Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Zaremba

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektromonter 
Adres: Małopolskie, 34-100 Wadowice Batorego 21/3
Telefon: 338731563 Kom. 886252512
Adres e-mail: dariuszzaremba(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: montaż , konserwacja, naprawa instalacji elektrycznych Słowa kluczowe: elektryk, instalacja elektryczna, elektromonter

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3162
Data utworzenia profilu: 2009-10-28 18:01:00
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-20 19:03:33 

Opinie o Dariusz Zaremba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zaremba szybko i nienagannie zamontowal mi naped do bramy garazowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-08-29 20:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan darek pomógł mi zamontować przepiekne oswietlenie ledowe w przedpokoju i łazience oraz doswietlił swietnie kuchnie, wyglada teraz jak z bajki , aż miło gotowac, ale tak na poważnie to polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: halinka dnia: 2012-02-20 18:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana tablicy bezpiecznikowej i instalacji w kuchni oraz w łazience . szybko i sprawnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agata dnia: 2011-11-15 22:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reanimacja starej instalacji za w miarę nie wielkie pieniądze , wykonana szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daniel dnia: 2011-07-19 20:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie oswietlenia patio w systemie LED na czujnikach ruchu wprost fantastyczne, znajomi zachwyceni, efekt przeszedl najsmielsze oczekiwania, polecam pana Darka
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jolanta dnia: 2011-03-26 13:37:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona, wykonywał dla mnie i męża remont mieszkania, panele, płytki w kuchni, malował i tapetował, szybko i sprawnie, pomógł cennymi radami, dziekuje panie darku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-07 11:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonanie tynków tradycyjnych szybko, dokladnie i przedewszystkim terminowo, pomógł cennymi radami, dodatkowo wykonał montaz listew przyokiennych o których inni tynkarze nawet nie słyszeli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-10 21:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robili mi łazienke wyszło super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-23 20:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywal u mnie tynki i szpachlował , jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-23 20:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan darek wykonywał u mnie docieplenie poddasza , wraz z montażem regipsów, jestem zadowolony , przy okazji wiele mi doradził w związku z innymi pracami budowlanymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marian dnia: 2010-03-23 21:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: praca wykonana szybko i kompetentnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-02 08:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sumienny i terminowy doskonały fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-28 18:01:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją