Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Luma" Marta Luty

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Piaseczno Jana Pawła II 30
Telefon: 22 750 44 50
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 15x 5x

Jakość usług: 75% wysoka 15x 5x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 15x 2x 1x
Ceny usług: 90% niskie 10x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 5194
Data utworzenia profilu: 2012-02-26 10:08:55
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-26 10:08:55 

Opinie o "Luma" Marta Luty

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety paznokcie zrobione mega niedokladnie! przy skorkach krzywo pomalowane. kosmetyczka robi wszystko mega szybko, a co za tym idzie niedokladnie. gdybym przed wizyta zobaczyla facebooka LUMA w zyciu bym tam nie poszla! nawet na zdjeciach widac jak mega niedokladny jest manicure. szok
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-03-14 14:29:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam, paznokcie niedomalowane, krzywo wypiłowane, pięty przejechane dwa razy tarką. I atmosfera pozostawia duzo do życzenia, bo z reguły do salonu idę aby się zrelaksować a nie wysłuchiwać historii z zycia pani Marty (ze wszystkimi detalami włącznie, sic!). I prawdą jest, iż non stop odbiera telefony. Nigdy więcej!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2016-07-30 22:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam przyjemność korzystać z usług w Luma i mam nadzieje że P.Marta nigdzie mi nie wyfrunie...:-) a teraz do rzeczy!! Paznokcie hybrydowe,akryl czy żel zawsze trzymają się bez zarzutu do miesiąca czasu!! Na wakacjach również a dużo podróżuje.Tak więc mogę zachwalać wiedzę praktyczną jak i teoretyczną kosmetyczki!! Pobija wszystkie inne!! To w jaki sposób wykonuje swoją prace-pasje widać na moich pazurkach za co dziekuje z calego serducha :-) No i oczywiście atmosfera salonu jest z mega pozytywną energią- nie chce się wychodzić. I na koniec muszę odnieść sie do dwóch poniższych komentarzy które zawierają jak dla mnie treść nie dorzeczną!! Więc drogie Panie: albo pomyliłyscie kosmetyczki albo jesteście z niegodnej uwagi konkurencji. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-02-01 19:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjezdzam specjalnie z Wiednia do pani Marty , nie dam nikomu zrobić brwi i paznokci. Hybrydy tak mi się długo trzymały, że miałam spory odrost a koleżanki myslalysmy że to nową moda mieć pomalowane paznokcie do połowy. Miła atmosfera , bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 13:43:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię krytykować ale po wyjściu z salonu jestem mega zła! Zrobiłam manicure na ślub przyjaciółki, a sadze, że tygodnia one nie wytrzymają. Lakier odstaje przy skórkach, a co za tym idzie automatycznie zachaczam i sie odrywa... poza tym Pani Marta cały czas odbiera telefony, masakra
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-27 12:10:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!!! Manicure hybrydowy wykonany niedokladnie, szybko, a co sie wiaze z tym, ze po dwoch dniach lakier zaczyna odstawac od plytki. Usuwanie hybrydy polega na spilowaniu pilnikiem paznokcia do zywego, tak ze teraz sie lamia za kazdym dotknieciem! Na prosbe, zeby starala sie dokladniej nakladac lakier, pani kosmetyczka fuknela, prawie mnie wyrzucajac z "salonu". Mialam wrazenie, ze malowala mi paznokcie na czas, wszystko na szybko i niedokladnie!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Kosmetyczka nie przyjmuje do siebie zadnej krytyki.
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2016-01-26 23:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z calego serca,dziekuje za metamorfoze Pani Marto.poza tym super atmosfera.w ogole nie wiem o chodzilo poprzedniczce ale ile ludzi tyle charakterow.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monis dnia: 2015-08-11 19:09:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem zachwytów nad usługami pani Marty , widzę że klientki miały po prostu szczęście którego mi niestety zabrakło . Jakość mierna a podejście do klientki fatalne , niestety ta pani ma już tak wysokie mniemanie o swoich usługach iż nie bierze w ogóle pod uwagę zdania klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2015-07-19 12:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt mi tak brwi dobrze nie wyregulował, robiłam akrylowe pazurki do ślubu, makijaż również z gustem. jestem zadowolona i zawsze wracam do P.Marty :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JusKla dnia: 2014-07-30 21:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zawitałam do salonu Pani Marty z ulicy, poszukując kogoś do brwi :) Tak bosko brwi nie miałam zrobionych nigdy :) Po 10 latach ktoś im nadał kształt :) Również polecam rzęsy. Jutro udaję się na makijaż :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-03-13 14:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja-Pani Marta potrafi wydobyć piękno z kobiety, jest bardzo precyzyjna i do tego expressowa- co żadko się zdaża:) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ARG dnia: 2013-08-01 10:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w Piasecznie. Brwi rewelacja, makijaż cudeńko ... a Pani Marta super kobieta... Polecam polecam polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgosia, Ania,Marysia dnia: 2012-12-15 18:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z brwii permanentnych zrobionych przez Panią Martę.super poprawiła mi kształt.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2012-11-19 22:24:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcjonistka. Brwi, tak jak robi Pani Marta cudo. Hybrydowy rowniez trzyma sie b.dlugo. Jestem i bede klientka Lumy i polecam. brwi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2012-10-05 00:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta bardzo lubi to co robi i to widać:) specjalistka od brwi jakich naprawdę mało... nowy salon jest bardzo ładny i czysty. Ceny super:))) Polecam też rzęsy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hazbulina dnia: 2012-06-28 08:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta to kobieta która wie jak upiększyć kobietę , a nie oszpecić. Ona jedna w tym mieście wie jak zrobić brwi- mistrz, makijaże- boskie. Polecam , polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-06-25 15:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tipsy wykonane fachowo, jestem stałą klientka i polecam usługi tej Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-29 11:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm.dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-05-21 21:50:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam ten salon! Niedawno trafiłam do Pani- Marty, jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalne podejście a przede wszystkim bardzo miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-03-29 11:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Luma wszystkim ceniącym sobie spokój ,profesjonalizm i wysoką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-02-26 10:23:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją