Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nieruchomosci Lubin Proinvest Jarosław Holubowicz

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Armi Krajowej 28/b
Telefon: 76 841 14 16 Kom. 607077268
Adres e-mail: biuro(małpa)proinvest.nieruchomosci.pl
Strona internetowa: www.proinvest.nieruchomosci.pl
Opis działalności: nieruchomości, wycena, zamiana, sprzedaż, kupno, wynajem, doradztwo Słowa kluczowe: nieruchomości, wycena, zamiana, sprzedaż, kupno, wynajem, doradztwo

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1689
Data utworzenia profilu: 2012-03-19 10:50:52
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-19 10:50:52 

Opinie o Nieruchomosci Lubin Proinvest Jarosław Holubowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle sprawnie załatwienie sprzedaży domu, szybko i z uporządkowaniem formalności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2017-06-04 11:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sumienne biuro nieruchomości Polecam bez 2 zdań. Moje mieszkanie sprzedano w 2 tyg. a inne biuro miało z tym problem 4 miesiace
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-25 23:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedano moje mieszkanie w 4 dni za takie pieniądze jak chciałem. szybka i sprawnie załatwiona sprawa bez zbędnych rozmów i kłopotów . Polecam to biuro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza W dnia: 2016-01-23 09:59:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne biuro, zrobiono wycenę i doprowadzono sprzedaż do samego końca. polecam Proinvest biuro nieruchości z Lubina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-18 11:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość i pełna kultura do tego solidna terminowość polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby-pełny profesjonalizm
Opinia dodana przez: teresa mikołajczak dnia: 2014-05-31 14:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i rzetelna firma. Fachowa pomoc i do tego miła obsługa. Naprawdę gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2013-09-16 12:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja nieruchomości Proinvest pomogła mi sprzedać mieszkanie po rodzicach. Od lat mieszkam za granicą i wszystkie sprawy formalne związane ze sprzedażą był dla mnie trudne do zorganizowania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2012-03-28 10:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne biuro, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek m dnia: 2012-03-19 10:51:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją