Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Perfect

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 513 376 686
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Płytki/Dekarstwo - pełen zakres Słowa kluczowe: Plytki Dekarstwo Remonty

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 0% niskie 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2126
Data utworzenia profilu: 2012-04-11 20:37:15
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-11 21:32:14 

Opinie o Perfect

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wożniak to oszu.. nic dodać nic ując
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 16:43:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nędza,kiła nie polecam tych partaczy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-06 21:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra robota fachowcy solidni terminowi na pewno skorzystam ponownie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: henryk muszynski dnia: 2012-04-20 21:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PolecamPolecamPolecam - namiary otrzymalem od znajomej dla ktorej firma ta wykonala pare zlecen. Mimo pewnych obaw i nauczony przykrym doswiadczeniem z niby fachowcami zaryzykowalem. Decyzja trafiona. Zalezalo mi na super wykonaniu a czasu bylo malo. Firma przyslala 2 plytkarzy ktorzy prace wykonali przed terminem a robota na medal. Pelny profesjonalizm, szybko czysto zgodnie z wytycznymi i bardzo dokladnie. Naprawde polecam bedziecie zadowoleni. Lepiej zaplacic troche wiecej ale jakosc na 6. Ekipa z duzym doswiadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kryspin dnia: 2012-04-15 22:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam naprawde warto firma solidna !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Roman Aleksandrowicz dnia: 2012-04-12 14:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firme Perfect z Poznania ktora znakomicie poprawila naprawila po wczesniejszych pseudo-plytkarzach i polozyla plytki w mojej lazience. Jestem bardzo zadowolona i polecam tylko i wylacznie te firme.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-04-11 20:39:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją