Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADWOKAT MICHAŁ GARUS KANCELARIA ADWOKACKA-KARNE,WYPADKI,NARKOTYKI

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-130 Łódź Narutowicza 49/5
Telefon: 608 34 90 90 Kom. 608 349 090
Adres e-mail: michal.garus(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: *prawo karne*prawo karne wykonawcze*prawo karno skarbowe*prawo wykroczeń*prawo karne budowlane*przestępczośc zorganizowana*przestępczość narkotykowa*wypadki drogowe*plagiat*błąd w sztuce lekarskiej* Słowa kluczowe: karnista, prawo karne,sprawa karna,wypadki drogowe,karnista Łódź,adwokat Łódż,kancelaria adwokacka Łódź,plagiat,narkotyki,błąd w sztuce lekarskiej

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 3x 9x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 13660
Data utworzenia profilu: 2011-09-13 18:51:42
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-06 10:10:01 

Opinie o ADWOKAT MICHAŁ GARUS KANCELARIA ADWOKACKA-KARNE,WYPADKI,NARKOTYKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy moim wypadku drogowym wykazał się rzetelnością , dużą wiedzą i sumiennością. Ostro walczył z biegłymi , a co najważniejsze na rozprawach stawiał się osobiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2017-04-07 21:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojego życia wzięte: narkotyki,zostałem zatrzymany. Mecenas Garus wstąpił do sprawy : zostałem zwolniony ,wynegocjował z prokuraturą bardzo korzystne dla mnie warunki dobrowolnego poddania się karze. Szybko , sprawnie i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Młody dnia: 2016-08-08 11:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest super,profesjonalista, gorąco go polecam , jest najlepszy w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KH dnia: 2015-03-04 19:41:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi ostatnio sprawę za włam..wywalczył dobrze niska karę..jest ok bo mówi od razu co można a co nie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: leśny dnia: 2015-01-26 19:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i prawdomówny ale nie tani. Dzięki Panu Mecenasowi dostałem niski wyrok a niżej się nie dało ze względu na okoliczności. Dziękuję za sprawne poprowadzenie sprawy, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony z usług dnia: 2014-01-09 18:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie, dzięki adwokatowi Garusowi mogę teraz swobodnie przyjeżdżać z Irlandii do Polski , a miałem sprawę karną i list gończy. Postanowiłem mu zawierzyć i nie pomyliłem się. Wiadomo , chodziło o moje być albo nie być.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k.cymek dnia: 2012-10-22 21:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowy, bardzo dobry adwokat. mecenas michał garus poprowadził mnie sprawe karną i jestem z niego zadowolony. prokuratora na sprawie sądowej zmiażddzył przemówieniem i podsumowaniem. polecam A cena nigdy nie jest za wysoka zeby nie siedziec za kratkami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nick dnia: 2012-02-07 13:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Garus prowadził mój skomplikowany wypadek drogowy z koszystnym dla mnie wynikiem.Uważam ,że warto korzystać z usług najlepszych aby być usatysfakcjonowanym.Zasłużona pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zawadzki dnia: 2012-01-31 12:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można na nim polegać.Świetny karnista!Kontakt z nim był bezpośredni i na bieżaco , to było dla mnie bardzo ważne. Wygrał moją sprawe pomimo,że inny ją na poczatku spaprał.Dobrze ,że w końcu do niego trafiłem. Oceniam najwyżej i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadpil dnia: 2012-01-22 18:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona zwróciła się do mec. Garusa o pomoc w mojej sprawie. Udzielił jej precyzyjnych informacji, przedstawił propozycje działań. Żadnego ściemniania, żadnych obietnic bez pokrycia. Konkrety i profesjonalizm, czyli dokładnie to, czego oczekiwaliśmy. Szóstka z plusem. Oby było jak najwięcej tak kompetentnych i sprawnych adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzięczny klient dnia: 2012-01-19 04:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogi ale BARDZO DOBRY,gdyby nie Pan Michał "grzałbym puche" proste.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: :) dnia: 2011-12-16 20:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem do tego adwokata z nieprostą sprawą...nie będę opisywać szczegółów...jestem zadowolony z usługi...widać, że doświadczony i wiedział co robić żeby wyciągnąć mnie z tego szitu, w które wdepnąłem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: galanonim dnia: 2011-10-27 20:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość prowadzenia mojej sprawy, nie obiecuje gruszek na wierzbie, skuteczny adwokat. Pełne zaangażowanie w sprawe, gdyby nie on to odsiadywalbym teraz wyrok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam76 dnia: 2011-09-13 18:57:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją