Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Raj

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 04-767 Warszawa Patriotów 309A 309A
Telefon: 22 769 96 17 Kom. 691 714 269 Fax: 2 769 96 17
Adres e-mail: adwokat.raj(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-raj.pl
NIP:
769-198-60-12
Opis działalności: Prawo cywilne, karne i rodzinne Słowa kluczowe: adwokat Warszawa, adwokat prawo karne, adwokat prawo cywilne, adwokat prawo rodzinne, adwokat rozwód, adwokat podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 5973
Data utworzenia profilu: 2012-04-07 12:45:59
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-07 12:45:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Raj

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm począwszy od wytłumaczenia wszelkich wątpliwości związanych ze sprawą, poprzez świetny kontakt w trakcie sprawy aż do jej zakończenia (moją wygraną). Świetna znajomość prawa jak i orzecznictwa. Obszerne, nie pozostawiające wątpliwości pisma, fachowość dająca wsparcie i poczucie bezpieczeństwa na sali sądowej. Z czystym sumieniem polecam Mecenasa Łukasza Raja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JC dnia: 2015-12-08 14:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzeczowy , sporządza dość obszerne opinie nawet w stosunkowo prostych sprawach . Możliwe porady przez internet i co bardzo cenne u Pana Łukasza , nawet na odległość szybko informuje o postępach w sprawie . Nie trzeba się przypominać , wątpliwości są wyjaśniane . Do tej pory nie mam zastrzeżeń .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez uwag .
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-07-09 20:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łukasz Raj to profesjonalista w całym znaczeniu tego słowa. Od początku do końca sprawy służył fachową i wyszukaną wiedzą dotyczącą polskiego prawa. Przez cały czas wywiązywał się ze swoich obowiązków. Punktualność i przygotowanie do rozpraw są standardem w jakości usług p. Łukasza. Jestem nadzwyczaj zadowolony z wyniku sprawy. Wiem, że trafiłem w dobre ręce. Polecam wszystkim - bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 18:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna fachowa obsługa, prowadzenie sprawy znakomite, a do tego niska cena - nic tylko ponownie się umówićna spotkanie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: graż1974 dnia: 2012-09-10 13:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy adwokat, a przy tym bardzo miły. Udzielił mi fachowej porady prawnej w sprawie karnej. Widać było, że ma bardzo dużo wie na ten temat. Jestem bardzo zadowolony, bo postępowanie karne zostało umorzone. Jeżeli chodzi o sprawy karne, to polecam wszystkim mecenasa Łukasza Raja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek35 dnia: 2012-04-07 12:59:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją