Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Opony Lubin Castgum Wulkanizacja Grzegorz Andrzejczak

Zawód: Wulkanizator 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Łukasiewicza
Telefon: 76 841 14 40 Kom. 605 740 747 Fax: 76 841 14 40
Adres e-mail: castgum(małpa)castgum.pl
Strona internetowa: www.castgum.pl
Opis działalności: Wulkanizacja opony felgi serwis opon, Lubin Castgum Słowa kluczowe: opony, wulkanizacja, felgi, renowacja, felg, worki na opony, Lubin , transport

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3932
Data utworzenia profilu: 12.03.2012 12:15:18
Data ostatniej aktualizacji: 12.03.2012 12:15:18 

Opinie o Opony Lubin Castgum Wulkanizacja Grzegorz Andrzejczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały serwis . fachowa robota i co istotne dobre ceny. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Potocki dnia: 07.09.2018 11:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znakomity zakład , bardzo polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 08.02.2018 14:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały zakład wulkanizacyjny. Sprawna obsługa w dobrych cenach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bestdrive lubin dnia: 05.06.2017 11:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład na bardzo wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 24.05.2017 12:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych uwag, obsługa i terminowość super. Jestem klientem korzystającym z serwisu dobrych kilkanaście lat o ile nie więcej jak zawsze pełny profesjonalizm,byle tak dalej !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 23.01.2016 10:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne wrażenie po wizycie w tym zakładzie, dobre doradztwo . polecaj Jurek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 19.04.2014 14:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie, Solidna firma, Polecam. Darek K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 16.03.2012 15:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna Firma oponiarska, Polecam, Robery z lubina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 14.03.2012 15:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na medal, normalne ceny i szybkie załatwianie sprawy, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna U dnia: 14.03.2012 12:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESIONALIŚĆI Byłem w firmie wulkanizacja Castgum naprawa koła przebiegła błyskawicznie obsługa bardzo miła i życzliwa pomogli mi jeszcze schować koło zapasowe i załadować bagaże do bagażnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 12.03.2012 12:15:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją