Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blejch Anna. Gabinet kosmetyczny AnnA Blejch

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-251 Koszalin Franciszkańska 81
Telefon: Kom. 601 67 27 27
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 1x 2x
Ceny usług: 80% niskie 4x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2178
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-23 17:08:04 

Opinie o Blejch Anna. Gabinet kosmetyczny AnnA Blejch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już dawno nic nie zrobiło na mnie takiego ogromnego wrażenia ta kobieta to jak pogromca lwów opanowała swoją pogadanką w Jarosławcu prawie 100 kobiet one wszystkie siedziały i słuchały jak zaklęte i nic nie mówiły dopiero jak je zapytała grzecznie odpowiadały i to nie wszystkie jednocześnie. Ja poproszę o instrukcje . Pani Aniu ,JAK TO SIĘ ROBI ?! Mam w domu tylko dwie żonę i 6letnią córkę i nie słuchają gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: tomasz z bytomia dnia: 2013-09-22 19:42:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zle wykonany makijaż permanentny brwi - są wyraznie krzywe
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 12:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba nie znać pracy tej kosmetyczki ,pisząc takie bzdury na temat depilacji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: studentki dnia: 2012-10-18 11:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dozgonnym dłużnikiem tej kosmetyczki . Efekty jej pracy podziwiam codziennie . Przywróciła mojej Ukochanej Żonie wiarę w siebie i jaj kobiecość. Ta kosmetyczka to nie tylko wspaniały fachowiec w swojej dziedzinie , ale również cudowny człowiek . ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma co reklamować JEST PERFECT
Opinia dodana przez: Zbigniew Zembrzycki dnia: 2012-07-03 12:51:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brwi zrobione tak ze strach na ulice wyjść, po depilacji rąk dostałam plam, lekarz stwierdził ze to wynik depilacji woskiem, nieprawidłowe wykonanie zabiegu i doszło do uszkodzenia skóry. Zostałam oszpecona
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-04-12 09:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem lekarką i nie łatwa klientką - wysoko stawiam poprzeczkę. Przetestowałam wiele gabinetów kosmetycznych ,ale zawsze wracam do p.Bejch . Usługa oparta na bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu. Wprost fenomenalne wyczucie estetyczne,perfekcja w makijażu permanentnym. Dzisiaj była u mnie pacjentka po rekonstrukcji piersi ,którą kierowałam do p.Blejch,na barwną rekonstrukcję otoczki brodawki sutkowej- efekt FENOMENALNY przerósł moje oczekiwania SUPER. Niestety,zdarzają się niewielkie przesunięcia czasowe. Uważam,że wynikają z dużej staranności kosmetyczki,ale warto poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-02-23 15:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystam z uslug tego gabinetu .Zawsze moge liczycna na bardzo precyzyjne diagnoze skory,super dobrane zabiegi (nie to co w innych to co modne).Jedna kosmetyczka ktora kobieta interesuje w calosci.Mozna duzo sie dowiedziec nie tylko o pielegnacji,ale i o diecie o roznych formach ruchu. Ta kobieta tak dobrze wyglada ,ze az chce sie cos ze soba zrobic. IDZ A NIE POZALUJESZ :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma czego reklamowac jest S U P E R
Opinia dodana przez: bywalczyni dnia: 2012-01-25 23:24:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest gabinet. cha!cha! cha!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-09 23:23:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją