nie jest jakiś plan szeptanego marketingu? Wyczytałem już chyba z 50 opinii na innych stronach internetowych i ewidentnie bilans wykazuje niekorzystną opinię osób korzystających z zabiegów tego salonu.
Opinia dodana przez: myślący dnia: 2012-06-25 12:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam Panią Kasię i Panią Patrycję. Obie Panie bardzo dokładnie wykonały mi zabiegi, natomiast raz zabieg wykonywała mi jakaś Pani w krótkich ciemnych włosach która zrobiła mi rollera bardzo delikatnie i nawet balsamu nie położyła na koniec.A i uprzedzam wszystkich od razu, żeby nie zrażali się długimi terminami i opóźnieniami hehe bo jest miło i przyjemnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-25 16:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze 2 zabiegi zamykania naczynek miałam z panią której imienia nie pamiętam, ale moze to i dobrze bo bym wam odradziła. Nie dostałam żadnej fachowej porady żadnych rzetelnych informacji. Na pytanie "czy z zabieg na zabieg zwiększa sie moc?" usłyszałam "Jak pani chce możemy zwiększyć" rozłożyło mnie. Opinie pozytywną daję tylko dlatego że przy trzecim zabiegu trafiłam na panią Wiolę, (mimo ze był to mój kolejny zabieg to i tak wypytała mnie o to czy zażywam tabletki jakie kremy stosuje dosłownie o wszystko!) W końcu dostałam fachową poradę, no i na reszcie ktoś mi wytłumaczył na czym polega ten zabieg. Jestem po 5 zabiegu i muszę powiedzieć że ogólnie jestem zadowolona. I na pewno zrobię jeszcze serię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-24 09:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Gabinet przyjemny, fajna atmosfera, miła dla ucha muzyka. Przeważnie trafiam na Panią Kasię, która zawsze bardzo miło mnie ugości i wychodzę po zabiegu zrelaksowana jak nigdy. Dodatkowo dzięki tej Pani poszerzyłam trochę swoje horyzonty i już nie kupuje pierwszego lepszego kremu jaki mi wpadnie w ręce. Polecam ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-05-23 17:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam u pani Wioli,przesympatyczna pani,na każde moje pytanie udzieliła odpowiedzi,mam nadzieje że pomoże mi z moim problemem z którym walcze od lat. Chodzę na fotodepilacje,narazie nie powiem wiele o efektach,bo byłam raz. Co do terminowości to nawet nie zdąrzyłam usiąść w poczekalni,odrazu zotałam poproszona.Wyszłam bardzo zadowolona i napewno będe kontynuować zabiegi w tym salonie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-05-20 20:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma ma dwa gabinety, dermedika i dermedik. Bardzo sobie chwale. Chodze do dwoch gabientów, zalezy na jaki zabieg i z pasujacymi mi terminami. Dermedika - Tam natrafiam głownie na p. Patrycje, p. Wiole i p. Kasie, która jak sie okazało, przestała pracowac. Kilka dni temu pojawilam sie w drugim Gabinecie i okazalo sie, ze teraz tam pracuje p. Kasia. Bardzo sie ucieszylam, bo mam i w jedynym i w drugim gabinecie "swoje" Panie. Trzy Panie potrafia swietnie doradzic,i równiez odradzic zabieg, który moze mi bardziej zaszkodzic niz pomóc. A to sobie bardzo cenie, zwłaszcza iz niestety teraz trudno spotkac kosmetyczkę, która powie " nie wykonam zabiegu" bo zależy jej na zdrowiu kliencie a nie tylko na zarobek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-05-20 19:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam ten gabinet. Jak już ktoś wcześniej pisał Pani Patrycja - REWELACJA! Pierwszy raz dostałam super rady od kosmetyczki: jaki krem dla mnie, jaki podkład.....o dziwo nie drogie marki, tylko sprawdzone, co mnie super ucieszyło;)A najważniejsze, Przychodząc z wykupionym gruponem na mikrodermabrazję przy cerze naczynkowej na miejscu została mi ona odradzona (w innych gabinetach nikt wcześniej nie wpomniał, że nie powinnam takiej wykonywać, a chodzę już na mikro od ponad pół roku!!!) Nie było absolutnie żadnego problemu z wymianą tego kuponu na inny zabieg Jeżeli chodzi o terminowość, to faktycznie, zdarzają się poślizgi czasami;/ ale zawsze dostaje kawkę;) Ze swojej strony POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2012-05-11 00:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten gabinet, jestem klientką od kilku miesięcy. Bardzo miła obsługa, polecam Panią Violę, zlikwidowała mi przebarwienia na twarzy. Korzystam również z mezoterapii i depilacji laserowej, jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-05-08 22:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam ten salon, byłem tam raz, ponieważ jestem klientem instytutu Dermedik, te gabinety współpracują ze sobą i gdy potrzebowałem konkretnego terminu, przy braku miejsc w Dermedik zostałem skierowany tam właśnie. W instytucie Dermedik polecam Panią Edytkę, natomiast w Dermedice Pani Patrycja okazała się równie dobrą specjalistką.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał Zych dnia: 2012-05-04 23:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo serdecznie. Przyjemny salon, Panie usmiechnięte, grzeczne, co rzadko mi sie zdarzało, kiedy korzystałam z zabiegów wykupionych na portalach gruper, groupon itp. Szczególnie polecam Panią Patrycję, naprawdę wielka wiedza i umiejętności. Nareszcie znalazlam kosmetyczke dla siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-24 17:42:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją