Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Fizjoterapii i Masaż Bio-Relax

Zawód: Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Lubelskie, 24-100 Puławy Zielona 28a
Telefon: 818863902
Adres e-mail: biuro.bio-relax(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bio-relax.pulawy.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: fizjoterapia, rehabilitacja, masaż,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2577
Data utworzenia profilu: 28.01.2012 15:30:06
Data ostatniej aktualizacji: 28.01.2012 15:30:06 

Opinie o Zakład Fizjoterapii i Masaż Bio-Relax

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza rehabilitacja w regionie! Najnowocześniejszy sprzęt! Byłam w sanatorium i masaż tam trwał 10 minut a tutaj 30! Personel najlepszy na świecie taki miły, kulturalny i sympatyczny. Stałą klientka od 7 lat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Halina dnia: 22.05.2014 20:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne zabiegi za darmo!Masaże i ćwiczenia z świetnymi terapeutami. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katia24 dnia: 31.10.2013 10:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza rehabilitacja w Puławach! Te zabiegi bardzo mi pomogły mnie i mojemu tacie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałam
Opinia dodana przez: Anka dnia: 12.04.2013 14:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zabiegi, nawet lepiej niż w sanatorium, bo tam skracali czas zabiegów byle tylko wypchać osobę. Tutaj mam na miejscu i bez problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 11.02.2013 12:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po co jechać do sanatorium jak mam w swoim mieście lepsze zabiegi! Na zabiegi z NFZ trzeba czekać długo ale to zasługa naszego Państwa, na szczęście można wykupić prywatnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 02.10.2012 13:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa! Wole tam dojechać niż korzystać z miejscowej opieki w moim mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 20.07.2012 08:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa za darmo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paka dnia: 28.01.2012 15:30:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją