Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Notariusz Iwona Malczak

Zawód: Notariusz 
Adres: Dolnośląskie, Wroclaw Pilsudzkiego 49/57
Telefon: 717886609
Adres e-mail: iwona>malczak.notariusz(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: sporzadzanie aktow notarialnych / sprzedaz nieruchomosci/ spadki Słowa kluczowe: spadki akty notarialne

Ocena: 81% pozytywna 9x 2x

Jakość usług: 81% wysoka 9x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4163
Data utworzenia profilu: 2012-04-12 14:50:14
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-12 14:50:14 

Opinie o Notariusz Iwona Malczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna kancelaria - szybko sprawdzili dokumenty, bezpiecznie dzięki nim kupiłam mieszkanie we Wrocławiu. Pracownicy kancelarii szczegółowo tłumaczą jakie dokumenty będą potrzebne do transakcji i szybko przesyłają informacje. Sympatyczna i kulturalna obsługa. Ceny usług jak na Wrocław bardzo przystępne. Polecam! Ania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-02-16 18:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od razu na wejściu dało się zauważyć dbałość i szacunek dla klientów a w miarę załatwiania formalności troskę o każdy szczegół umowy notarialnej i dokładne wyjaśnianie prawnych szczegółów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: roman w. dnia: 2016-12-16 20:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie ... i oto chodzi u notariusza ! mozna duzo pisac o milej , sympatycznej atmosferze , ale notariusz ma byc wiarygodny i rzetelny i tak TU jest !! po prostu profesjonalnie..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wojciech wo dnia: 2016-01-16 15:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobra kancelaria. Współpracuje z tą firmą od 2013 roku i chętnie polecam ją innym. Dobrze badają dokumenty, zwracają uwagę obu strom transakcji na wiele spraw związanych z nieruchomościami i są bardzo terminowi. Podczas aktu Pani Iwona tłumaczy szczegółowo zapisy i co najważniejsze akty notarialne odbywają się bez pośpiechu, jak to ma często miejsce w innych firmach. Polecam osobom którym zależy na dobrej obsłudze, partnerskiej współpracy i rzetelnym poprowadzeniu transakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-10-06 17:10:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2012 roku pani Małczak sporządziła akt kupna sprzedaży dla lokalu z obciążoną hipoteką. Nie tylko nie zadała sobie trudu, żeby sprawdzić w banku faktyczny stan obciążenia, ale przygotowała również ten akt w sposób całkowicie chroniący interesy sprzedającej (!) a nie kupującego (który jej za tenże akt zapłacił). Sprawa po trzech latach została wygrana w sądzie, ale proces odzyskiwania należnej kwoty (musiałam sama spłacić tę obciążoną hipotekę) będzie trwał prawdopodobnie latami. Nikomu nie polecam osoby tak lekceważącej interes klienta i nieprofesjonalnej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Joanna Bromirska dnia: 2015-09-09 14:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 16:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ram Pam dnia: 2014-10-31 19:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią Iwonę. Tak życzliwego i pomocnego człowieka dawno nie spotkałam. Było mi dane korzystać kilkakrotnie z usług Jej kancelarii i za każdym razem byłam profesjonalnie obsłużona. Bardzo mi pomogła zwłaszcza w sprawach związanych ze śmiercią mego ojca. Wysoka jakość usług, przesympatyczna obsługa i przede wszystkim domowy klimat sprawia, że chce się tam wracać. Gorąco polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna M dnia: 2014-07-24 21:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Mieliśmy przyjemność korzystać z usług Pani Małczak. Jedyne co mogę powiedzieć to,że nasza sprawa została załatwiona błyskawicznie, bez zbędnych formalności,w pełni profesjonalnie i w przystępnej cenie. Dziwi mnie jakakolwiek negatywna opinie o Pani Małczak ale pewnie zawsze jest ktoś kto nie jest zadowolony.... może oczekuje cudów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gibra1 dnia: 2014-07-07 12:40:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój koszmar dzięki tej pani trwa od 12 lat. Dokumenty powoda do pozwu fałszywe i niekompletne, niezakwestionowane przez p. sędzinę. Nawet laik by to podważył. Pani sędzia zawyrokowała z tzw. automatu, oby szybciej z wokandy. Może dobrze się stało, że p. Małczak przekwalifikowała się z sędziego na notariusza, bo robiła ludziom tylko krzywdę i ludzkie dramaty. Nie przeprowadzała dogłębnej analizy akt sprawy, nie żądała uzupełnienia brakujących i ważnych dla sprawy dokumentów, wszystkie czynności pobieżne. Profesjonalizmu jako sędzia nie wykazała żadnego, przynajmniej teraz jako notariusz nikt już nie będzie przez ta panią płakał i nie będzie niesłusznie pozbawiony dorobku życia.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Mocno pokrzywdzona dnia: 2013-12-02 18:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kozystalem z uslug /bylem zalatwiony profesionalnie, szybko i elegancko zreszta przekonaj sie sam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: grzegorz malinowski dnia: 2012-04-12 14:52:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją