Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Budowlane "Janusz Kociel" Janusz Kociel

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 03-149 Warszawa Aluzyjna 21F/110
Telefon: Kom. 691194539
Adres e-mail: januszkociel(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.domy-budowa-kociel.pl
NIP:
714-111-61-74
Opis działalności: Budowa domów od zera po klucz, wykonywanie wszelkiego rodzaju remontów oraz adaptacje pomieszczeń Słowa kluczowe: Budownicto i remonty

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 85% niskie 6x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 7763
Data utworzenia profilu: 2012-02-08 10:11:44
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-08 10:11:44 

Opinie o Usługi Budowlane "Janusz Kociel" Janusz Kociel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sumienny szczery i przykładny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: małe
Opinia dodana przez: Grzegorz Piórkowski dnia: 2016-10-28 21:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Janusza. Prace w domu jednorodzinnym przebiegły profesjonalnie oraz w miłej w atmosferze. Cena adekwatna w stosunku do wykonanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-11 17:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecone prace zostały wykonane solidnie i terminowo. Pan Janusz chętnie udzielał porad i wykonywał zlecone zakupy. Dostępny cenowo. Wykonawca zawsze wywiązywał się z ustaleń (co obiecał to zrobił), uprzejmy w kontaktach, rzeczowy, profesjonalny. Jego pracownicy kompetentni, chętni do współpracy i sympatyczni. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wykonywał prace w ramach reklamacji szybko i skutecznie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-02-07 17:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace instalacyjno-wykończeniowe prowadzone były w mieszkaniu w stanie deweloperskim. Bardzo sprawna kilkuosobowa ekipa dysponująca profesjonalnym sprzętem. Wysoka jakość i fachowość wykonanych instalacji wod-kan, elektr. i wykończeń. Świetna jakość układania posadzek z gresu wielkoformatowego. Pomoc w doborze, zakupie i transporcie materiałów. Dobra komunikacja tel. i mailowa, bezproblemowość współpracy, wycena prac, umowa, dotrzymanie zakresu i terminu. Ceny bardzo uczciwe, biorąc pod uwagę otrzymany produkt finalny. Fachowiec zdecydowanie godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZZ dnia: 2015-02-15 19:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Janusza działa bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pracownicy Pana Janusza jak i Pan Janusz są bardzo mili, kulturalni i nie palą. Jakość wykonanej pracy oceniamy na wysoką, nie ma mowy o braku znajomości fachu, zasad budowlanych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykończonej łazienki, położonych paneli podłogowych z oblistwowaniem, położonego gresu. Pan Janusz ma wszędzie kontakty, błyskawicznie i bez problemu polecony przez Pana Janusza stolarz wykonał nam garderobę na wymiar, a kamieniarz naprawił pęknięty blat. Po zakończonych robotach Pan Janusz zajął się utylizacją gruzu oraz śmieci. Polecamy Firmę Pana Janusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 10:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Janusza wykonywała kompleksowe wykończenie mojego 100m segmentu. Panowie bardzo sprawnie i z entuzjazmem wykonywali wszystkie prace zarówno te ustalone w umowie, jak i te dodatkowe, które pojawiły się w trakcie. Podobnie jak jeden z poprzedników mogę wystawić ocenę dobrą (z małym plusem) ze względu na, moim zdaniem, czasami zbyt małe przywiązywanie do szczegółów. Dodam od razu jednak, że wszelkie drobne niedociągnięcia bez żadnego problemu zostały na koniec prac poprawione przez Pana Janusza osobiście. Ceny jak na Warszawę oceniam za przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na razie bardzo sprawna
Opinia dodana przez: Radek Rembertów dnia: 2013-09-22 20:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma P.Janusza robiła u mnie gruntowny remont kuchni, perfekcyjnie wywiązała się z powierzonych zadań. Można liczyć na fachową pomoc i doradztwo. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-08-27 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fima prowadzona przez Pana Janusza wywiązała sie z remontu łazienki,pokoji i balkonu w terminie.Praca była wykonywana szybko, bez niepotrzebnych przestojów. Bez oporów Pan Janusz i jego młoda ekipa świadczyła dodatkowe prace zlecone np. mocowanie karniszy, przycięcie płyty wiórowej,itp. Cena robocizny przystępna. Jedyną wadą było nie przywiązywanie zbyt dużej wagi do szczegółów przy wykańczaniu. Szkoda bo zamiast oceny bardzo dobrej, jedynie czwórka.
Opinia dodana przez: RK1950 dnia: 2013-06-24 20:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w terminie
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Wysota dnia: 2013-03-11 07:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy firmy. Remont wykonany szybko, sprawnie, profesjonalnie. Kontakt z pracownikami rzeczowy. 100% wywiązanie z umowy.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: linka dnia: 2013-01-19 21:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która pomogła mi wyremontować mieszkanie, firma solida, dokładna, bardzo profesjonalna oraz rzetelna, wywiązująca się z umowy. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sygunia dnia: 2012-02-13 12:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Janusza solidnie wykonała remont naszego biura. Mając bardzo mało czasu znakomicie i co najważniejsze bez żadnego poślizgu wywiązała się z zadania. Firma profesjonalna zarówno w dziedzinie prac remontowych jak i elektrycznych. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fundacja dnia: 2012-02-13 09:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na firmę Pana Janusza trafiłam przypadkowo. Jest wykonawcą mojego pięknego domku jednorodzinnego, który stawiał do stanu surowego otwartego. Prace szły bardzo sprawnie, bez poślizgów. Konkretni i kompetentni pracownicy otwarci na wszelkie sugestie i pytania. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-02-10 12:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: budowa domu jednorodzinnego na Tarchominie(stan surowy zamknięty) - usługa wykonana zgodnie z umową, sprawnie i terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirkal dnia: 2012-02-10 12:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz nie boi się ambitnych, niestandardowych wyzwań. Z ogromnym zaangażowaniem, terminowo i solidnie wykonał adaptację strychu na mieszkania przy ul. Wolskiej w Warszawie. Przeszkodą nie była ani konieczność demontażu żelbetowego dachu na 6 kondygnacji, ani wykonywanie prac w okresie jesienno-zimowym. Poza pracami budowlanymi, elektrycznymi i hydraulicznymi w ramach projektu zostały również wykończone wnętrza m.in. układanie glazury i terakoty, sufity podwieszane g-k, ściany z g-k, tapetowanie sufitów tapetą z włókna szklanego, montaż drzwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-10 10:13:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją