Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INGA SALON URODY Inga Dobrzyńska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Andrzeja 26 26
Telefon: 227300808
Adres e-mail: recepcja(małpa)saloninga.pl
Strona internetowa: www.saloninga.pl
Opis działalności: Kosmetyka Twarzy i Ciał - Fryzjerstwo - SPA - Szkolenia Kosmetyczne - Sprzedaż Kosmetyków Słowa kluczowe: kosmetyczka; pruszków, salon urody, fryzjerstwo, kaaral

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 2x 4x 2x
Ceny usług: 0% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2430
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-16 10:47:56 

Opinie o INGA SALON URODY Inga Dobrzyńska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorszy fryzjer w Pruszkowie.Fryzjer nie potrafi wogule farbowac włosów. Nie potrafi dobrać koloru. Ceny bardzo wygórowane. Nie polecam nikomu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: wątpliwe. ..
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2017-12-28 20:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela fachowa obsługa polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-11-22 19:21:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela tak mi zniszczyla paznokcie ze szok po jednwj wizycie zastrzaly pod paznokciami rzeźnia normalnie ból i kupa krwi nie polecam chyba ze do rzeźni
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: neomi dnia: 2015-01-04 20:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity Salon fryzjerski, naprawdę polecam. Pani Nina czesała mnie dwa razy i za każdym razem wyszłam zadowolona, koki w jej wykonaniu są świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-06-03 19:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce jedyne takie w Pruszkowie najlepsza kosmetyczka pani ELA tylko ją polecam naprawde warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BASIA dnia: 2013-01-12 12:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam także Panię Ele z tego Salonu. To moja ukochana kosmetyczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania W. dnia: 2012-03-16 10:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To chyba najlepszy gabinet w Pruszkowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-17 21:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam wszystkim. To super miejsce w Pruszkowie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia LL dnia: 2009-11-24 10:03:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją