Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Adama Koniecznego

Zawód: Radca prawny 
Adres: Śląskie, 44-373 Wodzisław Śląski Młodzieżowa 42
Telefon: Kom. 607305110 Fax: 324562388
Adres e-mail: radca-konieczny(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
6471769559
Opis działalności: Radca Prawny Słowa kluczowe: spory, samorząd , nieruchomość, obsługa radcy prawnego, obsługa przedsiębiorców

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3813
Data utworzenia profilu: 2012-03-14 11:51:41
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-14 11:51:41 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Adama Koniecznego

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie godny polecenia. Bardzo dobra, rzetelna miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 09:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik; rzeczowa, miła obsługa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2012-08-28 22:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, sumienny, terminowy. Bardzo miła obsługa. Pozytywne podejście do klientów, okazuje szacunek i tworzy przyjazną atmosferą. Gorąco POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2012-08-23 20:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa prawna , rzeczowy z dużą wiedzą do tego zaangażowany w sprawę klienta. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-24 14:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Radca Prawny. Należy do osób, których się przyjemnie współpracuje. łatwy kontakt i sprawność działania. Godnie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-11 11:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy a przy tym miły. !Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-09 12:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dobry fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-15 23:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bsrdzo miła obsługa prawna. Rzetelny, uczciwy, wiarygodny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-03-14 20:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, doświadczenie, ogromna wiedza a przede wszystkim miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-14 11:56:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją