Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jakub Kołtun

Zawód: Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 59-800 Lubań Rynek 7-8/8
Telefon: Kom. 600 230 257
Adres e-mail: jakubkoltun.kancelaria(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: prawnik, radca prawny, porada prawna, pozew, proces, pełnomocnik, odszkodowanie, sąd, prawo, spadek

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 7144
Data utworzenia profilu: 2012-04-05 00:23:30
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-05 00:23:30 

Opinie o Jakub Kołtun

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kołtun jako mój pełnomocnik poprowadził sprawę z zakresu prawa pracy. Sprawa trwała dość długo, ale dzięki temu, że została poprowadzona w sposób fachowy, kompleksowy i profesjonalny, zakończyła się dla mnie dużo lepszym wynikiem niż mogłem zakładać na początku. Młody prawnik z wysoką kulturą osobistą, cierpliwy, uczciwy, godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-04-03 17:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub to młody, przesympatyczny i bardzo kompetentny radca prawny. Wygrywa sprawy w sądzie w różnych dziedzinach.Moja sprawa dotyczyła sądu pracy i tu również sukces.Polecam wszystkim, którzy potrzebują wsparcia i fachowej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.S dnia: 2016-02-02 14:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi p.Kołtuna. Miły, profesjonalny, rzetelny, bardzo konkretny. Mówi otwarcie jaki jest stan rzeczy, nie naciąga na koszty. Nasza sytuacja dotyczyła porady prawnej. Już na pierwszym spotkaniu otrzymaliśmy wszystkie niezbędne informacj. Porada była bardzo szczegółowa i konkretna. Odpowiedzi były udzielane szybko i poparte odpowiednimi artykułami. Sprawa zakończyła się dla nas pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena i Grzegorz dnia: 2015-02-25 12:31:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo,chciałam tylko powiedzieć że pan Jakub jest doskonałym fachowcem i wręcz pasjonatom prawa.Doskonale radzi sobie ze sprawami które mu się powierza i można być pewnym,że na pewno wszystko załatwi zgodnie z literą prawa,oczywiście na naszą korzyść.Serdecznie polecam wszystkim ,którzy chcą dochodzić swoich spraw i sprawiedliwości w szerokim słowa tego pojęciu.A od siebie dziękuję bardzo za pomoc i sporą odzyskaną kwotę,od nie uczciwego pracodawcy.pozdrawiam i na pewno będę korzystała z pana usług,kiedy przyjdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata S dnia: 2015-02-16 22:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wyniku sprawy rozwodowej.Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 15:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2012-09-13 14:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia na temat tego radcy prawnego jest bardzo dobra.Jestem u niego od ok. 2 tygodni i narazie jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim dobre porady, nie jest arogancki i cena niska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-05-11 22:00:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, wysoka kultura osobista, od razu ocenia szanse : pozytywny lub negatywny efekt.Gdy sprawa bez szans nie wykorzystuje i otwarcie o tym mowi.Uczciwy.Nie nastawiony tylko na zarobek "po trupach". Ceny korzystne. Polecamy.Dla nas godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-05-05 18:14:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją