Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Paulina Paskal

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-061 Wrocław Plac Solny 13/44
Telefon: Kom. 601 623 443
Adres e-mail: paskal79(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
NIP:
928 194 35 01
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, spory sądowe, rozprawy,

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3034
Data utworzenia profilu: 2012-03-28 11:08:45
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-28 11:08:45 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Paulina Paskal

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani ma niby tyle pozytywów a ode mnie wzięła bardzo dużo kasy bez faktury oczywiście, natomiast reprezentowała mnie fatalnie. Taka kobieta zniechęca skutecznie do korzystania z usług adwokatów. Zwykła naciągaczka i tyle.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2017-01-27 23:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina to doskonały prawnik ,pomogła mi bardzo polecam z czystym sumieniem miła jako klient czułam ze moja sprawa dla Pani Adwokat jest ważna.Zawsze gotowa porozmawiać i co ważne zobowiązania wypełnia w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-11 10:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam doskonały prawnik. Dziś wygrała moja sprawę .Miła profesjonalna zawsze gotowa by wytłumaczyć zawiłości prawa.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-22 20:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo bardzo sympatyczne traktowanie. Mojej sprawa była na tyle skomplikowana, że właściwie straciłem nadzieję. Dzięki Pani Paulinie cieszę się dziś ojcostwem w pełnym tego słowa znaczeniu. Jeszcze raz dziękuję Pani Paulino!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-08 07:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paskal mnie rozwiodła. Skuteczna fachowa i ludzka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziony dnia: 2013-09-07 19:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła fachowa młoda ale pełna wiedzy doradzi pomoze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-08-08 22:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc, miły kontakt i przede wszystkim fachowe podejście do tematu. Dzięki Pani mecenas udało mi się sprawnie i bezstresowo przebrnąć przez wydawałoby się wcześniej nie mającą końca przeprawę w Sądzie.Jestem zadowolony i szczerze polecam z każdym problemem natury prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2012-03-28 11:14:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją