Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pazoo. Studio paznokci Nail Bar. Makijaż. Stylizacja

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, 31-564 Kraków al. Pokoju 44 (bud. Plaza)
Telefon: 126844442
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.pazoo.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 130x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 131x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 128x 1x
Ceny usług: 92% niskie 98x 24x 8x
Ilość opinii w serwisie: 132
Ilość odsłon profilu firmy: 12610
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-29 13:46:05 

Opinie o Pazoo. Studio paznokci Nail Bar. Makijaż. Stylizacja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam salon w M1 w Krakowie. Panie kompetentne, zaangażowane. Miałam robiony pedicure hybrydowy i manicure żelowy. Pierwszy raz korzystałam z usług tego salonu i do swojego poprzedniego już nie wrócę. Duży wybór kolorów oraz pani, która wykonywała usługę pomogła wybrać kolor pasujący do sukienki na wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-09-27 11:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pazoo Galeria Kazimierz I Panią Justynę perfekcyjna hybryda Najlepsze wykonanie EVER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zgodnie z regulaminem 7dni
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-09-27 11:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja polecam Pania Anetke z plza rzęsy mistrzostwo świata ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ˘?
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-07-09 03:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Natalię i Justynkę w Pazoo Gk Przepiękny lokal świetni fachowcy ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2016-04-22 18:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Justynę z Pazoo galeria Kazimierz Mam pięknie wykonaną hybrydę ale to nie wszystko pani Justynka jest fenomenalną kosmetyczka wszystkim polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monia dnia: 2016-02-24 23:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza stylistka paznokci Pani Monika z Plazy jest fenomenalna. Korzystalam jeszcze z uslug Pani Izy ktora jeszczepracowala w Plazie a teraz w GK ale nie bylam tak zadowolona jak z uslugi Pani Moniki
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dori dnia: 2015-11-18 23:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj byłam zrobić pazurki w M1 i jestem zachwycona. Polecam Panią Kamilę, która usługę wykonała niezwykle starannie. Z pewnością do niej wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia P dnia: 2015-08-12 09:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią IZE W PAZOO GALERIA KAZIMIERZ POPROSTU STYLISTKA IDEALNA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-07-25 00:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja polecam wszystkim kto narzeka na brak czasu usuga 3w1 w 1.5 godziny manicure hybrydowy + Pedicure hybrydowy a do tego mam nowy kolor od pani Iwonki Fryzoo Wcześniej tracilam Ok 5 godzin A wiec same widzicie ????????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-05-14 10:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Pazoo byłam dziś pierwszy raz i jestem pod dużym wrażeniem . Polecam wiec gorąco. Serdeczne podziękowania dla pani Gabrysi za idealny manicure ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Poinformowano mnie o 7 dniach na zgłoszenie reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 22:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam rzęsy u pani Kamili z m1 i Gabrysi w plazie są Mega:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 00:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila w m1 jest NAJ :) gorąco polecam rzęsy i pazurki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misia dnia: 2014-12-14 00:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pedicure u pani Paulinki z m1Vip PERFEKCYJNA POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-12-07 22:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam u pani Ewy na hybrydzie z polecenia koleżanki . I POTWIERDZAM PAZOO NUMER 1;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lola dnia: 2014-12-02 21:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pierwszy prawdziwy podolog w Krakowie pani KAJA PAZOO PLAZA rewelacja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-11-27 14:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam tam kolor , niestety nie był trafiony ., Pani Iwona fachowo poinformowała mnie z jakich powodów mogło się tak stać , zaproszona zostałam na kolejną gratisową koloryzację . Strzyżenie idealne i kolor poprawiony według wskazówek kolorystki .. Polecam , Jedyny taki salon w Krakowie,...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń ,, idealni.
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2014-11-12 23:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo number 1 in Poland . I love tnie place :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stallo dnia: 2014-11-12 22:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja robię regularnie hybrydę w Pazoo M1 i muszę powiedzieć ze wszystkie panie które tam pracują są super :) najbardziej w Pazoo cenie jakość oraz ilośc kolorów hybryd tylu jeszcze nigdy nigdzie nie widziałam robi wrażenie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-10 09:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Natalia z płazy jest The Best :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-06 00:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pedicure u pani Kaji plaza Pazoo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-26 23:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Regine moje nowe odkrycie ;) Pazoo Plaza super stylistka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-09-08 22:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , Pełen profesjonalizm ,zachęcam do skorzystania z usług fryzjerskich .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2014-08-31 23:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tym miejscem 1klasa :) Niesamowita atmosfera , nienaganny porządek ,fachowa obsługa W1,5 godziny zrobiłam manicure hybrydowy Pedicure leczniczy i tu brawa byłam u pani Kaji Najlepszy Pedicure ever;) i jeszcze zostałam swietnie uczesana . W Pazoo maja specjalnie przygotowane do tego gabinety 10/10 A co najważniejsze każdego Klijenta traktują wyjątkowo .POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-28 23:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam ze Pazoo to najlepsze studio paznokci w Krakowie:) polecam wszystkim wymagającym Stała klijentka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2014-08-19 02:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzyjne fantastyczne strzyżenie u P.Iwony. polecam sama sprawdziłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: o wszystkim zostalam poinformowana.
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-08-11 17:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest niesamowite :) polecam wszystkim ostatnio odkrylam kosmetyke w Pazoo Vip w M1 pani natalia super POLECAM SZCZERZE;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneczka dnia: 2014-08-10 22:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją faworytką jest Pani Iwona ,fantastyczne strzyżenie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2014-07-24 20:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są dobrzy w tym co robią. Usługa 3 w 1 fantastyczna sprawa .Pozdrawiam wszystkie Panie tam pracujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2014-07-08 07:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam ! naprawdę pełen profesjonalizm, czysto, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, bo po wielu przygodach z krakowskimi maniciurzystkami była pełna obaw
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sodo dnia: 2014-07-04 08:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzeyæenie pierwsza klasa ,dobór fryzury pierwsza klasa polecam paniá Iwoné, zawsze doradzi..Super atmosfera i fajni ludzie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zawsze informujá o ewentualnej poprawie, reklamacji .
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-06-26 14:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa z Plazy to fenomen jeszcze nigdy nie miałam takich żeli;) THE BEST. POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-06-22 22:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Ewę w plazie najlepsza stylistka na świecie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-18 01:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo nie ma konkurencji w Krk polecam Pazoo satysfakcja gwarantowana;) Kasia Iza Ewa Plaza Wiola Kamila m1 są naj:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mini dnia: 2014-06-10 01:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna pani Anetka z plazy (Rzesy i hybryda ) to usługi z których korzystam i szczerze polecam każdej z kobiet lubiących perfekcjie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: :)
Opinia dodana przez: Monic dnia: 2014-06-03 23:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Pazoo m1 pani Kamila the best;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-05-30 22:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam paniąKaje w Plazie najlepszy Pedicure jaki miałam (prawdziwy leczniczy) gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Anna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 20:46:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w Pazoo Plaza (a w sumie Pazoo Fryzoo i eeoss;) w 1) Pazoo świętowało 7 urodzinki ja również dostałam prezent:) eeoss to sklep z świetnymi modnymi ciuszkami kupiłam śliczna sukienkę (żałuje ze nie mogę dołączyć zdjęcia ) paznokcie u pani Anetki jak zwykle śliczne a włosy ułani Ewy piękne loczki nam wyszły ja uwielbiam tam chodzić takiego klimatu jak tam życzę każdej firmie ;) polecam Agati
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agati dnia: 2014-05-24 22:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żele u pani Ewy w plazie są Najlepsze Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-05-17 01:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pania Karine i Ewe z M1 mega dokladne dziewczeta hybryda idealna POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-05-06 00:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Pazoo i pania Monike i Anete oraz the best fryzjerke swiata pania Iwonke kochana (usluga3w1 ) u tych pan to mistrzostwo polecam Pazoo i Fryzoo Plaza :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-05-02 23:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w Pazoo bylam wczoraj w plazie u pani Izy na manicure vinylux .bylam zaskoczona wielkoscia lokalu to chyba najwiekszy lsalon manicure w jakim bylam i dodam ze bardzo dobrze zorganizowany z niesamowita atmosfera .przyjeto mnie bez zapisu co jest gigantycznym plusem dla mnie;) a w lokalu byl full naliczylam 11 zajetych stanowisk a ponoc jeszcze maja w tym lokalu 4 pomieszczenia gdzie mozna robic manicure i pedicure jednoczesnie ( z tej opcji skorzystam nastepnym razeem bo jestem bardzo ciekawa) a co do samego vinyluxa to jestem bardzo zadowolona lakier ktory schnie w 8 minut to opcjia dla mnie:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-04-30 09:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest najlepsze i pani Kamila z m1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2014-03-30 22:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I love Pazoo i perfekcyjne pazurki od pani Anetki z plazy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-24 22:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uwielbiam Pazoo za klimat i pełen profesjonalizm moje ulubione stylistyki to Kasia i Iza z Plazy oraz Wiola z M1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-23 21:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodze regularnie do pani kamili w m1 robi najlepsze paznokcie polecam wymagajacym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-02-15 21:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bylam dzis w pazoo na paznokciach zelowych u Pani Anety ta stylistka to prawdziwy fachowiec . Paznokcie mam przepiekne !!! Polecam kazdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-02-13 00:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uwielbiam Pazoo przedewszystkim za jakosc ktora jest dla mnie najwazniejsza ale nieukrywam cena tez jest dla mnie istotna . Ja na biezaco sledze facebooka Pazoo a tam co chwile pojawiaja sie nowe promocje a wiec wszystkim pania ktore chca zaoszczedzic polecam ten patent;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-07 23:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogolnie pozytywnie, jednakże ceny jedne z najwyższych w Krakowie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 13:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to 100% Ameryki , uśmiech na twarzy klientek, pracownikow, chce sie Tam przebywać, Uslugi na najwyższym poziomie, a pokoje gdzie mogłam wykonać wsyzstko "na raz" tzn. Włosy, paznokcie dłonie i stopy to REWELACJA. Przecież zamiast 4,5 godziny jedno po drogim, byłam tam niecałe dwie. Jestem pod wrażeniem, zarezerwowałyśmy kolejny termin za 4 tygodnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pewnie im to rzadko grozi, ale Pracownik powiedział o gwarancji jakości . Z nimi naprawdę rozmawia sie jak z ludźmi
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2014-02-06 03:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uwielbiam niezastąpioną Pania Iwone zawsze super doradzi nigdy nieskrzywdzi ideał polecam. Pani Iwona uratowała moje włosy i już nigdy jej nie zdradzę polecam. Fryzoo Plaza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-29 01:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie!!! pani Paulina z Fryzoo to świetny fachowiec .Ja ta panią znam z poprzedniej pracy ale fakt po kolorze zrobionym w Fryzoo byłam zachwycona intensywny lśniące jak nigdy wcześniej . Ja jestem zachwycona tym miejscem i mam wrażeniebze ze pani Paulinka jest tam jakaś pogodniejsza ja z chęcią będę wracać i do miejsca i do Paulinki może skorzystam następnym razem i z manicure bo widzę ze panie chodzą i polecają:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-28 00:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam ostatnio w Pazoo na hybrydzie jak zawsze u mojej ulubionej pani Izy polecam,ale dziewczyny opowiedzialy mi o ich farbach do włosów Jojco i skusilam sie na farba ze strzyżeniem w Fryzoo włosy zrobłai mi pani Paulina pisze ponieważ to mój najlepszy kolor od 15 lat jestem zachwycona !!!! Panią Pauline i miejsce w Plazie polecam wszystkim moim znajomym ,,,, do Pani Paulinki już za chwile cieżko będzie sie dostać ... Bo to najlepsza fryzjerka u której byłam przekonajcie sie same
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-01-23 22:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze miejsce w Krakowie na zrobienie idealnego manicure lokal w plazie jest niesamowity takich miejsc jak to jest bardzo mało .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-01-19 19:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo Plaza odwiedziłam dziś po raz pierwszy do tej pory chodzilam do innej krakowskiej galerii na manicure ( do tej pory bylam tam zadowolona ale teraz widze rożnice Pazoo to numer 1 ) do Pazoo zabrala mnie moja córka przed jej ślubem zafundowała mi paznokcie pedicure makijaż i fryzurę panie w Pazoo zrobiły mnie na ubóstwo w 2 godziny .(. 4 usługi w tym samym czasie przepraszam 5 miałam jeszcze regulacje brwi ) obsugiwały mnie 4 stylistki.Panie które tam pracują są zaiste profesjonalistami a do tego to przemile dziewczyny atmosfera która tam panuje jest nie do opisania ja jestem Zachwycona moja ocena 10/10 Polecam każdemu ja będę teraz stałe korzystać z usług Pazoo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-12 00:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj w plazie w Pazoo i muszę powiedzieć ze jestem zachwycona przedewszystkim jednorazowymi pilnikami sterylnymi narzędziami jak u mojego dentysty :) byłam u pani Magdy Genialny fachowiec jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca maja chyba z 15 stanowisk i były wszystkie zajęte :) personel uśmiechnięty i bardzo miły do tego przepyszna kawa! Ale najważniejsze hybrydy 600 kolorów do wyboru tego nie widziałam jeszcze nigdzie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-01-04 00:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezkonkurencyjni!! Pazoo to Rewelacjia . Jakość ,sterylności, fachowość wszystko to znajdziecie drogie panie w Pazoo. Polecam Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-30 01:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pazoo m1 a w nim Panią Kamile najlepsze paznokcie ever !!! Dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2013-12-20 03:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to numer 1 polecam goraco :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nati
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-14 22:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Pazoo i pania Madzie i Kasie w plazie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: :) reklamacji brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-12-10 23:18:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę do Pazoo 3 lata przez ten czas skusilam sie na zmianę salonu tylko raz skusilam mnie niższa cena :( Ale jak szybko zdradzilam tak szybko wróciłam :) bo już po 5 dniach Pazoo nigdy mnie nie zawiodlo z jakością i jeszcze jedno oni ciagle są na czasie z nowościami wszystkiego maja na full kolorów hybryd jest ponad 500 :) Polecam jedyny taki gabinet w Krakowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Monika
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-05 00:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam , Profesjonalizm, Paznokcie idealne , Włosy gładkie błyszczące ,koloryzacja perfekt . Minus jeden ceny ,wysokie ale jakość usługi także wysoka . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-12-04 22:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam Pani Wiola jest niesamowita Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-11-29 21:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do M1 na hybrydy od kilku miesięcy. Za każdym razem jestem zachwycona, bardzo wysoka jakość wykonania. Jedyny minus to bardzo wysokie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 19:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo utalentowana Natalie Pazoo plaza .ps. To artyska te piekne paznokcie z misiami na facebooku Pazoo to wlasnie jej dzielo:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Marta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 23:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja rowniez polecam Pazoo!!! Moja ulubienica jest perfekcyjna pani Wiola polecam szczerze wszystkim wymagajacym :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-11-23 01:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pazoo w M1 trafilam dzis przez przypadek. Chcialam sobie naprawic jednego paznokcia z ktorego odprysnal gel opi. Gdy na zewnatrz przegladalam cennik wyszla do mnie Pani Viola (jak sie pozniej dowiedzialam) i przedstawila oferte. Weszlam i zamiast naprawic jeden paznokiec zdecydowalam sie na caly manicure hybrydowy. Wszystkie Panie z szefowa na czele prezentowaly mi mozliwe do wyboru kolory i marki lakierow hybrydowych (a wybor jest ogromny). Pani Viola zrobila mi super manicure: jednorazowe, sterylne narzedzia bardzo mi zaimponowaly, a wyjatkowe podejcie do klienta spowodowalo ze na pewno tam jeszcze wroce. Serdecznie polecam, ale chyba nie trzeba specjalnie przekonywac gdyz salony maja juz swoja szeroka rzesze zadowolonych klientek i skutecznie pozyskuja nowe (tak jak mnie ujmuja swoja aura profesjonalizmu). Serdecznie pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie sadze aby bylo co reklamowac
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-11-18 21:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Madzia z plazy to mega fachowiec perfekcyjna polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-11-03 23:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam bezkonkurencyjna panią Karoline w m1 Paznokcie wykonane 1 klasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-10-11 22:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam utalentowania bardzo sympatyczna pania Ewe z plazy No i rowniez w plazie w Fryzoo polecam moja ulubiona fryzjerke pania Iwone .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-05 10:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pania Magde ,Krine i Kasie z plazy the best :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-09-29 23:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo w plaza to numer 1 polecam perfekcyjna ekipe !!! Najlepsza hybryda na swiecie trzyma mi sie bite 4 tygodnie i gdyby nie odrost :) polecam wszystkim pania ceniacym perfekcjie jakosc i sterylnosc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-09-28 23:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u mojej ukochanej pani roksany na Kazimierzu na ul.kupa 2 bo tam jest teraz 3 nowe Pazoo na początku byłam sceptyczna ale muszę przyznać ze dla mnie to najładniejszych Pazoo:) i pani Roksanka tam jest więc polecam szczerze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: :) jaka reklamacja
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-09-24 01:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Roksana jest The Best polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-23 00:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w Pazoo w plazie ostatni raz byłam tam rok temu przed ślubem siostry dziś szykowalam sie na swój :) pazoo odmienione a raczej powiększone lokal ogromny i przepiękny gratuluje Pazoo rozwoju i polecam wszystkim usuga na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-08-15 01:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam jeszcze raz polecam! Jestem oczarowanej pazoobylam w plazie u pani Kariny Rewelacjia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-10 23:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to 1 klasa przekonajcie sie Same polecam po100 kroć genialny personel lokal wyposażony na full chyba z 500 kolorów hybrydy szał :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-08-05 19:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pazoo w m1 schludnie bardzo czysto i profesjonalnie byłam 2razy u pani Wioli i ze spokojem mogę polecić ja wszystkim wymagającym kobieta pani Wiola to stylistką idealna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-08-01 23:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam Pazoo jest tam cudownie super atmosfera co jest rzadkością w Krakowie. Najważniejsze jest jednak to ze byłam tam już 6 razy za każdym razem u innej pani ale każdy manicure był idealny imiona pan których pamietam to m1 p.kamila p.ewa a w Plazie p.madzia. Polecam wszystkim którzy cenią jakość i sterylność lokal na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-07-28 17:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest najlepsze polecam panią Kasie w plazie chodzę do niej od 2 lat zawsze jestem zadowolona uwielbiam Pazoo za profesjonalizm. Polecam przez duże "P"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeszcze nic nie reklamowałam:)
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-07-23 02:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Pazoo M1 i powiem jedno są bezkonkurencyjni efekt bomba polecam panią Klaudie i Kamile!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-07-18 19:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam dziś w plazie po przeczytaniu postów robiłam manicure hybrydowy .efekt zaskakujący mega profesjonalnie Tak dobrze zrobionych paznokci jeszcze nigdy nie miałam polecam panią Ewę .skorzystałam tez z usługi fryzjerskiej oszczędność czasu mają tam fantastyczne farby moje włosy lśniące jak nigdy mój facet pierwszy raz w życiu zauważył ze byłam u fryzjera:) nazwy farb niepamiętnych ale wiem ze włoskie z poświata diamentową Tam jest pięknie i mega fachowo POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Panie powiedziały ze gdybym miała jakieś pytania to są do mojej dyspozycji 7dni w tygodniu:)
Opinia dodana przez: Kat dnia: 2013-07-17 23:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem juz całkowicie uzależniona od Pazoo, zawsze profesjonalna obsługa ,super atmosfera , można naprawde się wyluzować i wyjsć z pięknymi paznokaciami! ale juz nie tylko bo ostatnio skorzystałam z usług fryzjerskich w Fryzoo. Własnie było otwarcie nowej częsci gdzie można w tym samym czasie zrobić manicure , pedicure i usługi fryzjerskie . Chyba pierwszy taki zakład Krakowie . Pani Marta doradziła mi zmianę koloru na bardziej naturalny i jestem bardzo zadowolona. Polecam wam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-07-17 13:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam salon w Plazie. Szczególnie dziękuję pani Natalii za odczarowanie żelowych paznokci. Pełny profesjonalizm i wspaniała obsługa z jej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-07-07 15:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Pazoo" zapamiętają ta nazwę będę czelala na taki lokal w Warszawie perfekcyjny manicure byłam w plazie u pani Magdy szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawianka dnia: 2013-07-01 00:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to najlepszy manicure w Krakowie dziewczyny mega profesjonalne super atmosfera !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2013-06-29 13:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak obiecałam opisze swoje doświadczenie Zdjełam dziś suchy lakier po 15 dniach o pięć dni dłużej niż reklamowała stylistka Fenomen !!! Podjełam decyzje o zdjęciu ,odchodził łatwo jak naklejki:) panie miały racje Suchy lakier w Pazoo to hit polecam wogóle nie niszczy paznokci Rewelacjia jak całe Pazoo !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-06-18 01:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pazoo maja tam manicure suchy lakier wyglada na paznokciu jak hybryda ale to coś innego nie matowila mi pani paznokci przed aplikacją ma być trwały do 10 dni a potem mam ściągnąć go sama z paznokci jak naklejke bez uszkodzeń na własnej płytki brzmi super wyglada super!!! Opisze wrażenia po zdjęciu suchego lakiery:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-06-03 01:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pazoo wszystkim panią jest tam super ponad 300 kolorów hybryd rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-05-26 21:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super hybryda w Pazoo Plaza idealna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2013-05-24 12:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze polecam zwlłaszcza w m1 p.Kamile perfekcyjna !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agi dnia: 2013-05-23 02:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja do Pazoo chodzę od 3 lat i polecam wszystkim Panią moje ulubione stylistyki w Pazoo panią Kasie najlepszy Pedicure pani Roksana rączki a Rzesy u pani Gabrysi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-05-15 00:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Klaudie w Pazoo M1perfekcyjna w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-05-14 18:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to jest cudowne uwielbiam klimat tego miejsca panie w plazie znowu daly rade odratowaly moje samodzielne proby zrobienia sobie samej stop pani Ewa zrobila mi piekna hybryde na nozkach pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-04-28 23:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki wielkie dla Pani Karoliny z Pazoo M1 została po godzinach żeby uratować moje paznokcie mam piękna hybryde Polecam to miejsce jest inne od wszystkich przemila fachowa obsługa Klijentka może czuć sie tam wyjątkowo a to rzadkość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pani powiedziała ze gdybym miała jakie kolejek pytania to Pazoo jest do dyspozycji 7 dni w tygodniu
Opinia dodana przez: Nowa stała klijentka dnia: 2013-04-11 22:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze ponownie byłam znowu wPazoo u pani Wioli zmieniłem hybryde na rękach oraz mam piękna hybryde na stopach jestem BARDZO ale to bardzo szczęśliwa ze znalazłam Pazoo . Naprawdę szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-04-09 01:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrowienia Dla Pazoo moje paznokcie zrobiły furorę u mojej rodzinki Wroclaw żałuje ze nie ma Pazoo ale nie ma co płakać kuzynki przyjadą do mnie w maju na moje wesele więc jutro dzwonię i zamawiam terminy dla cAłej famili Polecam wszystkim!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-04-01 22:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Pazoo w plazie w piątek i robiłam Pedicure pani Iza zaproponowała jakaś absolutną nowość lakier schnący w 2 minuty pomyślałam ze to niemożliwe ale zaryzykowalam niemożliwe a jednak bez żadnej lampy lakier szybko wysechł ja ustalamy nie pewnie buty a w domu zdziwienie bo Pedicure był nienaruszony takie cuda tylko w Pazoo POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Poinformowano mnie ze gdyby coś się działo to panie są do mojej dyspozycji
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2013-03-24 23:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziałam Pazoo w m1 przypadkiem i muszę powiedzieć ze musiałam znaleść miejsce gdzie wyskrobie pozytywna opinie bo było super polecam panią Wiole mega mega dokładny manicure przemila obsługa . Teraz wybiorą się do pan na stopy a potem podziel się doświadczeniami ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-03-19 22:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis bylam w Pazoo plaza na codzien mieszkam w warszawie i korzystam z uslug manicure hybrydowych w wielu miejscach i bylam zadowolona az do dzis .poniewaz to jak wykonala mi dzis pani Iza hybryde Podniosla poprzeczke jestem ZACHWYCONA jakoscia wykonaniem atmoswera nigdzie jeszcze nieczulam sie tak dopieszczona i wazna jak w Pazoo mam nadzieje ze jedno otworza w wawie :) szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-03-04 01:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Big kiss for Pazoo my Nails look lovly !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Greek dnia: 2013-02-27 22:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wyszłm z Pazoo Plaza całuski dla pani Kasi pazurki przepiękne jak zawsze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ;)
Opinia dodana przez: Wierna Klijentka dnia: 2013-02-26 12:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze ponieważ jestem stała klijentką i wiernym fanem marki Pazoo zarówno właściciele jak i dziewczyny tam pracujące wkładają 100% zaangażowania . Pazoo to mój numer 1. Polecam wszystkim wymagającym panią ze spokojem wszystkie panie w Pazoo Plaza oraz M1. Ale oczywiście mam swoją ukochana panią Wiole dla mnie to stylistka idealna :) pozdrawiam i polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie miałam co reklamować
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2013-02-24 22:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze studio w jakim miałam przyjemność robić paznokcie.Profesjonalna i bardzo miła obsługa.Jeśli chcesz spędzić miło czas i mieć piękne paznokcie to polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wielebna dnia: 2013-02-24 19:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest the best polecam panią kasie i karnie w plazie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Kamila
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-02-23 01:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania dla Pazoo panie zrobiły mi w godzinę Pedicure z hybryda i rączki pracowały przy mnie 2 panie jednocześnie poczułam się jak gwiazda pozdrawiam i polecam wszystkim panią które maja mało czasu manicure +Pedicure w tym samym czasie geniusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Falki dnia: 2013-02-11 22:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię ten lokal panie które tam pracują a przedewszystkim polecam moją ukochaną panią Karinkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2013-02-10 01:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za idealny manicure dla pani Kamili uratowała pani moj dzień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ida dnia: 2013-02-06 01:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo to cudowne miejsce oby wiecej takich usług w Krakowie albo lepiej wiecej lokali Pazoo w Krakowie czego szczere dziewczyną życzę bo są niesamowite idzie i zobaczcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Poinformowano mnie ze w razie jakich kolejek problemów żebym dzwoniła
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-02-04 00:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieplanowana wizyta, a tyle miłego. profesjonalne podejście, miła obsługa, świetne wykonanie. miałam robiony manicure z malowaniem, na pewno wrócę na pedicure. pozdrawiam dziewczyny i polecam innym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: idontlikecooking dnia: 2013-01-30 19:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam w m1 w Pazoo na tak zwanym ratunku i muszę powiedzieć ,ze tam wrócę zamierzam udać się na pełna usługę Panie tam są mega profesjonalne a ponadto są przemiłe atmosfera super. Moja ocena to 5 na 5 możliwych ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-27 23:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania dla Pazoo pani Kamila uratowała moje paznokcie 3dni temu zrobiłam paznokci w innym miejscu. W m1 byłam w h&m i zobaczyłam lokal z pazurkami moje były nie wypałem więc poprosiłam o małe poprawki to co miałam na rękach a to co wyczarowala pani Kamila to niebo a ziemia.a co najbardziej mi sie podobało i muszę sie tym z wami podzielić to sterylne stanowisko wszystko jednorazowe pilnik po zabiegu został przełamany i wyrzucony ,narzędzia po sterylizacjii i co najlepsze Panie ktore tam pracuja to mega fachowcy na stanowisku obok pani robiła sobie frencha następnym razem ja tez sobie zrobię był idealnie równy od dziś numer 1 poland
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Poinformowano mnie ze gdybym miała jakieś pytania lub wątpliwości to mogę dzwonić
Opinia dodana przez: Kat Wawa dublin dnia: 2013-01-07 23:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Pazoo dzisiaj u perfekcyjnej pani Klaudi paznokcie mam przepiękne Dziękuje Pazoo ze jest brakowało mi dobrego manicuru mam już najlepsza fryzjerka oraz kosmetyczne i dołączam do mojego grona PRO naprawdę genialna panią Klaudie z Pazoo M1 polecam wymagającym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Poinformowano mnie ze mam gwarancje na jakość usługi z czy spotkałam sie po raz pierwszy Pazoo imponuje
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-02 23:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest perfekcyjnie polecam kazdemu zwłaszcza pania Wiole w m1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2012-11-27 02:31:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja na hybryde chodzę i do plazy i do m1 w plazie polecam niezawodne panią Kasie Karinke Madzie oraz Roksane a w m1 moja ulubiona panią WIole oraz panią Klaudia i Kamile Pazoo jest najlpszym miejsCem w Krakowie do zrobienia w profesjonalny i precyzyjny sposób paznokcie ale trzeba przekonać się na własnej skórze wiec szczerze polecam wszystkim wymagającym Panią !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-10-17 20:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam dziś w M1 i powyjSciu h&m niespodzianka Pazoo 2 zrobiłam sobie pazurki posmiałam sie z paniami było super klimat równie korzystny jak plazie SUPER POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-09-22 22:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze ten komentarz poniwaz jestem zachwycona wykonano mI manicure bylam u pain kasi polecam ta pania szczegolnie ale co najwazniejsze narzedzia sterylne w lokalu maja autoklaw zadkosc polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: protetyk kaja.e dnia: 2012-09-18 15:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazoo jest cudowne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Anita
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-24 15:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sweet buziak dla Pazoo za ślubne pazurki:) pani Kasia je uratowała !!! Pazoo rules
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2012-05-02 22:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. ja też byłam w Pazoo , i jestem zachwycona, z resztą wystarczy przyjść aby wiedzieć że jest to dobre miejsce tam zawsze jest ruch czasami ciężko się dostać. to samo mówi za siebie. A dziewczyny które tam pracują są rewelacyjne i tworzą super atmosferę. POLECAM GORĄCO =)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: REKLAMACJE? CHYBA ŻART =)
Opinia dodana przez: KAJA K. dnia: 2012-04-17 11:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorące pozdrowienia dla Pazoo od Agnieszki.L waszej najwyższej wiebicielki dzisiaj dziewczyny przeszły same siebie mam boskie paznokcie a co najważniejsze poprawiłyscie mi dziewczyny humor:) caluski dla cudnej ekipy Pazoo a wszystkim panią polecam to miejsce idzcie i zobaczcie jak powinien wyglądać prawdziwy relaks i piękny manicure!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jakiej reklamacji:)
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2012-02-29 21:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowilam napisac opinie o Pazoo poniewaz jestem zachwycona tym miejscem a przedewszystkim profesjonalna usluga. Bylam u pani Madzi ktora zaproponowala mi manicure hybrydowy jest to manicure wykonczony trwalym lakierem(3,4 tygodnie) . Moje paznokcie zrobily furore a wiec calej rodzince znajomym i wam drogie Panie polecam Pazoo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: informacja iz w razie problemu zglaszac sie do gabinetu
Opinia dodana przez: ewa.b. dnia: 2011-12-26 15:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią kasie i wiole mega profesjonalne i bardzo szybkie jak blyskawica dla mnie BOMBA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2011-12-10 22:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poszlam do pazoo po przeczytaniu opini trafilam do pani kasi i jestem zachwycona po pierwsze klimatem jaki tam panuje bo oprucz pieknych paznokci jakie zrobila mi pani kasia bawilam sie swietnie dziwne ale od tego miejsca mozna siie uzaleznic ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2011-11-06 12:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super w koncu mi sie nic nie łamie nie zapowietrza,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dama kameliowa dnia: 2011-10-01 07:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cześć dziewczyny poszłam do pazoo po przeczytaniu opini na tym portalu z ciekawosci i nie żałuje było super paznokcie robiłam u pani wioli są prze piękne tak dobre zrobionego zelu nigdy jeszcze nie miałam . Gorąca polecam wszystkim panią :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola134 dnia: 2011-07-18 23:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkie dziewczyny, polecam PAZOO z całego serca.Jestem zadowolona na 100 %. Usługa super , 4 tygodnie bez zgrzytu. Przeczytałam wpisy na "nie" i jedno mogę powiedzieć, Szkoda mi tych dziwnych głosów niezadowolenia. Przypuszczam,że to są byłe pracownice Pani Justyny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2011-07-16 23:25:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko ale bez szału, dziewczyny na pewno profesjonalistkami nazwać nie można...ale są gusta i guściki trzeba przekonać się na własnych paznokciach po prostu!:)Ale uważam, że są lepsze miejsca gdzie można ładniej paznokcie zrobić...
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka Pazoo dnia: 2011-03-15 18:37:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie dziewczyny w pracy były zachwycone moimi nowymi pazurkami. Polecam Panią Justynkę, jest niesamowita. Podpatrzyłam tez pozostałe pracownice i powiem szczerze, ze dawno nie byłam w takim miejscu. Atmosfera byla super no i oczywiście efekt jest G.E.N.I.A.L.N.Y.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-23 19:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,polecam jeszcze raz polecam. Super miejsce . Mieszkam w Warszawie, a czułam sie jak u Siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2010-11-29 21:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam DZIEWCZYNY. PAZOO od jakiegos czasu, chyba od początku tego roku jest moim miejscem nr.1, jescze nikt "nie zrobił mi tak dobrze" z paznokciami, a i namówiłam sie na rzesy u p.JUSTYNKI. REWELACJA. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-23 11:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła i bardzo fachowa obsługa. Przeszłam prawdziwą "metamorfozę". Piekne paznokcie no i dodatkowo poddałam się zabiegowi przedłużania rzęs. Efekt jest niesamowity. I paznokcie i rzęsy noszę już prawie 4 tygodnie i pełne zadowolenie. POLECAM dziewczyny, wato.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monikka dnia: 2010-02-09 12:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła fachowa obsuga.mam przepiekne paznokcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nina dnia: 2009-11-29 00:16:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją