Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Koleco Jacek Kowalczyk

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, 31-231 Kraków os. Mozarta 1/40
Telefon: 12 253 30 03 Kom. 502 233 615
Adres e-mail: biuro(małpa)meble-koleco.pl
Strona internetowa: www.meble-koleco.pl
NIP:
772-15-39-307
Opis działalności: Meble na wymiar, kuchnie, łazienkowe, szafy przesuwne, sypialnie, komody Słowa kluczowe: meble na wymiar, kuchnie, szafy, zabudowa wnęk, regały, garderoba

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 8x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 11719
Data utworzenia profilu: 2009-12-21 09:56:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-18 21:44:01 

Opinie o Meble Koleco Jacek Kowalczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych fachowców, który robił wszystkie zlecenia na czas. Bardzo dokładny. Meble, które przygotował wyszły pięknie. Pan Jacek doskonale zna swój fach. Współpraca z nim to była czysta przyjemność. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Kraków dnia: 2017-07-19 23:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, pełen profesjonalizm to cechy najlepiej opisujące firmę Pana Jacka. Jeżeli szukasz firmy, która zrealizuje Twój osobisty pomysł na na meble to gorąco polecam. Szybko, sprawnie i dbałością o każdy najdrobniejszy szczegół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Centrum Pogrzebowe Klepsydra dnia: 2016-03-23 13:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłam właśnie po opiniach z tego portalu. Dlatego też postanowiłam dodać swoją. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Meble bardzo wysokiej jakości, dokładnie wykonane i estetycznie.Pan Jacek super fachowiec i oczywiście serdecznie pozdrawiam Panią Monikę i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona_Z Kraków dnia: 2015-07-17 16:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona kuchnią, którą mi wykonała firma Koleco. W najśmielszych snach nie myśłałam, że taka będzie jej jakość. Pani Monika niezwykle sympatyczna, pomocna, w ciągłym kontakcie. Pan Jacek zapracowany:), ale mu wybaczam gdyż teraz widze, że świetnie i niezwykle dokładnie wykonuje to co jest jego głównym zadaniem - produkcję i montaż mebli. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Vayro dnia: 2014-05-15 07:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Meble Koleco. Jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą firmą. W moim przypadku Pan Jacek wykonał szafę i stolik rtv. Jestem zadowolony z ceny, dotrzymania terminu realizacji i jakości mebli. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-03-11 21:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocno polecam Koleco jako wykonawcę mebli wszelkiego rodzaju. Jako projektant zwracam uwagę na jakość wykonania, zgodność realizacji z projektem oraz wiedzę i doświadczenie, jaką posiadana dany fachowiec w temacie tego, czym się zajmuje. Polecając fachowca moim klientom po części biorę za niego odpowiedzialność, dlatego tak ważny dla mnie jest profesjonalizm. Pana Jacka polecam zawsze z czystym sumieniem i bez mrugnięcia okiem. Jego fach w ręku mogłam ocenić również podczas wykonywania mebli dla siebie i to skusiło mnie do pozostawienia pozytywnej opinii na temat Koleco. Dobra dusza studia, pani Monika zawsze świetnie zajmuje się moimi klientami, wkłada bardzo dużo zaangażowania w to, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Dużą zaletą Koleco jest także podążanie za współczesnymi trendami. Są w stanie wykonać na prawdę wszystko i zrealizować nawet najbardziej udziwnione wizje projektanta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Korpulska Pracownia Projektowa Artefaktura dnia: 2013-12-20 13:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy świeżo po skończonym montażu kuchni. SUPER!. Bez problemów, wszytko wg ustaleń,efekt jak na projekcie. Polecamy firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena i Adam Kraków dnia: 2013-07-27 22:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane dokładnie według dostarczonego projektu. Bardzo wysoka jakość, bardzo dobra komunikacja z wszystkimi pracownikami firmy. Firma terminowa przestrzegająca zasad kultury. Pan Jacek bardzo pomocny, świetny fachowiec. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Bednarz z Krakowa dnia: 2013-02-10 13:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem polecam firmę Koleco - zaczynając od bardzo miłej obsługi, przez dokładne doradztwo, pomiary, po terminowy i bardzo czysty montaż kuchni oraz szafy do sypialni. Ceny są konkurencyjne, a poza tym jak wiadomo za dobrą jakośc warto zapłacić! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2013-02-04 17:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Firmie dowiedzieliśmy się os znajomych. Ponieważ wcześniej mieliśmy niemiłe doświadczenia ze stolarzem, szukaliśmy firmy z polecenia. Tym razem nie zawiedliśmy się. Jesteśmy od początku do samego końca zachwyceni współpracą. Przemiła obsługa - tutaj bardzo dziękujemy Pani Monice za wspaniałe podejście do klienta i wielką cierpliwość. Fachowe wykonanie mebli - to już zasługa Pana Jacka i ekipy. Firma wykonywała u nas kuchnię i szafę. Polecamy wszystkim którzy zamierzają robić meble na wymiar. Firmie Koleco bardzo dziękujemy. Ps za niedługo zgłosimy się po meble dla dziecka :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ela i Robert z Karkowa dnia: 2013-01-18 19:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane starannie. Rzetelny kosztorys. Atrakcyjna cena. Profesjonalny i czysty montaż. Nic mnie nie obchodziło poza zapewnieniem finansowania. Mała firma mocno zorientowana na potrzeby klienta. W firmie świetny podział kompetencji: Pani Monika zajmuje się aspektami komunikacji z klientem, Pan Jacek jest odpowiedzialny za sprawy technologiczne. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń- natychmiastowa obsługa.
Opinia dodana przez: Piotr K_Owczary dnia: 2012-09-25 13:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi wykonanej przez firmę Meble Koleco. Mamy już zamontowaną kuchnię - wyszła super. W związku z tym zamawiamy kolejne meble. Teraz czas na szafy :) Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-02 23:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma dla nich rzeczy niemozliwych, znajda rozwiazanie kazdego problemu. Wykonanie i montaz perfekcyjne, doradztwo i pomoc w cenie, a p.Jacek w moich oczach juz zawsze bedzie czarodziejem. Ceny niewygorowane i elastyczne. Goraco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-01 13:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dobre jest to, że zajmują się kompleksowo umeblowaniem mieszkania. Wykonali nam również projekt całego wnętrza- dzięki czemu efekt końcowy jest naprawdę dobry. Jakość wykonania bez zarzutu. Trochę opóźnienie z terminem - ale uprzedzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-06 21:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Firma wykonała nam szafę w przedpokoju. Jakość Super! cena - konkurencyjna! Pan JAcek dodatkow wykonał usługę za którą zapłacilismy smiesznie niską cenę - dziekujemy raz jeszcze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-04-19 21:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładne wykonanie, terminowe. Wysoka jakość usług za niewygórowaną cenę. Polecam firmę Koleco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2009-12-21 09:58:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją