Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DIAMOND HAIR DESIGN STUDIO galeria tesco

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 60-685 POZNAŃ OPIEŃSKIEGO
Telefon: (61)8833851 Kom. 513379375
Adres e-mail: biuro(małpa)diamononline.pl
Strona internetowa: www.diamondonline.pl
Opis działalności: fryzjerzy Słowa kluczowe:

Ocena: 76% pozytywna 29x 4x 9x

Jakość usług: 76% wysoka 29x 4x 9x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 32x 2x 2x
Ceny usług: 66% niskie 14x 18x 7x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 7746
Data utworzenia profilu: 2012-03-07 22:24:30
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-07 22:24:30 

Opinie o DIAMOND HAIR DESIGN STUDIO galeria tesco

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiepskie strzyżenie, koloryzacja taka, ze po tygodniu musiałam odwiedzic inny salon. Szybka obsluga tlumaczylam co oczekuje a wyszlam z wizja fryzjerki a nie moja . Nie polecam pani sandry a slyszalam tyle dobrych opinii na temat tego salonu ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niewlasciwe strzyzenie i koloryzacja
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2019-02-12 00:29:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: umówiłam obcięcie dla syna, przychodzimy i okazuje że zostałam zapisana na 13 zamiast na 13:30, Pani w recepcji winę za tą pomyłkę zwaliła na mnie, nie zaproponowała innego terminu, zanim wyszłam zniknęła gdzieś na zapleczu nie mówiąc nawet do widzenia, lekceważące podejście do klienta, niska kultura, raczej tam nie wrócimy
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Doritos dnia: 2016-11-21 16:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich w Poznaniu i nigdy nie widziałam tak młodego człowieka, z tak wielka pasją oraz umiejętnościami . Moja fryzura jest mistrzostwem. Perfekcyjnie dobrana koloryzacja i strzyżenie. Z czystym sumieniem polecam Pana Pawła. Jeszcze raz dziękuję i bez cienia wątpliwości mówię: I will be back!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-01-05 20:36:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze od roku,wyjatkowo poszlam do Pani Magdy bo zalezalo mi na czasie.Ito byla najgorsza decyzja .Powiedzialam ze chce miec ombre tak jak caly czas mam ,a mam zafarbowane wlosyprawie ze po calosci na ciemno po mojej prozbie o poprawienie tego zeby konce spowrotem byly jasne tak jak przed farbowaniem,odpowiedziala ze jest dobrze i co ona ma teraz zrobic.O myciu glowy nie wspomne bo omalo by mi nie powyrywala wlosow.Szczeze odradzam Pania Magde.Ale z czystym sumieniem moge polecic Pania Agnieszke ta osoba potrafido radzic i przedewszystkim potrafi sluchac co klijent oczekuje.A przez taka fryzjerke jak Pani Magda salon traci klijentow.
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-17 09:03:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!. Chociaż widze sporo pozytywnych opini, polecam nie ryzykować, bo możecie natrafić na pewną Panią...Byłam w salonie żeby dość drastycznie obciąć włosy. Mycie, strzyżenie i modelowanie zajęło 40 minut. Pani spieszyła się jakby w kolejce stało nie wiadomo ile osób, podczas gdy nie czekał nikt. Nie przeszkadzałoby mi nawet to, gdyby nie fakt jak Pani się ze mną obchodziła, a robiła to tak niedelikatnie, że cięzko jest to opisać. Kiedy miałam ścinane włosy na wysokości karku, myślałam, że Pani wbije mi nożyczki w skóre, rzucała mi mokrymi włosami w twarz, włosy przeczesywała gęstym grzebieniem w ten sposób, że przytrzymywała mi czubek głowy i rwała z całej siły tym grzebieniem wszystkie pęczki. Wyciąganie na szczotke...miałam wrażenie, że Pani się wręcz zapiera żeby jak najmocniej mnie wyszarpać. Głowa latała mi na wszystkie strony, szczerze to wyglądało jak jakaś komedia. Na koniec Pani zamiast zebrać tą peleryne jakoś zgrabnie to zręcznym ruchem zrzuciła mi wszystkie włosy na spodnie. A to wszystko robione tak szybko i z taką siłą, że nie przyszłabym do tej Pani nawet jakby miała strzyc mojego psa. Wszystko ze skwaszoną miną i bez słowa. Szczerze powiedziawszy czułam się jakby Pani przed chwilą dowiedziała się, że jestem kochanką jej męża. Jak wyszłam z salonu byłam cała w nerwach. Czuje, że w nocy przysni mi sie jak owa Pani wbija mi nożyczki w szyje. I nie ma w tym ani troche przesady.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KOSZMAR dnia: 2015-09-17 15:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem raz i jestem zadowolony w 100%. Fachowa obsługa, miłe Panie fryzjerki oraz Pani recepcjonistka informująca o promocji studenckiej dzięki której udało się zaoszczędzić parę złotych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrzysztofK87 dnia: 2014-10-20 16:42:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u uczesania. Pani niezbyt się przyłożyła. To, czego nie chciało jej się zrobić na szczotkę nadrobiła tapirem i lakierem. Kiepsko, jak na nowoczesny salon.Gdyby usługa została wykonana porządnie uznałabym cenę za normalną. Przy takim jednak wykonaniu cena była za wysoka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-23 13:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega pozytywnie,Pani fryzjerka to profesjonalistka byłem 08.07.14 za kazdym razem jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-07-08 15:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem wizyta u was to czysta przyjemność.Pełen profesjonalizm,dodatkowo pani fryzjerka z poczuciem humoru do takich miejsc az chce się wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FILIP dnia: 2014-06-30 18:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, mnóstwo cierpliwości i wyrozumiałości dla niezdecydowanych klientek :) Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-05-12 17:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszedłem z wizyty bardzo zadowolony strzyżenie i obsługa na wysokim poziomem co prawda kilka minutowe opóźnienie jednak winowajca był poprzednik który spóźnił się na wizytę.Ogólnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-23 22:19:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko MASAKRA. Moje odcięcie jest tragiczne. Byłam u wielu fryzjerów ale nigdy mnie nikt tak źle nie obciol. Pierwszy i ostatni raz tam bylam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maciejewska dnia: 2014-01-13 22:52:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia, mimo wcześniejszej rezerwacji telefonicznej musiałam długo czekać na fryzjerkę (pani była zajęta rozmową z koleżankami na zapleczu, a dziewczyna przy kasie była arogancka i ignorowała obecność klienta), później włosy zostały obcięte za mocno i nierówno - mimo wyraźnej prośby o lekkie tylko skrócenie. Na pewno to moja ostatnia wizyta w tym salonie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asa dnia: 2014-01-03 20:02:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam... musze isc do innego fryzjera, żeby naprawił mi to co zrobiła mi na głowie fryzjerka z tego salonu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-09-23 01:52:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłem u pana(imienia nie pamiętam), mlody, opalony i byl to pierwszy i ostatni raz.Strzyzenie amatorskie czego efektem jest kolejna wizyta u fryzjera po tygodniu. Nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 12:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, doskonała robota!! czysty pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: empe dnia: 2012-10-13 23:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią w czarnych włosach Agnieszkę, miła pracowita i bardzo energiczna . Pierwszy raz byłam tak obsłużona widać , ze ta fryzjerka wie co robi ;) Polecam fachowa obsługa ;))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2012-10-06 14:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić w tym salonie Panią Jolę,u której zrobiłam sobie orginalnalne ombre.Należę raczej do wymagających klientów a tej usłudze nie mogę nic zarzucić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2012-09-23 19:20:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety byłem nie pierwszy raz ale chyba ostatni... tym razem zapisano mnie do pani Agnieszki, wszystko było by ok gdyby... i tu zaczynają sie schody... czego efektem jest to ze LEŻĘ TERAZ CHORY... podczas cięcia cały czas na mnie kaszlała, churchlała , dyszała i naprawde to nie było miłe... Bardzo cięzko mnie wyprowadzic z rownowagi ale zarazic sie grypą podczas wizyty u fryzjera??? salon piękny , śliczny no ale jak mozna miec takiego pracwonika a raczej pracownice??? nie polecam zadnych usług u pani AGNIESZKI gdyz daleko jej do reszty pracownic...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2012-09-18 00:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonałe strzyżenie wykonane przez Panią Sandrę:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-05-19 19:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym Salonie na trwałej loki naprawdę wyszły cudownie.za komlet ze strzyżeniem zapłaciłam niespełna 110zł w innym salonie chcieli mnie skasować 200!!!:-O A tu ku mojemu zaskoczeniu dużo taniej i wspaniały personel. Dziękuje Pani w blond włosach:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-14 18:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa brak zastrzeżeń Pani pracująca na recepcji b.miła zawsze pyta czy czegoś nie brakuje i z uśmiechem poda kawę.:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2012-05-08 19:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzyjnie wykonanie strzyżenia przez Panią Jolę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-05-04 12:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam wczoraj pierwszy raz w salonie Tesco,u pani Ani,strzyżenie fajne po wyjściu z salonu zobaczymy co będzie po umyciu.cenna nie na każda kieszeń ;-))pozdrawiam Emilia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2012-05-01 00:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj u Pani Joli na upięciu fryzura jest prześliczna. Mam zrobione b.modne hiszpańskie upięcie. Pani Jola szczegółowo wypytała mnie o fason sukienki i odpowiednio dobrała upięcie. Naprawdę polecam! :-) Dorota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-04-22 17:14:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam dziś u pani Joli na upięciu które nie bardzo mnie się podobało jak i mojemu narzeczonemu,ponieważ stwierdzono iż mam hełm na głowie,fryzura z lat 60.fryzura miła być modna a nie starodawna.mimo to,ze nie podobała mnie się fryzura,nie potrafiłam powiedzieć ze nie jestem zadowolona,cenna też była zaskakująca
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-21 23:42:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jak salon, atmosfera trochę usztywniona. Współczuję paniom na szpilkach - kręgosłupy do wymiany. Z fryzurą wielkiej rewolucji nie było. Będę rzadszym gościem bo udało mi się odnaleźć Dagmarę! :-))
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-04-19 20:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, super obsługa, super kosmetyki. Nic więcej nie muszę dodawać...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2012-04-13 10:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo miło zaskoczona. Używają genialnych kosmetyków, kolorek wyszedł świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-11 23:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Anie. Zrobiła mi bardzo modna fryzurę:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2012-04-07 10:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam b.miła obsługa:-)natrafiłam dzisiaj na Panią o imieniu Jola, przesympatyczna osoba od razu znalazłyśmy wspólny język i dobrała mi odpowiednią fryzurę do mnie. Nareszcie jestem zadowolona ze strzyżenia. Już umówiłam kolejna wizytę na farbę:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2012-04-06 22:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super RABATY;salon bardzo ładny.Farby też świetne,pokrywają 100% siwizny to Duży Plus.na pewno zostanę stała klientka na wzgląd lokalizacji i wykonanej usłudze przez bardzo młodziutka panią Sandrę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-04-02 22:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich i goraco polecam ten salon.Osobiscie korzystam z uslug Pani Ani i jestem bardzo zadowolona,pelen profesjonalizm i mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-04-01 12:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bedąc dzisiaj w Tesco otrzymałam kupon rabatowy do salonu DIAMOND skorzystałam z koloryzacji u bardzo miłej szczupłej Pani:-) jestem pozytywnie zaskoczona wspaniała obsługa i nowym kolorem moich włosó. Niestety nie zapamiętałam Pani imienia ale z pewnoscia tam wrócę ponieważ mam kolejny kupon na strzyżenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 2012-03-31 17:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z poniższą opinią. Ceny są odpowiednie jak na taka jakość świadczonych usług a dodatkowo z okazji otwarcia mają tam ciągłe promocje. Dzisiaj na Tesco otrzymałam od jednej z hostess zaproszenie do salonu z bonem upoważniającym do zniżki i zapłaciłam naprawdę niewysoką cenę za koloryzację, profesjonalne strzyżenie i modelowanie. Dodatkowo otrzymałam wyjątkowy prezent o wartości 50zł. Szczerze polecam i oczekuję kolejnych promocji ponieważ podobno to nie koniec;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2012-03-29 23:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękne wnętrze w bardzo nowoczesnym stylu. Byłam pierwszy raz u Pani blond włosach na koloryzacji doradzono mi modne złociste refleksy:-) czuję się wspaniale po wizycie w tym salonie. Serdecznie polecam wszystkim, którzy maja ochotę na zmianę:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Piskosz dnia: 2012-03-28 19:11:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon godny Uwagi,obsługa ŚREDNIEJ KLASY.jestem mało zadowolona z usługi wykonana przez Panią Anie,gdyż za bardzo poszalała ze strzyżeniem.lubię jak fryzjer ma koncepcje co do fryzury,co prawda byłam pierwszy raz w nowym miejscu gdzie znajduje się salon ..POLECAM TYM LUDZIĄ KTÓRZY MAJA DUŻO PIENIASZKÓW I KRÓTKIE FRYZURY!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KATARZYNA STRZĘPKA dnia: 2012-03-26 23:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 8 marca będąc na zakupach w TESCO z mężem otrzymałam od niego prezent - była to usługa wykonana w salonie(koloryzacja z cięciem). Sceptycznie podeszłam do tego "prezentu" gdyż chodzę do innego salonu, niepewna usiadłam na fotelu bez koncepcji i pomysłu. Miła blondynka w moim wieku najpierw zaproponowała mi kawę(chyba spostrzegła mój niepokój), gdy już ochłonęłam pijąc pachnącą kawę z expresu -zobaczyłam spokój i ład jaki w tym miejscu panuje mimo że obok duży market - nie spodziewałam się że w takim miejscu będą czuła się intymnie. Miejsce to jest starannie urządzone gdyż nie widać przez witryny pośpiechu i osób przechodzących przez pasaż. Wracając do usługi Pani fryzjer zaproponowała mi kolor włosów o odcieniu whisky coś z pogranicza rudego i blondu - kolor na próbce był ładny ale przyzwyczajona do brązu - czułam niepewność - mąż jednak przekonał mnie do zmiany. Efekt po koloryzacji był naprawdę miły - faktycznie jak przekonywała mnie fryzjerka - moja twarz dużo lepiej prezentowała się niż wcześniej - nie przypuszczałam że kolor tak może ożywić! do tego muszę naprawdę pochwalić Panią fryzjer, gdyż cięcie i farba - odmieniło mnie na wiosnę. Nie przypuszczałam że taka usługa wniesie w tym dniu tyle radości, na koniec miły akcent przy płaceniu otrzymałam w prezencie maseczkę hydro nawilżającą do włosów o wartości 30zł. Używam ją przy każdym myciu i faktycznie jak przekonywała fryzjerka włosy są wygładzone, nie elektryzują się i w końcu łatwo je rozczesać. Kończąc mogę polecić ten salon, usługa w moim przypadku była wykonana na wysokim poziomie i dobrana w sposób indywidualny.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2012-03-23 22:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona w końcu natrafiłam na fryzjera z prawdziwego zdarzenia. Doskonała atmosfera i wystrój nie pozostawia nic więcej do życzenia. Doskonałe strzyżenie i kolor włosów, mężowi również się podoba. Polecam Panią w blond włosach upiętych w kucyk. Niestety nie zapytałam o imię, ale na pewno wrócę ponieważ blisko mieszkam:-)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta Bytomska dnia: 2012-03-15 17:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciepłe wnętrze i profesjonalna obsługa. Osoba odpowiedzialna za moja fryzurę to Pani Ania jeśli dobrze pamiętam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2012-03-13 18:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM B.ZADOWOLONY ZE STRZYŻENIA U PANI JOLI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek Brzozowski dnia: 2012-03-13 18:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DUŻY POZYTYW dla pani Sandry,byłam u tej pani pierwszy raz i na pewno nie ostatni.bardzo profesjonalna w tym co robi.miła i ciepła atmosfera.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KOPEĆ MAŁGORZATA dnia: 2012-03-07 22:24:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją