Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty Jurkowski Grzegorz Jurkowski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, Zawiercie/Sosnowiec
Telefon: Kom. 694 325 800
Adres e-mail: grzegorz.jurkowski(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.grzegorzjurkowski.cba.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: remonty, wykończenia wnętrz,przebudowy pomieszczeń, prace malarskie,prace murarskie, mntaż drzwi, podwieszane sufity, ścianki k/g

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3448
Data utworzenia profilu: 26.02.2012 18:18:10
Data ostatniej aktualizacji: 26.02.2012 18:18:10 

Opinie o Remonty Jurkowski Grzegorz Jurkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niesamowicie dokładny, wręcz pedantyczny w swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 10.08.2012 10:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Grzegorz przebudowal mi strych na fantastyczna sypialnie. Dziękuje i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.03.2012 16:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz jest świetnym fachowcem , remonty wykonane są w sposób należyty i bez zastrzeżeń, jest osobą która bardzo dobrze doradzi jak najlepiej i najtaniej dokonać remontu. Je go wysoka znajomość z zakresu wykończeniówek pozwala dokonać remontu w sposób szybki i wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy Pana Grzegorza i polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 26.02.2012 19:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny gosc realizuje wszystko w terminie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mialem reklamacji
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 26.02.2012 19:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jego zakres usług jest baardzo dobry ;) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2012 19:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gość jest świetny!!!! zrobil mi wspaniała lazienke!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.02.2012 18:26:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją