Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monika Joszko

Zawód: doradztwo finansowe  
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Żwirki i Wigury 4
Telefon: Kom. 501285233
Adres e-mail: monika.joszko(małpa)opendirect.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Doradztwo finansowe i kredytowe. Wszystkie banki u jednego Doradcy. Bez opłat Słowa kluczowe: Open Finance, Doradztwo finansowe i kredytowe: kredyty hipoteczne, konsolidacyjne, gotówkowe, samochodowe Obszar działalności: Mikołów, Tychy, Orzesze, Żory, Katowice, Rybnik, Jastrzębie, Ruda śląska, Knurów, Gliwice. Inwestycje, lokaty.

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2357
Data utworzenia profilu: 2011-05-21 09:54:20
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-16 20:07:13 

Opinie o Monika Joszko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zalatwila kredyt pomimo biku, dziekuje Andrzej Smerczynski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo potrzeby
Opinia dodana przez: Andrzej Smerczynski dnia: 2013-05-01 13:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hm.Powiem tak,dla Pani Moniki stwierdzenie, niemożliwe, nie istnieje. Sama jestem tego dowodem. Trafiłam tam z polecenia i nie żałuje,bo okazała się jedynym fachowcem,z którym miałam do czynienia,podczas mojej mozolnej drogi w staraniach o kredyt. Według mnie, jest ostatnią deską ratunku dla zdesperowanych,co oznacza ,że jeśli Ona Wam nie pomoże ,to nikt inny tego nie zrobi. Uwierzcie mi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2013-03-28 17:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez rok starałam się o kredyt w różnych bankach - bezskutecznie. Pani Monika rozwiązała mój problem i w miesiąc dostałam kredyt konsolidacyjny na bardzo dobrych warunkach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2012-03-15 11:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem przyjemnosc skorzystac z uslug doradztwa i jestem pozytywnie zaskoczony, pelna oferta przedstawiona mi zostala w bardzo atrakcyjny sposob( tabelka) sam moglem wybrac bank, nic mi nie zostalo narzucone, idealna obsluga,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez
Opinia dodana przez: kamil suszec dnia: 2011-07-28 17:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra oferta kredytowa, bez zadnych oplat, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał U dnia: 2011-06-12 21:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejscie, super wiedza, doradztwo calkowicie bez oplat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2011-06-03 18:55:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją