Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VOLENTI Kancelarie Prawne i Finansowe Sp. z o.o.

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami Prawnik 
Adres: Śląskie, 41-200 Sosnowiec Ostrogórska 9
Telefon: 32 265 40 00 Fax: 32 265 40 00
Adres e-mail: sekretariat(małpa)volenti.pl
Strona internetowa: www.volenti.pl
NIP:
6443466516
Opis działalności: Pomoc we wszelkiego rodzaju problemach prawnych. Windykacja! Słowa kluczowe: usługi prawne, prawnik, adwokat, windykacja, skup długów, egzekucja długów, radca prawny, należności, wierzyciele, zobowiązanie, firma windykacyjna, weksel, rejestr, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4970
Data utworzenia profilu: 2012-02-17 17:39:27
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-17 17:39:27 

Opinie o VOLENTI Kancelarie Prawne i Finansowe Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem firmy windykacyjnej, która jest po prostu skuteczna. Znajomi radzili mi jakieś windykacje online, ale jeśli chodzi o pieniądze, to nie powierzę im komuś przez Internet. Przejechałem niemal 100 kilometrów do Volenti i zdecydowanie wolę takie dojazdy i bezpośredni kontakt z windykatorem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożydar dnia: 2015-05-12 08:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dgdgghg dfgdf fdgd
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-11 14:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Volenti za możliwość rozwoju jaką dała mi praca w tej firmie. Zdobyłam doświadczenie w kontakcie z klientem, dzięki czemu mogę rozwijać się nie tylko w tej branży, ale i wielu innych, gdzie są potrzebne umiejętności komunikacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagna dnia: 2015-03-09 20:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli jest wam ktoś winien dużo kasy i nie chce oddać, to uderzajcie od razu do Volenti. Oni się nie cackają z takimi prostakami. Oszczędźcie nerwy i niech ta firma za was ściga dłużnika, a uwierzcie, że robi to naprawdę skutecznie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-30 13:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria najwyższych lotów. Są skuteczni, profesjonalni i terminowi. Nie żądają majątku za swoje usługi i nie pobierają opłat za stwierdzenie "nie ajmujemy się takimi sprawami". Gdy człowiek się do nich zgłosi, to zawsze wychodzi usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waszyński dnia: 2014-11-29 16:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach karnych radzą sobie jak ryba w wodzie. Tylko do nich warto się zgłaszać, jeżeli sprawa jest trudna i inni adwokaci mówią, że nie da się nic zrobić. W Volenti walczą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-25 16:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Volenti bardzo pomogło mojej firmie. Pozornie prosta rzeczy, bo przekształcenie jej w spółkę z o.o., ale bez nich bym sobie nie poradził. A nie darowałbym sobie, gdybym zaawalił coś w firmie, na którą tak ciężko pracowałem. Dziękuję wam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-24 09:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w poważnych tarapatach finansowych, bo dłużnik ukrywał się ze swoim majątkiem i trzeba było mu udowodnić jego posiadanie. Wydawałoby się, że dla szarego obywatela jest to niemożliwe. Mnie sie udało. A raczej Volenti, ale dzięki nim ja mogę cieszyć się przewagą nad dłużnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcus dnia: 2014-11-18 21:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: US chciał mnie puścić z torbami i zacząłem już przeglądać oferty linii lotniczych, aby emigorwać gdzieś na koniec świata, ale żona podsuneła mi tę kancelarię i zwyciężyliśmy! Zostaję w Polsce i nie tracę dorobku życia! Jesteście wielcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-12 12:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria. W innych zaśpiewali taką stawkę, że musiałbym zbierać chyba rok, a tu nie dość, że ceny konkurencyjne, to na dodatek bardzo skutecznie działają. Będę ich polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gwarny dnia: 2014-11-04 17:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wysoka skuteczność w odzyskiwaniu długów i mała prowizja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TKJ dnia: 2014-01-13 15:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej Kancelarii od pół roku i jestem pozytywnie zaskoczony ich pracą do, której porządnie się przykładają. Zleciłem im klika spraw windykacyjnych i zawsze otrzymywałem należności. Dla mnie to ogromna pomoc, moja firma może normalnie funkcjonować dzięki pomocy takich specjalistów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekS dnia: 2013-10-15 11:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Volenti nie tylko w zakresie windykacji, ale również obsługi prawnej. Współpraca układa nam się bardzo dobrze. Stały kontakt, otrzymuję za każdym razem fachową pomoc przy różnych inwestycjach. Jeśli chodzi o windykacje to szybko i sprawnie odzyskali długi od moich dawnych kontrahentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Błażej dnia: 2013-05-07 11:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, obsługa prawna na najwyższym poziomie. Dbają o interesy klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-02-07 15:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania! Pracownicy tej firmy to prawdziwi profesjonaliści. Odzyskali dług który spisałam już na straty. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-01-29 14:45:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją