Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

naprawa sprzętu AGD Leszek Grodzki

Zawód: elektryczny sprzęt - naprawa Elektromechanik 
Adres: Wielkopolskie, 63-200 jarocin Jarocin Warciana 14
Telefon: 627473460 Kom. 792473460
Adres e-mail: l.grodzki(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.agdgrodzki.letnet.pl
NIP:
617-101-92-68
Opis działalności: Naprawa sprzętu agd , Montaż klimatyzacji. autoklima Słowa kluczowe: serwis agd, klimatyzacja, naprawa agd,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3723
Data utworzenia profilu: 2010-01-26 20:03:46
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-26 20:10:12 

Opinie o naprawa sprzętu AGD Leszek Grodzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi też zrobili dobrze;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-10-23 19:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, profesjonalna , a zarazem bardzo przystępna cenowo. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-01-26 20:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwa firma. Pracują szybko i tanio i bardzo solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: po ich robocie nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2011-03-10 17:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę z serca polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadne reklamacji
Opinia dodana przez: ZOSIA dnia: 2011-02-18 21:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, miło i grzecznie oraz co ważne na czas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez żadnych problemów
Opinia dodana przez: ANTONIO dnia: 2011-02-04 19:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy,bardzo miła i szybka obsługa. Zamontowali klimatyzatory bardzo dobrze i za najniższą cenę w okolicy. Robią przeglądy klimatyzatorów bardzo tanio i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2011-01-29 21:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i terminowa naprawa, odbiór sprzętu w miejscu zamieszkania. Zaskakująco niski koszt serwisu. Za tę samą usługę Electrolux chciał 5 razy więcej !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2011-01-05 17:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2010-01-26 20:05:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją