Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Grzegorz Szymczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-078 Wrocław Leszczyńskiego 4/44a
Telefon: 71 7072519 Kom. 725118998 Fax: 71 7072549
Adres e-mail: adwokat.szymczyk(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.adwokat-szymczyk.pl
Opis działalności: Kancelaria zajmuje się sprawami o rozwód, separacje, alimenty, podział majątku, prowadzi obronę w sprawach karnych, prowadzi stałą obsługę firm, dochodzi odszkodowania oraz wierzytelności, sporządza opinie prawne i projekty umów. Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, adwokacka, obrońca, obrona, rozwód, separacja, pełnomocnik, odszkodowanie, alimenty, karne, gospodarcze, podział majątku, egzekucja, wierzytelności, windykacja,

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 15x 8x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 7213
Data utworzenia profilu: 08.11.2011 08:59:27
Data ostatniej aktualizacji: 27.02.2012 14:40:47 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Grzegorz Szymczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten mecenas ma faktycznie duża wiedze. Nie ściemnia i mówi prawdę o zasadności sprawy. Ja skorzystałem już czterokrotnie z usług tego mecenasa i jestem zadowolony. Polecam ..........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 15.05.2024 13:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wygraniu moich spraw i po zakończeniu współpracy jestem zadowolony z obsługi prawnej, dlatego też polecam tego mecenasa. Warty swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 24.01.2024 13:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już tle spraw zleciłam temu mecenasowi i wszytko załatwił na medal. Nie obiecuje wygranej, wręcz można odnieść wrażenie, że nie ma się szans, ale potem przynajmniej jest zaskoczenie na plus. Oczywiście polecam wszystkim tego adwokat ????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota Kowalska dnia: 10.12.2022 09:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłem ostatnio tego adwokata. Zaskoczył mnie pozytywnie i zleciłem mu sprawę. Wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.09.2021 20:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do upadłości polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 23.06.2020 07:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze podzielić się swymi spostrzeżeniami na temat tego prawnika, ma wiedzę ale i też szczery jest, nie obiecuje wygranej ale jest skuteczny (przynajmniej w moich sprawach a było ich już cztery).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 12.07.2019 23:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolna z obsługi, dobry z pana prawnik panie mecenasie. Napewno pojawie sie gdy będe miała problem. polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorta dnia: 08.02.2019 23:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Grzegorz dziękuje za poprowadzenie sprawy rozwodowej i rzetelną obronę moich praw. Dziękuje, no i polecam Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 12.10.2018 08:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinią tą chciałbym podziękować za poprowadzenie sprawy karnej. Rzetelna i profesjonalna obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2018 07:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecania. Mi prowadził sprawę karną i o rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 03.11.2017 23:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłem na poradzie i polecam. Daje mu pozytywną opinie, bo się należy za podejście do mnie i do mojej sprawy. Mecenas był rzeczowy i przygotowany. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny, do jakości zdecydowanie mnie zadowala. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 11.09.2017 13:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi dwie sprawy Karne. Obie wygrane. Mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 23.02.2017 20:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę podzielić się wyłącznie swoim doświadczeniem z kontaktu z adwokatami a zmieniałem adwokatów z Wrocławia kilka razy (7)aż trafiłem przez znajomego do tego adwokat i od 3 lat nie zmieniłem, co mogę napisać mi odpowiada bo jest konkretny i liczy się z klientem, no i jest skuteczny!!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 28.08.2015 15:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność zlecić temu adwokatowi sprawę przeciwko lekarzowi o odszkodowanie i zadośćuczynienie za błędy popełnione podczas leczenia mnie, którą wygrałam. Jestem z jego usług zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 06.08.2014 14:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem dobrego adwokata do prowadzenia spraw mojej firmy, no i ten adwokat z Wrocławia okazał się najbardziej rzetelny i kompetentny. Zanim zatrudniłem go do obsługi mojej firmy to był moim obrońcom w sprawie karnej, która była bardzo trudna i on sobie z nią świetnie poradził. Polecam go teraz moim znajomym i nie narzekają. Można powiedzieć, że bardzo dobrze się z nim współpracuje. Terminowo składa pisma i mam zawsze na bieżąco informacje w sprawach, które prowadzi dla mnie – warto skorzystać z jego usług, ja korzystam i jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 27.03.2014 09:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego adwokata wynajęłam do sprawy o zasiedzenie oraz o zapłatę od Alianz odszkodowania i poprowadził mi sprawy wyśmienicie. Zasugerowałam się opiniami zamieszczonymi w internecie i się nie zawiodłam. Myślę że jest jednym z lepszych adwokatów we Wrocławiu. Polecam bo warto, no i co najważniejsze można się dogadać co do sposobu zapłaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Władysława
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2014 15:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panu Mecenasowi powierzyłem sprawę o rozwód i nie żałuje. Polecam innym, bardzo rzetelny adwokat, doskonała komunikacja i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Jakbym miał inną sprawę to też pojawię się u tego właśnie adwokata. Godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 25.11.2013 17:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi najpierw sprawę o alimenty i dzieci a potem sprawę o rozwód. Wykazał się profesjonalizmem i rzetelnością. Zawsze miałam z nim dogodny kontakt oraz ustalone dogodne warunki płatności. Polecam tego adwokata. Jest bardzo konkretny nie traci czasu na zbędne mydlenie oczów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 15.08.2013 11:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki temu adwokatowi jestem na wolności i nie odebrano mi dzieci, bardzo szczerze polecam. Inni mieli mnie gdzieś a tu wielki szacunek sprawa załatwiona z powodzeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej B. dnia: 17.05.2013 11:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, rzetelny, solidny, konkretny, w dodatku bardzo komunikatywny. Mi poprowadził dwie sprawy: o alimenty oraz o ograniczenie władzy rodzicielskiej i ustalenie kontaktów z dzieckiem. Obie sprawy zakończone pełnym SUKCESEM, w dodatku bardzo dogodna forma płatności. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 11.04.2013 14:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana adwokat z Wrocławia prowadził mi sprawę o odszkodowanie, inni oceniali moją sprawę jako przegraną ale pan mecenas podjął się jej prowadzenia i wygrał, jestem bardzo zadowolona, moje cierpienie zostało wynagrodzone. Super adwokat polecam, zawsze znajduje czas dla swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pałlina dnia: 07.04.2013 17:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat któremu warto powierzyć swoją sprawę, mi przeprowadził rozwód, nie spodziewałem się tak korzystnego rozstrzygnięcia. polecam tego adwokata z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 12.11.2012 14:45:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale poprowadził mi sprawę o rozwód i alimenty, jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2012 13:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały fachowiec w sprawach karnych. Jak będę miał inną sprawę na pewno się do niego zgłoszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2012 13:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata w sprawach o rozwód, profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2012 17:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny adwokat,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 08.11.2011 09:02:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją